2 si 1 arada operasyon oğlum için

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
A727619B-603B-467D-B4F7-A7EEB4D0AD98.webp
Merhaba hanımlar oğlum 8.5 aylık artık 9 olmak üzere sünnet olmasını istiyorum daha hareketlenmeden (emeklemiyor veya yürümüyor) oğlumun dudak bağıda var bir kere anestezi alınca ikisi birden hallolsun çok çekmesin istiyorum bir doktorla konuştum baya üstün bir doktor ama ameliyat parası da 3.500 tl ikisi bir şekilde (sadece dudak bağıma 3.000 tl dedi) 500 de sünnet zaten şimdi İnan’ın günlerdir gözüme uyku girmiyor düşünmekten acaba çok yıpranır mı oğlum bu durumdan ? İki operasyon birden çok çok tepki verir mi ? Yaptıran arkadaşlar var mı ? Teyzem hemşire doktorlara danıştı çok küçük operasyon burda yapabiliriz dediler ama orası İzmir’de bir devlet hastanesi ister istemez korkuyorum bir yandan bu bahsettiğim doktorun verdiği fiyatta çok yüksek geliyor malum asgari ücrete tek kişi çalışıyor. Nolur bana bir el atıverin oğlumun canı çok acıcak mı çok yıpranıcak mı yapılması da gerekiyor yoksa hem görsel hem konuşma bozukluğu olacak dudak bağı ne ki diyenleri duyar gibiyim resmini eklemeye çalışıcam şimdiden teşekkür ederim :KK16: (Bağ dişlerinin arasından damağının altına kadar gidiyor)

Kizim iki ameliyat birden oldu ama kulak ve geniz eti alindi. Kulakta da sadece bi boru gibi birsey yerlestirildi ama onda hic aci hissetmedi cünkü kesik yoktu. Yani sizinki daha agir ve oglunuz büyük ihtimalle bikacgün yemek yiyemeyeck ve iyice gücten düsecek. Bence acil degilse sünneti erteleyin sonra belki lokal anesteziyle yaparlar

kızımın dişlerini sedasyonla uyutup yaptırmıştık
3 yaşındaydı
Erkek çocukların hem dişlerini hemde sünnetini yapıyorlardı o zaman erkek olsaydı bizde yaptırırdık ikisini aynı anda :)
Dudak bağı ameliyatını hiç duymadım
Acelesi var mı ki onun
8 aylık oğlum var benimde çok küçük geliyor bana :110:

Ben sunneti devlet hastanesinde yaptirdim. Dort aylikti. Birkac gun mizmizlandi sonra iyilesti. Yapan doktordan da cok memnun kaldim. Devlette daha fazla operasyon yaptiklari icin daha tecrubeli oluyorlar. Doktor bizimle birlikte on cocugu falan sunnet etti sanirim ayni gun. Ama dudak bagini bilmiyorum. Onun icin de kucuk bir operasyon diyorlar ama ben yasamadigim icin bilgi veremeyecegim. Eger o da cok zorlamayacaksa bence de ikisini bir yaptirin.
Bu arada bizin sunnet lokal anesteziyle oldu. Uyutmadilar. Bence oylesi daha iyi.

Çok teşekkür ederim:) benimde bir oğlum olacak şimdiden sunnetini düşünüyorum aci çekecek diye.
Kucukken daha az aci hissediyorlarmis. Benim bu bebegim de erkek olursa kirki cikinca yaptiracagim. Ilkini dort aylikken yaptirdik. Donmeye baslamadan yaptirin ki cabuk iyilessin. Hem bezli olunca daha kolay iyilesiyor

Eki Görüntüle 2235967 Merhaba hanımlar oğlum 8.5 aylık artık 9 olmak üzere sünnet olmasını istiyorum daha hareketlenmeden (emeklemiyor veya yürümüyor) oğlumun dudak bağıda var bir kere anestezi alınca ikisi birden hallolsun çok çekmesin istiyorum bir doktorla konuştum baya üstün bir doktor ama ameliyat parası da 3.500 tl ikisi bir şekilde (sadece dudak bağıma 3.000 tl dedi) 500 de sünnet zaten şimdi İnan’ın günlerdir gözüme uyku girmiyor düşünmekten acaba çok yıpranır mı oğlum bu durumdan ? İki operasyon birden çok çok tepki verir mi ? Yaptıran arkadaşlar var mı ? Teyzem hemşire doktorlara danıştı çok küçük operasyon burda yapabiliriz dediler ama orası İzmir’de bir devlet hastanesi ister istemez korkuyorum bir yandan bu bahsettiğim doktorun verdiği fiyatta çok yüksek geliyor malum asgari ücrete tek kişi çalışıyor. Nolur bana bir el atıverin oğlumun canı çok acıcak mı çok yıpranıcak mı yapılması da gerekiyor yoksa hem görsel hem konuşma bozukluğu olacak dudak bağı ne ki diyenleri duyar gibiyim resmini eklemeye çalışıcam şimdiden teşekkür ederim :KK16: (Bağ dişlerinin arasından damağının altına kadar gidiyor)
Ben sünneti erken yaptırma taraftarı değilim çok arastirdik yeğenim için şuan 3 buçuk yaşında henüz yatırmadık ama bağ sorununu çözüme muhakkak

