Bence adam senin vazgeçmeni bekliyor çünkü seven kalpler böyle yapmaz ayrıl gitsin belki senin için şuan önemli değil ama 15 yaş ciddi bir fark evlenmeden ayrılman en mantıklısı,
yada blöf yap bitir bakalım ne yapacak eğer ısrar ederse belki gerçekten huyu suyu böyledir ama kabul ederse zaten o iş bitmiştir biraz cesaretli ol ayrıca neden 2 yıl nişanlı bekliyorsun okulun falan için mi?
hayır canım işlerini düzeltmesi lazımmış onu anlayabilirim ama ailesi de uzak zaten bize hiç düğünden konuşulmadı 2 yıl olacak yapabilcez yada yapamayacz diye hiç lafı bile geçmedi ben nişanlıma soruncada işlerini bahane ediyor biraz cesaretli olup bitircm sanırım olmuyor hegün bi insan ağlarmı o ağlatıyor işte
kaç kez aldım kaççç kezzz konuştumm inanın değişen bişi yok çok rahat dediğinz gibi ya yüzüne diyorum ki çok sıkıldım artık çok mutsuzum diyorum bende diyor ama hiç bi çaba göstermiyor mutlu etmek için azıcık kendinden taviz verse mutlu etmek için onu da yapmıyor ben hastada olsam yorgunda olsam onunla vakıt gecırmek için herşeyi yapıyorum onun yanında olsam yeter ama o tam tersı öyle iştee ayrılmak çözüm gibi gözüküyor konuşmak da fayda vermiyor artık
yazık gençliğine boşver demesi bizim için kolay ama senin için zor görünüyordur eminim .
Iyi düşün ailenle konuş ve bir karar ver hayırlı işler uzatılmaz bekletilmez derler , askerlik olur okul , ev bilmem ne eyvallah ama sebep yokken hemde 2 yıl bu
bence nişanlın evliliğe hazır değil ve seni kaybetmemek için seninle nişanlanmış olabilir. Lütfen biraz cesaretli ol ,elalem neder diye düşünme yarın evlenip ayrıldığından yemin ederim daha kötüsünü yaşarsın. Nişanlılık zaten birbirinizi tanıma aşamasıdır ve sizin ortada belli bir tarih falan yada hiçbir hazırlık yok.
Ha deyincede olmaz bu hazırlıklar zaten zaman alır bu arada sorması ayıp ama sen ve nişanlın kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?