2. Sezeryani kac haftalıkken oldunuz ?

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Ayın 19 unda tam 38 haftalık oluyorum ve doktorum o gün almak istiyor bebeği. Geçen hafta kontrole gittiğimde 39 a kadar bekleyebiliriz demişti şimdi gerek yok diyor. Israr ettim ama kabul etmedi riske atmayalım falan dedi. Devlete gidiyorum bu arada. Sizler ikinci sezeryani kaç haftalıkken oldunuz? Erken gibi geliyor bana stres yaptım iyice

Kime desem erken 39 a kadar bekle diyor şimdiye kadar ki tek olumlu cevap senden geldi
Hayır erken değil ha bir hafta erken ha bir hafta geç doktorun diyorsa vardır bir bildiği benim ilk doğumum 38 haftalık oldu çok şükür bişey olmadı ciğerleri gelişmişse ki demekki doktorun bu ı gördü ozaman sorun olmaz riske atma diyorsa atma

Gelisimi iyiyse riske atmaya gerek yok gercekten. Saglikla gelsin gerisi önemli degil.

ilkini 38+3'de , ikinciyi 38+2'de olmuştum

bekleyip riske atmak istememişti doktorum

39+2 de kendi gelmek istediği zamanda yani
Suyum gelince sezeryan oldum planlanan da o gündü sadece sabah olacakken gece oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…