2.sezeryan olanlar bakabilir mi

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
2.kez sezeryan kaçinci haftada oluyo devlet hst gidiyorum etlik z.h bilgisi olan paylaşırsa sevinirim birde 2. Gebelikte kasılmanız oluyomuydu dikiş yerinizde acı filan

Bende senın gibi meraktayım :)

ilk cocugumda sezeryandi.ikincide sezeryan oldu aralarinda 10yas var.☺Doktorum eskiden ikinci sezeryan 38 de aliniyordu ama yeni prosedur 39. hafta dedi ve 39 u bekletti tam 39 da aldi

ilk cocugumda sezeryandi.ikincide sezeryan oldu aralarinda 10yas var.☺Doktorum eskiden ikinci sezeryan 38 de aliniyordu ama yeni prosedur 39. hafta dedi ve 39 u bekletti tam 39 da aldi
Anladim benim 40da olsa olurda dikiş yerimde agri oluyo kasılmalarım oluyo korkuyorum yoksa 38 39 faretmez sağlıkla dogsunda

38 artı 4 olarak planlamıştık ancak bir gün önce doğumum başladığı için sezeryana alınmıştım dikiş yerimde herhangi bir kasılma, ağrı olmadı.

dikislerinizle hic bir alakasi yok arkadasim bebegi 3 aylikken tekrar hamile kalip dogum yaptı.sizin 3 yil olmus bir sikinti olmaz saglicakla alin

Kasılma zaten karnimda oluyo bi tarafi dag gibi oluyo resmeb ilk gebeligimdede oluyordu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…