Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 2 senedir Zeytinyağı,Sarımsak,Badem yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sarimsagin kokusu kalmıyor mu ya ?
Ben bir keresinde sarımsağı ezip zeytinyağı ekleyip saçima sürdüm direk. Sirkeli su ile yıkamama rağmen haftalarca kokusu saçimdan çıkmadı ondan sonra tövbe ettim sarımsağı kafama sürmeye :KK12:

Sarimsagin kokusu kalmıyor mu ya ?
Ben bir keresinde sarımsağı ezip zeytinyağı ekleyip saçima sürdüm direk. Sirkeli su ile yıkamama rağmen haftalarca kokusu saçimdan çıkmadı ondan sonra tövbe ettim sarımsağı kafama sürmeye :KK12:
Hayır ben iki yikamamda gidiyor kokusu biraz sica k şu olursa daha iyi olur

Yazın da pek sorun yaratmıyor hem daha iyi sık sık yıkamakta faydali ben yapıyorum çok az bi koku sadece yani sadece sen alabilirsin kokuyu da

Merhaba arkadaşlar. Benim çok uzun sürede uzayan saçlarım var. 3 sene önce saçıma açtırma işlemi yaptım doğal olarak yandı. Ve saçlarım omuz hizasında kestirdim. Berbat durumda olan saçlarıma pek bakım yapmadım. Daha sonra bi kavanoza , doğal zeytinyağına sarımsak ezip koydum tabi olmazsa olmaz badem yağını da ekledim bir hafta bekledikten sonra sarımsağı süzdüm. Bir hafta arayla uyguladım. 1 saat falan bekletiyorum.Zaten hemen faydasını gördüm saçlarım düzeldi. Şimdi herkes soruyor saçlarını nasıl uzattın diye:)
-Ayrıca bugün ısırgan otunu kaynatıp ılıttıktan sonra saçıma uyguladım parlaklık kazandığını ve yumuşaklık kazandığını düşünüyorum
sarımsağın saç çıkarttıgını soyluyorlar sizde oyle bi etki oldumu?

Back
X