2 senelik evliyiz ve kocamın telefonunda başka kızlarla konuşmasını yakaladım

Guldenmuti

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
39
9
16
35
Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum
Yapılacak şey belli buralardan kimse sana idare et bakımlı ol gözü kaymasın falan demez ne koşulda olursa olsun seni sevmesi gerek eğer yapılması gerekeni yapamayacaksan hiç konusunu açma bildiğini çaktırma da adam bari biliyor ama nasılsa gitmiyor diyip yüzsüzleşmesin

Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Bakımsızlık, ilgizilik vs hiçbir şey gerekçe olamaz. Yeterli delili toplayıp (inkar edemeyeceği şekilde) gerekeni yapın...

Eskisi gibi bakimli olamaman aldatma icin neden degildir ancak esin icin bahanedir.Son zamanlar da cok okuyorum bu cumleyi "eskisi gibi bakimli degilim veya kilo aldim hep ondan"Allah rizasi icin erkekler ne bakimi yapiyor,kaci eve gelince veya yataga girince kendine ceki duzen veriyor,tiras ooluyor,parfum sikiyor?bunu yapmayan adamin karisi da aldatsin o zaman?bebegin var kisisel temizligine dikkat ettigin surece hergun full makyaj fonlu saclarla dolasicak halin yok zaten... Ne yapabilicegine gelince sindirebilisen affedip evliligine devam ediceksin yada hazmedemem dersen ayrilicaksin ucuncu bir yolu yok malesef

Benim kendimce savunduğum birşey var eğer boşanacaksan adamla yüz göz ol ama boşanmayacaksan bi şekilde kendindeki hataları düzelt kendince mücadele et yani birden yüzgöz olma.çünkü çirkinleştikten sonra tekrar devam etmesi zor eğer herşeye rağmen devam edeceksen bilmezliğe vur ama altgan alta ayar ver baktın uyarılara rağmen devam al karşına konuş.şimdi detayını bilmediğimiz için ne desek boş

Öncelikle öyle bir erkek başka kadınlara baktı diye kendine güveni yitirme herzaman bakımlı olamiyoruz malesef bu aldatma sebebi değil hatta hiç bişey aldatma sebebi olamaz kusura bakma ama o esinin karaktersizligi küçük çocuğunu düşünmeyen adamdan bi halt olmaz keşke aldatmak kadar şer.... z olmasalar da sana sevgim kalmadı bosanalim diyecek kadar adam olsalar bikere yapan bida yapar kafasindayim ben ki yapmasa bile nasıl affedilir allah yardimcin olsun yanlız affedemiyorsan bebek için katlanacamcilardan olma lütfen babasiz da büyür ki zaten ayrida olsa bi babası olacak hayatini mahfetme

Ya baştan anlatsanız meseleyi bizde ona gore yorum yapsak. Mesela kavgalı mısınız. Aranız iyimi normalde nasıl davranır şimdi bir değişiklik varmı?

Girip olunca sümüklerimiz akıyor,peçete uzatır hayat arkadaşı
Adet sancısından kıvranırız,sıcak su torbası getirir
Yatağın içinde sabah uyanınca saçımız başımız darmadağın kalkarız
Kusarken yardım eder
Onlar bizim her halimizi görüyor bizde onları her bakımsız anında görüyoruz
Ben bakımsız olunca gözü dışarı kaydı lafını kabul etmiyorum
Bu suçu sen üstlenemezsin
Yapısında var ihanet demekki
Sen suçlu değilsin suçu kendinde arama

Evlendiğin insanın boyuna posuna kirine pasına evet diyerek evlenirsin
Sorun çıkabilir pişmanlıkta olabilir bununda çözümü aldatmak değil bir nokta koymaktır
Aldatan kişinin kişiliği zayıf basiretsizdir
Bunun seninle alakası yok

Ya baştan anlatsanız meseleyi bizde ona gore yorum yapsak. Mesela kavgalı mısınız. Aranız iyimi normalde nasıl davranır şimdi bir değişiklik varmı?
Bana karşı çok iyi her zamanki gibi hatta bazen benim ilgisizliğimden yakınır sarılmadğımdan öpmediğimden. Ben kaç gündür soğuk davranıyorum sorup duruyo bişey yok diyorum çünkü nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.

Back
X