2 si 1 arada operasyon oğlum için

dudak bağını acilen yaptırın özellikle dişleri de çıkmış

doktorunuz daha önce önermedi mi

hem yeme içme hem de en önemlisi konuşma için o önemli operasyon

sünnete gelince

oğlum geniz eti ameliyatı oldu eşim sünnet yaptırmadı aynı anda iki ayrı yeri hasta olacak toparlanması zor olur vs diye

ama sizinki henüz yatıyor hareketli oyun çağında değil bence yaptırılabilir ikisi bir arada

Benim oğlumda da var dudak bağı dil bagi vardi kesildi ama dudak bağı kaldi diş arasi cok acik bizimde yaptırmamiz lazim. Bence hepsini yaptırın sunneti 18 aylıkken oldu yürüyordu ama hic sikinti olmadi sizde daha rahat olur.

Dudak bagiyla ilgili hic bilgim yok. Oglum 3 aylikken sunnet oldu. Pansumanlar haric hic anlamadi diyebilirim. Bence anestezi almisken ikisi birden olsun. Hareketlenince sunnet gercekten zor oluyor

Ağrısı acısı nasıl oluyor bilmiyorum ama kız arkadasım 10 aylık bebeğinin hem dudak bağını hemde sünnetini yaptırdı.
3 günde toparladı çok zor olmadı demişti o bide devlette yaptırdı.
Sanırım bu bag yüzünden ileride bazı harfleri yutuyorlarmış yanliş bilmiyorsa.

Gecmis olsun bence bir kerede yaptırın allah buyüktür. Yine de doktorlarla konuşup danışın tabi en iyisini onlar bilir.

O zaman yeni nesil erkekler küçük penisli olacak demektir. Çünkü artık herkes birkaç aylıkken yaptırıyor sünneti. Sadece iki çocuk arasında karşılaştırma yaptıysanız tesadüf de olabilir .
Tabi olabilir zaten dediğim gibi onaylayanlar da çok muhalefet edenler de ama biz böyle bi durumda risk almaya değmez diye düşündük sadece

kızımın dişlerini sedasyonla uyutup yaptırmıştık
3 yaşındaydı
Erkek çocukların hem dişlerini hemde sünnetini yapıyorlardı o zaman erkek olsaydı bizde yaptırırdık ikisini aynı anda :)
Dudak bağı ameliyatını hiç duymadım
Acelesi var mı ki onun
8 aylık oğlum var benimde çok küçük geliyor bana :110:
Eğer ki şimdiden yaptırmazsam köpek dişleri çıktıktan sonra bile dişleri birleşnicekmiş konuşmasını etkilicekmiş sonrasında tel tedavisi vs uzadıkça uzucak anlıcağınız bende istemiyorum böyle ikisi bir olsun ama bir kere anestezi alsın istiyorum :KK43:

Ağrısı acısı nasıl oluyor bilmiyorum ama kız arkadasım 10 aylık bebeğinin hem dudak bağını hemde sünnetini yaptırdı.
3 günde toparladı çok zor olmadı demişti o bide devlette yaptırdı.
Sanırım bu bag yüzünden ileride bazı harfleri yutuyorlarmış yanliş bilmiyorsa.

Gecmis olsun bence bir kerede yaptırın allah buyüktür. Yine de doktorlarla konuşup danışın tabi en iyisini onlar bilir.
O nerde yaptırdı acaba bende ikisi bir arada olsun tekrar tekrar anestezi almasın istiyorum biliyorum çok yıprancak o da bende ama alınması da gerekiyor keşke hiç böyle şeyler olmasa :KK51:bu arada tüm cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım en kısa sürede yaptırabiliriz

Iki oglum var sunnetin sıkıntisi 1 gun sadece bazen o kadarda olmuyor acikcasi ancak dudak bagi ameliyatini bilemicem anesteziden bende cok korkarim en iyisini annesi olarak siz bilirsiniz ama ikisi minik bi bebek icin agir olabilir

Iki oglum var sunnetin sıkıntisi 1 gun sadece bazen o kadarda olmuyor acikcasi ancak dudak bagi ameliyatini bilemicem anesteziden bende cok korkarim en iyisini annesi olarak siz bilirsiniz ama ikisi minik bi bebek icin agir olabilir
Tekrar tekrar alsın istemiyorum anestezi bide teyzemde dedi ya çok küçük bi işlemmiş ondan da cesaret aldım biraz yoksa İnan’ın bende istemem ama diş yapısı ağız yapısı iyice oturmadan yapılsın istiyorum sünnette o deriyle bağ kurmasın ki sonra görüp görüp ağlamasın istiyorum hareketlenmeden çabucak iyileşir diye istiyorum :oops:

Sünnet için genel anesteziye gerek yok iki oğlum var biri 15 günlük biri 40 günlüktü sünnet olduğu zaman hiç ağlamadılar bile sünnet sonrası çok kolay atlattılar.
Küçük oğlum iki gözünden şaşılık ameliyatı oldu gözün içine uygulanan dikişli bi ameliyattı çok yıpratıcıydı ameliyat sonrası ama şöyle bişey eğer emziriyosanız onun çok faydası oluyo sakinleşmesi açısından.
Küçük olduğu için sakinleştirmek daha kolay oluyo.

