2.silik çizgisi böyle olan varmı???;??

çizgi çok silik ama inşallah hayal ettiğin gibi hamilesindir.kan testine kadar güvenme derim.ama insanın elinde değil tabi umutlanıyor ister istemez.tüm kalbimle diliyorum göbüşünde bebiş olmasını

çizgi çok silik ama inşallah hayal ettiğin gibi hamilesindir.kan testine kadar güvenme derim.ama insanın elinde değil tabi umutlanıyor ister istemez.tüm kalbimle diliyorum göbüşünde bebiş olmasını

saol canım..ya zaten 1 inde çıksa hiç umutlanmıcaktım ama işte 7 8 tane testte hepsinde silik çıktı geçen ay hiç çıkmamaştı mesela neyse kan testini beklicem canım dediğin gibi :)

hata falan yok canım istersen acile git baktır su anda 20 ile 30 arasında bir deger olmalı o kadar net soyluyorum:))

yok canım ben o çizgiyi göreli çok oldu. kaybettim malesef

canım benim hakkında hayırlısı olsun üzülme daha çooookk testler denicez merak etme :))ve sonunda olacak inşallah

tebrikler! benimki de öyleydi. hatta iki defa yaptım o da öyleydi. sonuç alttaki çizelge:)

ne mutlu sana canım tebrik ederim hadi bakalım darısı başıma artık :)))

saol canım..ya zaten 1 inde çıksa hiç umutlanmıcaktım ama işte 7 8 tane testte hepsinde silik çıktı geçen ay hiç çıkmamaştı mesela neyse kan testini beklicem canım dediğin gibi :)

gönlünce olur herşey inşallah.bende şimdiye kadar yaptığım testlerde silik de olsa hiç çift çizzgi göremedim.bende senin gibi hatalı da olsa bir çift çizgi görsem diyorum ama tabi o zaman da umutlanıp boş çıkması daha kötü.inşallah seninki yanlış değildir.sonucunu bildir muhakkak.

hata falan yok canım istersen acile git baktır su anda 20 ile 30 arasında bir deger olmalı o kadar net soyluyorum:))

ayyyyy canımın içiii ne güzel söylüyorsun heyecanlandırdın beni yaaa...sanırım dayanamayım bu akşam gidicem acile acilden bakarlarmıki haftasonu?

ayyyyy canımın içiii ne güzel söylüyorsun heyecanlandırdın beni yaaa...sanırım dayanamayım bu akşam gidicem acile acilden bakarlarmıki haftasonu?

BAKARLAR NEDEN BAKMASINLAR CANIM AMA ADETİM GECTİ HALSİZLİK FALAN VAR DESEN TESTİ PARASIZ BİLE YAPTIRIRSIN

canımmm hiç üzülme her şeyin zamanı vardır her ay yeni umutlarla geliyor her ay heyecanla test yapmak bile güzel...seninde güzel haberlerini bekliyor olacağız :))

bence hamilesin:) hayırlı olsun darısı bize inş:)

inşallah canım eğer doğru çıkarsa çok şaşıracağım hiç belirti yokken yani ve çok az çalışma yaptık hayırlısı inşallah isteyen herkese :)

Canım ben 9+2 yim hala hiç bir belirtim yok herkeste olacak diye bi şart yok hem daha cok erken olsa bile daha sonra olur...

devlet hastanesinde paraylamı yapıuorlar testi bide vay hainler vayy :))) neyse ben derim başım dönüyor,midem bulanıyor :)))

ben devleti bilmiyorum hiç gitmedim özelden bahsediyorum muayene zaten ucretsiz acılte test kendin yaptırırsan ucretli ama doktor yollarsa tahlıle bedava:)))

Canım ben 9+2 yim hala hiç bir belirtim yok herkeste olacak diye bi şart yok hem daha cok erken olsa bile daha sonra olur...

hadi yaaa...bende şartladım kendimi sürekli bi yerlerimi dinliyorum...:) yalnız sadece göğsümün birinde masmavi bir damar çıktı :) eğer belirtiyse bu işte :)

kızlar ben şimdi acilden geldim tahlil yapmışyorlarmış sadce hafta içi kanı alıp ile yollayacaklarmış ölme eşşeğim ölme yani...ateşimi ölçtü 37.6 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…