2 si 1 arada operasyon oğlum için

İlk çişini yaptıktan sonra ağlamıyorlar sünnette. Ben narkoz almasını istemedim uykusunda lokal anestezi ile yapıldı.
Dudak bağı da ondan kurtulursa çok daha rahat edecek bence
Bunda hemfikirim sizle çünkü az az sık sık emiyo yapışık geziyoruz ondan resmen bir emince doyumluk emmiyo ne yazık ki sebebi de bu dudak bağı çok şükür hep onla olduğum için gelişiminde bir sorun yaratmıyo bu yeltendiği anda emziriyorum

İkiside basit bir operasyon. O bağ çok küçük bir operasyon 5 dakikalık. Sünnetide oğluma geçen hafta yaptırdık 10 dakikalıktı. Korkma İzmirdeki doktorlar bu konuda iyiler.

Sünneti çok kolay atlattı oğlum hiç ağrıyor demedi gerçekten 15 aylıktı. Diğeride 2 aylıktı hiç olduk mu olmadık mı anlamadık hiç. değişik tavırlara girmediler. Öteki de ufak bişey zaten.

O nerde yaptırdı acaba bende ikisi bir arada olsun tekrar tekrar anestezi almasın istiyorum biliyorum çok yıprancak o da bende ama alınması da gerekiyor keşke hiç böyle şeyler olmasa :KK51:bu arada tüm cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım en kısa sürede yaptırabiliriz
antalya eğitim araştırma hastanesinde yaptırdı. Bana kolay oldu dedi. kayınvalidesi zor olur yaptırma demiş ama bir kere anestezi aldı yapılsın tekrar tekrar hastanelerde sürünmeyelim dedi. Şimdi oğlu 4 yaşlarında ve iyi ki tek seferde oldu diyor. Az önce de görüştük sordumda 3 günde toparladı. Ilk gün özellikle biraz huysuzluk yapmış sünnet dikişi çişini yaptıkca acımış. Bir süre çorba verdim anne sütüyle idare ettik. 1 hafta sonra katı gıdaları verdim diyor.

Dediğim gibi benim bilgim kulaktan dolma siz evladınızın bünyesini daha iyi bilirsiniz ikisini kaldırabilir mi? Doktorunuza danışıp iyi bir devlet hastanesinde de yaptırabilirainiz. Yaşadığınız il neresi? Antalya istanbul gibi şehirlerse bence devlet hastaneleri iyidir. Özellikle antalya eğitim araştırma gayet iyi burdaysanız eğer.

Ben oğlumun sünneti özelde yaptırdım. Bin pişman oldum buda bana denk geldi sanırım pek ilgili ve iyi değildi. Oğlumun yumurtaliğını yaktılar bir serçe tırnak kadar şuan hala izo var 2. buçuk ay oldu sanırım geçmicek. Hangi ildeyseniz araştırıp karar verin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

ikisi de çok küçük operasyonlar , devlet hastanesinde neden yaptırmıyorsunuz ki hem durumunuz da yokmuş 3500 için.sünnet zaten artık eskisi gibi değil hemen iyileşiyor, yanlış hatırlamıyorsam kremi vardı sürülen sünnetten sonra.

:KK43:
antalya eğitim araştırma hastanesinde yaptırdı. Bana kolay oldu dedi. kayınvalidesi zor olur yaptırma demiş ama bir kere anestezi aldı yapılsın tekrar tekrar hastanelerde sürünmeyelim dedi. Şimdi oğlu 4 yaşlarında ve iyi ki tek seferde oldu diyor. Az önce de görüştük sordumda 3 günde toparladı. Ilk gün özellikle biraz huysuzluk yapmış sünnet dikişi çişini yaptıkca acımış. Bir süre çorba verdim anne sütüyle idare ettik. 1 hafta sonra katı gıdaları verdim diyor.

Dediğim gibi benim bilgim kulaktan dolma siz evladınızın bünyesini daha iyi bilirsiniz ikisini kaldırabilir mi? Doktorunuza danışıp iyi bir devlet hastanesinde de yaptırabilirainiz. Yaşadığınız il neresi? Antalya istanbul gibi şehirlerse bence devlet hastaneleri iyidir. Özellikle antalya eğitim araştırma gayet iyi burdaysanız eğer.

Ben oğlumun sünneti özelde yaptırdım. Bin pişman oldum buda bana denk geldi sanırım pek ilgili ve iyi değildi. Oğlumun yumurtaliğını yaktılar bir serçe tırnak kadar şuan hala izo var 2. buçuk ay oldu sanırım geçmicek. Hangi ildeyseniz araştırıp karar verin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim size ve arkadaşınıza da ben istanbuldayım ama muhtemelen izmir de teyzemin çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıcam inşallah eşimde kabul ederse teyzemde girerse gözüm olur orda en azından dediğiniz gibi muhtemelen çok sürmicek ama işte oğlum daha önce hiç bir operasyon yapılmadı hamdolsun ondan acı eşiğini pek anlayamıyorum ister istemez :KK43:

İkisi de çok ağır ameliyatlar değil.devlet Hastanesi'nde yaptırın bence

Back
X