2 seneden sonra...

uA_pink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
107
1
116
K.K.T.C.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..

Öncelikle en başından başlıyorum..
3 aylık bir sevgilim oldu o ankara'daydı ben kıbrıs'ta görüşme imkanımız hiç olmadı sadece o benim 1 kaç kez yüzümün resmimi gördü çünkü ben boydan foto falan koymadım.. boydan koymamamın nedeni ise kilolu olmam.. onu kandırmak gibi bi niyetim yoktu zaten o beni buldu.. ondan önceki sevgilimden ayrıldıgım sıralarda nette takılıyordum birden o çıktı karşıma sohbet muhabbet derken çok yakın olduk telefonda konuşmaya fln başladık derken ben o boşluktayken buna aşık oldum ve herşey bundan sonra başladı.. 3 ay beraberligimiz oldu ben utandım sıkıldım söyleyemedim gösteremedim kendimi elimden geldigince oyalamaya çalıştım kaç kere dilime geldi gitti olmadı yapamadım.. neyse 3 ay sonunda ayrıldık.. ayrıldıgımız günün ertesi bu başkasıyla çıkmaya başlamış ama ben 3 4 gün sonra başladılar diye biliyordum.. neyse işte günü geldi bu askere gitti.. yeni kız arkadaşıyla da 2 senelik ilişkisi var :) hatta nişanlandılar bile askere gitmeden önce.. ve ben yaklaşık 3 4 ay önce bişeyler duydum.. biz birlikteyken(!) beni aldatmış + para için benimle berabermiş (maddi durumumuz iyi allah'a şükür).. bende geçenlerde izne çıktıgında faceten ulaştım ve sordum, dogal olarak ben öyle 1 insan değilim paraya medet edecek adam değilim 3 5 kuruş için insanların kalbini kırmam vb gibi laflar etti bende peki dedim.. bu arada şubatta askerligi bitiyor ve büyük ihtimalle yaza da dügün olacak.. ve ben şuan çok sıkı bi diyete girdim zayıflıyorum bende düşündüm kii onun dügününe kadar çok fit bi vücuda sahip olup davetli olmadıgım halde dügününe gitmek.. sırf kendimi mutlu etmek için onun neler kaybettigini görmesi için istiyorum.. 2 arkadaşıma sordum birisi git dedi digeri gitme dedi..
üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse ama tarif edemediğim duygularım yüzünden böyle düşüncelerim var işte.. "kendimi kendime kanıtlamak istiyorum asıl nedenim bu.." onun neler kaybettigini görmesini istiyorum.. dügün gününü berbat etmek degil amacım zaten en mutlu günü neden berbat olsun ki sevmedigi bir insan yüzünden.. hatta belki gidersem hala onu sevdigimi falan düsünebilir bilemiyorum.. aklım o kadar karışıkkkiiiii ooffffffff
Kızlar inanın ne yapacağımı bilemedim, bi yardım etseniz

Son düzenleme:
meraba,bencede gıtme canım.allah senınde karşına bırını cıkaracaktır.bırak yoluna gıtsın en hayırlısı neyse o olsun..dıyetınde ıns cok basarılı olursun sevgılerımle :80:

ay ne alaka düğününe gitmek falan ben olsam zayıflamazdım bile

zayıfla, ama kendin için, özgüvenin için.
ne uğruna zayıflanacak, ne de düğününe gidilecek bir insan değilmiş demekki o.
şahsen geçmişte ne yaşanırsa yaşansın eski sevgilinin düğününe gitmenin yada karşısına çıkmanın ahlaki olacağını düşünmüyorum. artık onu düşünmeyi de kesmelisin çünkü o nişanlı bir insan.

3 aylık bi ilşiki diyosun sen ona aşık olmuşsun o sana olmamış baska niyeti vardı belki gercekten ama şimdi evleneceği kişiyi gerçekten sevmiş olmalıki evlenmeyi düşünmüş o düğüne gidersen kendin üzülürsün onları mutlu gördüğünde senin için acır tabiii bu benim şahsi fikrim sen bilirsin kendine güldürme

Diyetini yap sıkı zayıfla, güzelleş, harika kıyafetler al ve bunu önce kendin için sonra da hayatına girecek yeni şanslı kişi için yap. Eskiyi karıştırma gereksiz o. Sen sana layık olacak seni cidden sevecek biri için kendine bakmalısın, derim.

yapma, ne işin var 3 ay sadece tel ile konuştuğun birinin düğününde...

nasıl yani beraberken bile görüşmemişsiniz dügünde ne işiniz var ayrıca o kızı hiç düşünmüyormusunuz kendinizi o kızın yerine koysanıza bir?