Sünnet için genel anesteziye gerek yok iki oğlum var biri 15 günlük biri 40 günlüktü sünnet olduğu zaman hiç ağlamadılar bile sünnet sonrası çok kolay atlattılar.
Küçük oğlum iki gözünden şaşılık ameliyatı oldu gözün içine uygulanan dikişli bi ameliyattı çok yıpratıcıydı ameliyat sonrası ama şöyle bişey eğer emziriyosanız onun çok faydası oluyo sakinleşmesi açısından.
Küçük olduğu için sakinleştirmek daha kolay oluyo.
Evet emziriyorum hamdolsun ama damağı öyleyken ki dişlerinin arasına kadar gidiyor acaba emebilir mi :KK17: birde ilk 3 gün anestezisiz direk sünnet edebiliyorlarmış 3 günden sonra lokal 50 günden sonra genel anestezi demişti baypark daki doktoe

Tekrar tekrar alsın istemiyorum anestezi bide teyzemde dedi ya çok küçük bi işlemmiş ondan da cesaret aldım biraz yoksa İnan’ın bende istemem ama diş yapısı ağız yapısı iyice oturmadan yapılsın istiyorum sünnette o deriyle bağ kurmasın ki sonra görüp görüp ağlamasın istiyorum hareketlenmeden çabucak iyileşir diye istiyorum :oops:
Sunnet ilk bi kac saat zorluyor kucuk oglum hic bilmedi hatta umarim zorlanmazsiniz

Eki Görüntüle 2235967 Merhaba hanımlar oğlum 8.5 aylık artık 9 olmak üzere sünnet olmasını istiyorum daha hareketlenmeden (emeklemiyor veya yürümüyor) oğlumun dudak bağıda var bir kere anestezi alınca ikisi birden hallolsun çok çekmesin istiyorum bir doktorla konuştum baya üstün bir doktor ama ameliyat parası da 3.500 tl ikisi bir şekilde (sadece dudak bağıma 3.000 tl dedi) 500 de sünnet zaten şimdi İnan’ın günlerdir gözüme uyku girmiyor düşünmekten acaba çok yıpranır mı oğlum bu durumdan ? İki operasyon birden çok çok tepki verir mi ? Yaptıran arkadaşlar var mı ? Teyzem hemşire doktorlara danıştı çok küçük operasyon burda yapabiliriz dediler ama orası İzmir’de bir devlet hastanesi ister istemez korkuyorum bir yandan bu bahsettiğim doktorun verdiği fiyatta çok yüksek geliyor malum asgari ücrete tek kişi çalışıyor. Nolur bana bir el atıverin oğlumun canı çok acıcak mı çok yıpranıcak mı yapılması da gerekiyor yoksa hem görsel hem konuşma bozukluğu olacak dudak bağı ne ki diyenleri duyar gibiyim resmini eklemeye çalışıcam şimdiden teşekkür ederim :KK16: (Bağ dişlerinin arasından damağının altına kadar gidiyor)
İlk çişini yaptıktan sonra ağlamıyorlar sünnette. Ben narkoz almasını istemedim uykusunda lokal anestezi ile yapıldı.
Dudak bağı da ondan kurtulursa çok daha rahat edecek bence

Evet emziriyorum hamdolsun ama damağı öyleyken ki dişlerinin arasına kadar gidiyor acaba emebilir mi :KK17: birde ilk 3 gün anestezisiz direk sünnet edebiliyorlarmış 3 günden sonra lokal 50 günden sonra genel anestezi demişti baypark daki doktoe
Benimki 11 ayda lokal oldu, doktorların işine nasıl geliyorsa onu söylüyorlar

Ikisini birden yaptir bence daha iyi hem bebegin daha kücü. Kücük cocuklarin ağrı eşiği daha alçaktır yani ameliyatı daha iyi atlatır benim oğlumda iki sefer ameliyat oldu iki seferinde de iki ayrı yere müdahale edildi

Bence de ikisini birden yaptırın. Tek anestezi alır. Dudak bağı operasyonunun da ciddi olduğunu sanmıyorum sizin durumunuzda. Dikiş vs atilacak mi damagina ya da dudağına. Küçük birşey sadece bağı kesecekler gibi duruyor. Sünnet de zaten artık çok büyük bir olay değil tecrübeli anneler yazmış zaten. Kurtulursunuz ikisinin ağırlığından da. Doktorunuz da onay vermiş zaten aksi olsa söylerdi tek tek yapılması gerektiğini.

Herkese çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun bana çok destek oldunuz 2 si bir arada bir devlet hastanesinde yaptırıcam Allah’ın izniyle :KK52: umarım su gibi çok çabuk atlatırız Allah’ın izniyle bütün evlatlar anneler hep sağlıklı olsunlar çok çekmesinler inşallah eşimle konuşup en kısa sürede yaptırabiliriz inşallah bide bu lokal anestezi bölgesel uyuşturmuyo mu o zamanda hep ağızdan hem alttan ayrı mı uyuşturulcak benimki zaten pek uyuyan bi çocuk değil öyle genel vermeden uyumaz öyle :cry:

Back
X