2 sene olack hala nişanlıyım

aranızda cidden büyük bir yaş farkı var..ayrılık döneminizde yani 2 hafta görüşmemişsiniz ya siz onu sevdiğinizi ve vazgeçemediğinizi anlamışsınız ..peki o ne anladı bu ayrlıktan..o da sizi özledi mi,sizsiz yapamayacağını anladı mı?
birde güzelim şu var...daha öncede bir konuda yazmıştım yine yazacağım..sen daha çok gençsin ve hayatının baharındasın..önünde üniv var ,iş hayatına atılmak ,belki kpss ,kurslar ,çalışma hayatı vs...hayatın başındasın daha...ama o olmuş 35..ha çok mu aşlı hayır değil ama bu adam üniv bitirmiş yada liseyi her ne ise ,iş bulmuş, çalışıyor...bu adam zaten 35 yaşına kadar bişileri yaşamış..onun seninle aynı heyecanda olmasını bekleyemezsin...halbuki senin yaşında birileri olsa belkide aynı seviyede olacaksınız ,aynı heyecanları yaşayacaksınız..birde 30 olsan adam 45 olacak..ne biliyim ....ileride uyuşamazsınız gibi geliyor..belki sen çocuk istemeyeceksin o yaşım geldi istiyorum diyecek..sen gençsin belki gece dışarı çıkmak isteyeceksin o dinlenmek isteyecek...ya ne biliyim...

( birde acaba o kişi sen misin diyede merak ettim..:)) )

dediklerine harfi harfine katılıyorum bunları bir kaç kisi de söyledi şimdi ben yüzüne karşı ayrılmak istediğimi söylemeyecm haketmiyor çünki bide söyleyemem gibime geliyor msj ceksem herseyı söylerim rahatça olmazmı

ee arada yaşanmışlık var..mesajda biraz kaba olmazmı

yüzüne söyleyemem hala içimde bişiler varken bunu yapması benm ıcın cok zor hala sevıyorum ama hanı ne onla oluyor ne onsuz suan öle durumdayım olmuyor artık çok yoruldum bi şekilde biteck en iyisi msj diye düşünüyrm of

ee sen mesaj atsan da bu adam 2 güzel şey söylese sen yelkenleri suya indireceksin
bence biri şunu unutmamalı..birisi beni istemiyorsa bende onu istememeliyim..adam eğer seni istemiyorsa boşuna kendini yıpratmanın ,onun için gözyaşı dökmenin bir anlamı yok ki...değer veren b,r,s, olsa hayatını feda et ama değer vermeyen birisi için ne diye zamanını harcayacaksın ki...
hayat kısa ve bu hayatı iyi değerlendirmek lazım

mantıklı olan alıp karşına konuşmak...bekletilerinizin uyuşmadığını , yaşanan olumsuzlukların ilişkinizi yıprattığınızı , artık neden rahatsız oluyorsanız onunla ilgili şeyler söylemek
birde bu adam yani 35 yaşına gelmiş adam evlilikle ilgili ne yapıyor..para biriktiriyormu ,eşya taksiti ödüyormu ,evlilikten bahsediyormu vs...bunların hangisini yapıyor..hiç birisini yapmıyorsa pek evlilik düşünmüyor diye düşünürüm ben

ne eşyası canım ya ne taksidi evliliktn de bahsetmiyor bişey yapmıyor anlayacgn sdce işlerine konsantre olmus durumda gözü bişeyi görmüyor

Ben de Lale'ye katılıyorum.Sizin bu durumunuzun nişanlılığınızın 2 senedir sürmesi ile ilgisi yok.İletişim onun tarafından kopartılmış.Bu durumda evli bile olsanız durumun değişeceğini sanmıyorum.Ben de yaklaşık 2 senen nişanlı kaldıktan sonra evlendim.Ben daha okuyordum, eşim askerliğini yaptı bu arada maddi durumu toparlamaya çalıştı vs.Ama bir gün bile oturup bu nişanlılık çok uzadı diye düşünmedim, hatta konu komşu üstüne vazife gibi nişanlılığı çok uzatmamak gerek diye yorum yapardı da güler geçerdim çünkü benim eşimle iletişimim hiç kopmadı.Siz de bir zorlarsnız 2 zorlarsınız bir süre sonra siz de çaba sarfetmekten vazgeçersiniz.