çok gereksiz birşey olur düğününe gitmen.ne kazanacaksın ki ya da onun üzerinde ne etki yaratacağını düşünüyosun. 2 yıllık bir ilişkisi varmış evlenme aşamasına kadar gelmiş. sadece 3 ay telefonda konuştuğu yüzünü bile görmediği biri onda ne pişmanlık yaratabilir ki?

Benim anlamadığım 3 aylık bir beraberlik sadece net ve telefonda.Sizi görmedi bile.Nasıl paranız için sizinle birlikte olduğunu söyliyebiliorsunuzki.yani paramı yolladınız....

Soruna gelince asla gitme.Ne gerek varki şimdi.

adam evleniyor sen hala diyorsun ki ne kacirdigini gormesini istiyorum.. ben sana diyim mi belki tanimaz bioe.. dugun heycanindan seni gormez bile gozu..
saglam adimlarla kurar insanlar yuvasini, o kiz bunu ogrenirse ne olur dusunebiliyor musun? kocasinin eski sevgilisi dugunune gelmis.. resmen zehir olur dugun gunu..
ne gerek var boyle sitreslere.. bosver o yolunu bulmus sen de kendi yolunu ciz...
3 ay telefonda konustugun biri icin bu hirsi cok gereksiz gordum..
Allahtan senelerce cikmamissin ayni okulu ayni sehiri paylasip elele dolasmamissin,.. halin nasil olurdu dusunemiyorum..

Ayrilma sebebiniz Kilonuzdan kaynaklansaydi, sizi Kilonuz icin rencide etmis olsaydi belki anlardim bu tavrinizi...

Ama anladigim kadariyla siz Kilonuzdan cekinmissiniz.
Ve duydugunuz seyler sizin maddiyatinizdan dolayi sizinle birlikte olmus, (yine kilo sorunu yok arada)
bu yüzden : "Kilo verip karsisina cikacagim,, düsüncesi cok abes kacar.

Zaten evlenmis dügünü var. Karsisina cikacaksinizda ne olacakki, gelinin yerine koyun birde kendinizi...

bencede gitme.seni görünce neler kaybettiğini düşünmez sadece başbelası kızlardan biri olarak görür..kendini küçük düşürme..

Nette tanıştığınız adamın düğünü nerede olacak bunu nasıl öğreneceksiniz sorması ayıp?
Bir de sizi görünce tanıyacak mı acaba?
Tanısa ne olacak ayrı da..
Bu nasıl bir hırs anlamadım,içinizde neler barındırıyorsunuz böyle,aşırı bir kötü niyet hissediyorum..

bu kadar sacma bir düsünce görmedim,3 ay sadece nette görüstügünüz sizi canli canli bile görmemis ama siz kesin kilodan dolayi birakti diye beyninize kazimisiniz..3 ay degil 10 senelik bir iliskide bitebilir gider istedigiyle nisanlanir,istedigyle evlenir yani bir zamanlar benimleydi diye dügüne gidip neler kacirdin bakisi atmam mi gerek,ki adam seni tanimayacak bile
sanirim dizi ya da film senaryolarindan etkilenmissin adamin birden masadan kalkip donup kalacagini filan mi saniyorusun..zayiflamak istiyorsan kendin icin zayifla bak bence kendini cezalandiriyosun sen,ben kiloluydum benden bu yüzden ayrildi diye...
adami bence rahat birak sevmemis demek ki seni herkes herkesi sevmek zorunda degil ya

Son düzenleme:
evleneceği kişiye çok büyük saygısızlık olur.Sen ister misin senin düğününde eşinin eski sevgilisi çıksın gelsin.Çok saçma.mantıksız.hiç insani değil.zayıfla.fit ol.başkasıyla mutlu ol.internet üzerinden konuştuğun birinin hayatına müdahale etme hakkı nerden geliyor onu anlamadım.insanların birbirlerine evliliklere hiç saygıları kalmadı bu devirde ne yazık ki.

Ayol o adam bu kadar emeğe değer mi?
Tamam zayıflayın ama kendiniz, sağlığınız için. Kalkıpta onun düğününe gitmekte ne demek. Hem mutlu ki o kişiyle evleniyor. Düğün günü sizi görse bişey değişecek mi? Hayır! Sanmıyorum ki ben bu kızı nasıl kaybettim diye düşüneceğini. Sizden ayrıldıktan hemen sonra bi başkasıyla birlikte olmuş bu adam. Yani diyeceğim o ki, kırılmanızı istemem ama onun için hiç bişey ifade etmiyorsunuz...

ben de anlamadım.nasıl paranız için sizinle beraber oldu bu adam? hiç görüşmemişsiniz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…