- 7 Şubat 2018
- 39
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi Guldenmuti
Aynen öyle.Öyle bir durum ki ne tamam denebilir ne devam arafta bir durum işte sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.Öyle bir durum ki ne tamam denebilir ne devam arafta bir durum işte sanırım
Öyle bir durum ki ne tamam denebilir ne devam arafta bir durum işte sanırım
Nasıl bir tavır sergileyebilirim bana yardım edin ben şuan sağlıklı düşünemiyorum.Aynen... ya hiç ses etmeyecek görmezden gelecek... yada ses ettimide net bir tavır sergileyecek...![]()
Ay ne güzel yazmışsınız,ne kadar doğru.Girip olunca sümüklerimiz akıyor,peçete uzatır hayat arkadaşı
Adet sancısından kıvranırız,sıcak su torbası getirir
Yatağın içinde sabah uyanınca saçımız başımız darmadağın kalkarız
Kusarken yardım eder
Onlar bizim her halimizi görüyor bizde onları her bakımsız anında görüyoruz
Ben bakımsız olunca gözü dışarı kaydı lafını kabul etmiyorum
Bu suçu sen üstlenemezsin
Yapısında var ihanet demekki
Sen suçlu değilsin suçu kendinde arama
Telefonunu ele geçirmeye çalışın uyurken falanBenim de eşim telefonunu elinden bir saniye düşürmüyor, salonda yatıyor bebeğim 6 aylık ve eşim sizinkinin aksine ilgisiz sevdiğinden bile emin olamıyorum artık! Aldatılıyor muyum acaba?![]()
Boşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezseBasklariyla konusma asamasina gelmisse artik seni sevmiyodur net.
Sucu bakimsizliga guzellige vurmaya gerek yok.
Insanlik hali yani sonucta hepimiz evde kuafordeb gelmis gibi yada mini etekle oturmuyoruz.
3 gundur kizim hasta gece gunduz rahat vermiyo bende mecburen pasakli pasakli geziyorum nolmus yani bu koca kisisi hemen boyle elalemin karisina kizina kosmaya mecburmu?
Bosanma niyetin yoksa soylede ona gore dil dokelim.
Daha ilerisi neresi? Konusmayi falan aldatma olarak saymiyor musunuz?Boşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezse
yatakta basması gerek illaDaha ilerisi neresi? Konusmayi falan aldatma olarak saymiyor musunuz?
sanirim. Bu mantiga da kafam basmiyor hic. Baska kadinlarla konusmasini sindirebilmek garip. Konu sahibi baska adamlarla konussa o koca ne yapardi acaba.yatakta basması gerek illa
kocaniz sizi aldatmaya devam edecek, degismesini beklemeyin o halde. Gercekten igrenc yani, biriyle bi yerden yazismis otekiyle baska yerden. Daha bilmediginiz kimler vardir. Ciddi bi karaktersizlik bu bence. Ayrica kendinizi suclamayin, kocaniz dunya yakisiklisi degildir herhalde, bakimsizlik bahane degil. Sinir oluyorum boyle erkeklereHayır onu kasdetmedim ben konuştukdan sonra konuşmaya devam ederse boşanmalboşanmak kolay bişey değil inanın.