Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 2 senedir Zeytinyağı,Sarımsak,Badem yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esilyanazz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
22
6
8
31
Merhaba arkadaşlar. Benim çok uzun sürede uzayan saçlarım var. 3 sene önce saçıma açtırma işlemi yaptım doğal olarak yandı. Ve saçlarım omuz hizasında kestirdim. Berbat durumda olan saçlarıma pek bakım yapmadım. Daha sonra bi kavanoza , doğal zeytinyağına sarımsak ezip koydum tabi olmazsa olmaz badem yağını da ekledim bir hafta bekledikten sonra sarımsağı süzdüm. Bir hafta arayla uyguladım. 1 saat falan bekletiyorum.Zaten hemen faydasını gördüm saçlarım düzeldi. Şimdi herkes soruyor saçlarını nasıl uzattın diye:)
-Ayrıca bugün ısırgan otunu kaynatıp ılıttıktan sonra saçıma uyguladım parlaklık kazandığını ve yumuşaklık kazandığını düşünüyorum

Son düzenleme:
Aslında 1 senedir düzenli kullanıyorum yani 1 sene de uzadı diyebilirim çünkü daha önceleri pek vaktim olmuyordu yapamıyordum hem ara ara uçlarından kestigimde olmuştur buna şükür :KK54:

Bende sinemaki karisik bakim yaglari yapiyorum zeytinyaginda sarimsakda yapacagim ama Aydina gidip hakiki zeytinyagi aldiktan sonra :)))

Merhaba arkadaşlar. Benim çok uzun sürede uzayan saçlarım var. 3 sene önce saçıma açtırma işlemi yaptım doğal olarak yandı. Ve saçlarım omuz hizasında kestirdim. Berbat durumda olan saçlarıma pek bakım yapmadım. Daha sonra bi kavanoza , doğal zeytinyağına sarımsak ezip koydum tabi olmazsa olmaz badem yağını da ekledim bir hafta bekledikten sonra sarımsağı süzdüm. Bir hafta arayla uyguladım. 1 saat falan bekletiyorum.Zaten hemen faydasını gördüm saçlarım düzeldi. Şimdi herkes soruyor saçlarını nasıl uzattın diye:)
-Ayrıca bugün ısırgan otunu kaynatıp ılıttıktan sonra saçıma uyguladım parlaklık kazandığını ve yumuşaklık kazandığını düşünüyorumEki Görüntüle 1382568

ben tam anlamadım anım tarifi ya. zeytinyağında sarımsağı ne kadar süre bekletiyosun ve beklettiğin karışımı ne kadar süre kullanabiliyosun? ve bir yılda saçın ne kadar uzadı canım?

ben tam anlamadım anım tarifi ya. zeytinyağında sarımsağı ne kadar süre bekletiyosun ve beklettiğin karışımı ne kadar süre kullanabiliyosun? ve bir yılda saçın ne kadar uzadı canım?

Merhaba canım k.bakma uZun zamandır girmedim. Canım bi kavanoza veya şişeye zeytin yağını koy 3 4tane sarımsagi ez ve zeytinyagının içine koy ben bununla birlikte karışıma aktardan çam yağı ve badem yağı da koydum hepsini karıştır. Bir hafta bekle sonra saçına sur. 1 saat kadar beklet sonra yıka.

Kaç cm hesaplamadim canım -) ama bir yılda omuzlarim da olan ve hiç Uzamayan saçım baya uzadı bir ara bıraktım şimdi tekrar başladım herkes soruyor

Eklentiler

• 2015-03-19 07.49.13.webp
    2015-03-19 07.49.13.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 356
Oo gayet guzel duruyor cann:)
düzenli kullansam eminim daha çok uzardi bide kestim uçlarından. Aslında birazda psikolojik fazla takmayacaksin:KK20: bide bu karışımı uygulandiktan sonra saçın dökülüyor biraz tatlim onu da araştırdım güçsüz ve yıpranmış saçı döküyor yeni saç çıkarıyor

çok iyi uzamışşş :) ama benim sorularım pek bitmicek galibaa.. hazırladığın karışım sadece tek seferlik mi? değilse kaç uygulama daha kullanabiliyosun yani kalırsa sorun oluyo mu tekrar kullanmak

çok iyi uzamışşş :) ama benim sorularım pek bitmicek galibaa.. hazırladığın karışım sadece tek seferlik mi? değilse kaç uygulama daha kullanabiliyosun yani kalırsa sorun oluyo mu tekrar kullanmak

Yok canım hiç bi sorun olmuyor ben 1 aydan fazla kullanıyorum hatta daha fazla yani küçük su şişesine hazırla yada o boylarda bir kavanoz fark etmiyor:-)

Back
X