aranızda cidden büyük bir yaş farkı var..ayrılık döneminizde yani 2 hafta görüşmemişsiniz ya siz onu sevdiğinizi ve vazgeçemediğinizi anlamışsınız ..peki o ne anladı bu ayrlıktan..o da sizi özledi mi,sizsiz yapamayacağını anladı mı?
birde güzelim şu var...daha öncede bir konuda yazmıştım yine yazacağım..sen daha çok gençsin ve hayatının baharındasın..önünde üniv var ,iş hayatına atılmak ,belki kpss ,kurslar ,çalışma hayatı vs...hayatın başındasın daha...ama o olmuş 35..ha çok mu aşlı hayır değil ama bu adam üniv bitirmiş yada liseyi her ne ise ,iş bulmuş, çalışıyor...bu adam zaten 35 yaşına kadar bişileri yaşamış..onun seninle aynı heyecanda olmasını bekleyemezsin...halbuki senin yaşında birileri olsa belkide aynı seviyede olacaksınız ,aynı heyecanları yaşayacaksınız..birde 30 olsan adam 45 olacak..ne biliyim ....ileride uyuşamazsınız gibi geliyor..belki sen çocuk istemeyeceksin o yaşım geldi istiyorum diyecek..sen gençsin belki gece dışarı çıkmak isteyeceksin o dinlenmek isteyecek...ya ne biliyim...
( birde acaba o kişi sen misin diyede merak ettim..:)) )
ee arada yaşanmışlık var..mesajda biraz kaba olmazmı
Olmuyorsa neden zorluyorsunuz ki?:uhm:
Belli ki tükenmiş aranızdaki iletişim..
Sevginiz,aşkınız olabilir ama iletişim koptu mu artık zor toparlanır ilişkiler..
Sizin zorlamanızla sizinle ilgilenecek,sizi arayacaksa ne hayır gelir ki?
ne eşyası canım ya ne taksidi evliliktn de bahsetmiyor bişey yapmıyor anlayacgn sdce işlerine konsantre olmus durumda gözü bişeyi görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?