bence şu dönemde ne ayrıl nede ayrılma yani böyle önemli bi kararı şuan verme çünkü mantıklı düşünebildiğin bi dönem değil.şuan ona kızgın ve kırgınsın.ve sevdiğini söylüyosun iki çift güzl laf etse pişman olursun canım.hiçbirimiz dört dörtlük değiliz iyi huylarını ve kötü huylarını değerlendir hangisi ağır basacak onu düşün ve ona göre karar ver.Allah yardımsın olsun arkadaşım.opuyorumnanaktan

35 yaşında adam 5 sene sonra kırk yaşında ya sen 30 una bile girmemiş olcaksın sen ona istediğin kadar akıl ver o kendini dinler yazık etmişsin iki senene ayrıl yada devam et demeye haddi yok diye düşünüyorum o yüzden iyi düşün tart ölç biç

ne eşyası canım ya ne taksidi evliliktn de bahsetmiyor bişey yapmıyor anlayacgn sdce işlerine konsantre olmus durumda gözü bişeyi görmüyor

ee yani bu noktada bir düşünmek lazım..şimdi işleri iyi olmaz,çok kazanamaz falan filan ama yaş 35.. hiçmi bu yaşa kadar az bişi biriktirmedi..hadi biriktirmedi diyelim,nişanlanmışsın 2 sene olmuş..yahu en azında insan düğün parasını biriktirir ,1-2 eşya parasını biriktirir..yanievlilikten falan bahseder ,yapacaklarını anlatır..bunların hiçbirisi yoksa tekrar düşün derim...sen yine bir ağzını yokla istersen ama saldım çayıra mevlam kayıra olmuş bu adam...gelecekle ilgili planlarını sor

Bu lafı söylemekten nefret ediyorum ama huylu huyundan vazgeçmez canım.
Bu senin zorlamanla olmamalı sen nasıl seviyorsan birlikte birşeyler yapabilmek için yorgun bile olsan çabalıyorsan onunda birşeyler yapması lazım.

daha 21 yaşındasın ve 2 yıldır nişanlı .... senin bu zamanlarda küçük flörtler, küçük heyecanlar belki üniversite heyecanı , belki kpss belki iş güç bilmiyorum bu tarz şeyler yaşaman lazım ama uğraştığın şeylere bak daha 21 yaşındasın adam yolu yarılamış yaşayacağı herşeyi yaşamız sana heyecan falan hayatta bekleme

Ayrıca senin sorunlarına benzer şeyler yaşayan birisi var onları oku istersen *arwen85* kullanıcısının onunda ciddi bir yaş farkı vardı o 23 eşi 36 yaşında eşi diyorum inatla evlendi ve çok pişman

yaş farkı filan neyse de bu adam seni resmen umursamıyor.. bence en önemli husus bu.. sen ben hastayım beni alır mısın diyorsun, gelmiyor.. sonra da ben de hastayım, bir geçmiş olsun demedin diye üste çıkıyor.. bu çok önemli bi hareket bence, resmen aslında kafasındakilerinin ve hissettiklerinin göstergesi..

anladığım kadarıyla nişanlın biraz ben merkezli biri.. son anlattığın şu beni almaya gelir misin mevzusundan bunu anladım ben...
onunla bunu ciddi konuşmayı denedin mi.. kavga etmeden, yapıcı bir üslupla..
çünkü evlilik ertelemeyi, boşvermeyi, kendini düşünmeyi kaldırmaz.. fedakar olmak lazım her konuda..
ona karşı her konuda fedakar olmaya hazır olduğunu ama aynısını ondan da beklediğini söylemen ve hissettirmen lazım.. boşvererek olmaz.. bu yüzden erteleniyor sanıyorum evlilik işi..
allah hayırlısını versin canım ikiniz için de...

daha once ara verip geri donduysen ara verelim lafina hic tepki vermemesi gayet normal.
valla elindeki adam bu arkadasim kendisiniin kapasitesi de bu evlenince daha mi beter olur ben kimseden duymadim bugune kadar evlenince esim degisti super oldu diyen herkes daha genis daha az sevgi gosteren biri oldugnu soyluyor.
bence evliligi sen biraz daha dusun derim..

bir insan 7 sinde neyse 70 odur canım böyle bir ömür boyu geçmez iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…