• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senelik evliyiz ve kocamın telefonunda başka kızlarla konuşmasını yakaladım

Komsunun cocuguni dogurmadin sonucta o adamin cocugunu dogurdun sirf bakimsizsin diye baska kadina bakamaz konusamaz benden sana tavsiye o konusmalari telefonuna at sakla ilerde lazim olabilir... Bu gece tum erkekleri gebertesim geldi yemin ederim

sanirim. Bu mantiga da kafam basmiyor hic. Baska kadinlarla konusmasini sindirebilmek garip. Konu sahibi baska adamlarla konussa o koca ne yapardi acaba.
konu sahibi konuşsa bu konuyu gazetelerde okurduk ne olacak ama şu bu kadında değil yetiştiren ailede koca ne yaparsa yapsın kocandır diye öğretende

Yaa Allah askina kadinlar aldatilinca neden hemen halbuki cok guzelim aa bu ara bakimsizim dusuncelerine giriyor??? Adam kansız arkadaşım sen ne olmuşun hic onemi yok. Daha aldatilip da ama ben de kadina cok ilgisiz davrandim galiba bu ara diye dusunen erkek gördünüz mü? Lütfen kendinize gelin yaa...
Konuya gelecek olursam sakın renk verme sessiz takibe devam et. Persembe gece yakalanip pazar sabahi msj gelen adam daha ne naneler yiyecektir bak gor sen.

Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.

Arkadaşlara katılıyorum canım . Boşanmayi dusunmuyorsan eger kendini toparla parasindan sonuna kadar faydalan hayatini yaşamaya bak kafani dagitmaya bak her zmaan mağduru oynama ondan sevgi dilenme sen gururlu ol kendini toplamaya bak sadece canim yok boşanmayı düşünüyorsan yüzune vur . hatta ailesine delil olrak mesajlari göster bu arada yazismalarin ornegini mutlaka al canım. Bi flash bellek mi olur veya hafiza kart mi bilemem ama aldatma olduguna dair elinde delil her zaman bulunsun. Cunku mahkemede senin lehine oluyor o deliller.

Beni çok seviyor gibi davranıyo. Kendime güvenimi yitirdim. 6 aylık bebeğimiz var 27 yaşındayım eskisi kadar bakımlı değilim bunu haketmiyorum napıcamı bilmiyorum. Geçen hafta bi kadınla yarım saat konuşmuş yaşıda 40 falan gibi duruyo. Gece elim ayağım titreye titreye sordum eski meseleler eşiyle konuştum eski patronumdu falan diye diye durdu inanmış gibi yaptım. Pazar günü sabahda instagramdan mesaj gelmiş genç bi kızdan messengerde yoksun çok saçma bi hal aldı bu konu diye. Bunu yüzüne vurmadım henüz napıcamı bilmiyorum.

Az çok anliyorum seni En yakın arkadasim defalarca tlf konusmasi, yazisma hatta komşulardan eve kiz atma dedikodusu ögrendi Çok zor bir sey. Ama güclü ol. Arkadasim kac kez boşanmak istedi fakat cocuklari oldugu icin yapamadi. Birde bi psikologla gorusmustu pskologn önerilerinden sonra vazgecti. Neye karar verirsen ver kimsenin lafina bakma. Nasil boşanmiyorsun diyenlere de aldırış etme derim. Kararini sen ver .Ani karar verme. Biraz zamana birak kocanin hareketlerini düzeltip düzeltmeyecegine bak ve guclu olmaya calis gururundan ödün verme kendi bakımınla ilgilen. Biliyorum kim sana ne önerse de senin yaşadıgini yaşamak zor inşAllah hayırli şekilde kurtulursun bu durumdan.

Peki çalışıyor musun? Kendini geçindirebilir misin?
Bence arkadaş olayın şokunu henüz üstünden atamamış sağlıklı düşünemiyor :(
Mesajların ekran görüntüsünü al mutlaka madem düşüneceksin.
Henüz boşanmam diyorsun bi bak yapabiliyor musun o zaman bi kendini izle ne hissediyorum diye. Umarım kendin için doğru kararı verirsin

Bu arada lütfen ama lütfen kendini suçlama. Hep bu cinsiyetçi yaklaşımlar işte biz kadınları buna iten. Sorunu kendimizde arıyoruz çünkü erkek kişisi bunu yapabilir. Evlenirken denmiyor mu hastalıkta sağlıkta her zaman birlikte olmaya evet diye? Ya da eşin kaza geçirse yüzünden yaralansa ya da sakat kalsa adamı boşar mısın sen?
İkinizin çocuğunu doğurdun sen tek başına olmadı bu çocuk. Sen kendini ona bakmak için harap ederken bu erkeklerin uçkuru peşinde olmalarından aşırı tiksiniyorum

Şuan çalışmıyorum ama doğumdan önce çalışıyordum mesleğim var hem kendim hem kızıma rahat hayat yaşatabilirim

Eskisi kadar bakımlı değilsiniz ee adam haklı aldatır tabii onun ne suçu var hem 6 aylık bebeğide var ne yapsın hepsi aldatmaya sebep...
Ne güzel dünya..:kızgın:

Boşanmaya niyetim yok şuan için tabiki daha fazla ileri gitmezse
Boşanmaya niyetiniz yoksa susun bence en azından yalanıma inandı da yanımda desin kocanız aldatıldığını bile bile yanımda demesin gururunuz yerinde kalsın yani bari

Ne yaptın ne tepki verdin. Bu bütün kadınların yaşamaktan korktuğu bi durum çok üzüldüm yeni anne olmuşsun. Erkekler neden kıymet bilmiyor ya

Aldatmış , aldatıyor işte seni.. kendinde suç bulma..çünkü suçlu değilsin..adamın karakteri bozuk..bunlara rağmen boşanmayacaksan da kurcalama..diyeceklerim bu kadar.

Bütün sosyal medya hesaplarının şifresini ele geçir takip et.gmail şifrelerini varsa icloud hesabının şifresini öğren.telefonundaki kayıtlı numaraları ,gelen giden fotoğrafları bilgisayarından görebilirsin gün içinde.Bak bakalım ne yapıyor.sonra yüzleş.

Back
X