Ben böyle durumlarda özeli değil devleti tercih etmekten yanayım. Daha çok vaka gördükleri için tecrübeli oluyorlar. Geçmiş olsun bu arada kuzuya.

İkisi de basit ve çok kısa operasyonlar manevi açıdan içiniz rahat olsun.

Oğlum dil bağıyla doğdu ama ileri derece değilmiş demekki bir şey yapılmadı.
Doktor 7 aylıkken tekrar görüp "dilini dışarı çıkarıyor mu rahat emiyor mu?" diye sorup olumlu cevap alınca operasyon geçirmedi.

Ama zaten operasyon dediği şey bir çizik atma. Yeğenim geçirdi oradan biliyorum.
Kalın ve damarlı bir doku olmadığı için çok kolay hallediyorlar.
Neden bu kadar yüksek fiyat söylediler anlamadım.
Sünnet de taş çatlasa 500-600₺ olur..

Siz bence hem başka hastaneleri hem de teyzenizin dediğini düşünün..

Neden erken sunnet taraftari degilsiniz? Bir sakincasi mi varmis cocuk icin?
Bazı çocuklarda penis gelişimi geriliyomuş ve biz yeğenimle annesinin yeğenini ister istemez karsilaştırdık biri 3 aylıkken oldu yegenimdey 1yas büyük olmasına rağmen küçücük kalmış .bu konu çok su götürür çünkü bazı drlar bu durumu reddediyor bazıları destekliyor her iki görüşünde bir suru makaleleri var ama en net yaş aralığı vereyorlar psikolojik gelişim açısından ben şuan hatırlamıyorum ama biz okuyunca ve yakından bi örneğimiz olunca tesadüf bile olsa risk almak istemedik

devlete nıye gtmıyosunuz dudak bağı bait operasyon keza sunnette bakımı ıyı olursa çabuk altalatılıyor.

Bazı çocuklarda penis gelişimi geriliyomuş ve biz yeğenimle annesinin yeğenini ister istemez karsilaştırdık biri 3 aylıkken oldu yegenimdey 1yas büyük olmasına rağmen küçücük kalmış .bu konu çok su götürür çünkü bazı drlar bu durumu reddediyor bazıları destekliyor her iki görüşünde bir suru makaleleri var ama en net yaş aralığı vereyorlar psikolojik gelişim açısından ben şuan hatırlamıyorum ama biz okuyunca ve yakından bi örneğimiz olunca tesadüf bile olsa risk almak istemedik
Hic duymamistim. Oyle birsey de gozlemlemedim oglumda acikcasi. Tabi arastirmak lazim yine de.

O zaman yeni nesil erkekler küçük penisli olacak demektir. Çünkü artık herkes birkaç aylıkken yaptırıyor sünneti. Sadece iki çocuk arasında karşılaştırma yaptıysanız tesadüf de olabilir .

Canım benim ya çok geçmiş olsun. Küçük yaşta o kadar çabuk ve kolay atlatıyorlar ki bence ikisini de yaptır iki sefer narkoz alacağına tek seferde kurtulur. Benim oğlum bademcik ameliyatı olacaktı, bir arkadaşım 14 yaşında olmuştu ona sordum nasıl zor mu diye. Çok zor su bile içerken çok acı çektim dedi, eşi de olmuş kocaman adam su içerken bayılmış. Ama oğlum 4 yaşındaydı yaptırdığımızda çok çabuk iyileşti, hiç sorun çıkmadı. Çocukların iyileşme süreci çok hızlı oluyor.

Akrabamın oğlunun da durumu aynıydı o da 6 aylik falan di hatta işlemi yaptirdiginda 2 operasyon birden oldu.Devlet hastanesinde yaptırdılar su an iyileşti bile tamamen, hiç sorun olmadi endileselenmeyin.Allah şifa versin..

Back
X