- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
umarım öyle çıkar canım sen şimdi hamişmisin :)
çizgi çok silik ama inşallah hayal ettiğin gibi hamilesindir.kan testine kadar güvenme derim.ama insanın elinde değil tabi umutlanıyor ister istemez.tüm kalbimle diliyorum göbüşünde bebiş olmasını
ahhh ahhh...geçen ay bir sürü denedim silik milik hiç bişey çıkmıyordu ya diyodum içimden tamam hatalıda olsa bi kere 2 çizgi çıksında göreyim ...neyseki bu ay gördüm hatalıda olsa ölsemde gam yemem :))))
yok canım ben o çizgiyi göreli çok oldu. kaybettim malesef
tebrikler! benimki de öyleydi. hatta iki defa yaptım o da öyleydi. sonuç alttaki çizelge:)
saol canım..ya zaten 1 inde çıksa hiç umutlanmıcaktım ama işte 7 8 tane testte hepsinde silik çıktı geçen ay hiç çıkmamaştı mesela neyse kan testini beklicem canım dediğin gibi :)
hata falan yok canım istersen acile git baktır su anda 20 ile 30 arasında bir deger olmalı o kadar net soyluyorum:))
ayyyyy canımın içiii ne güzel söylüyorsun heyecanlandırdın beni yaaa...sanırım dayanamayım bu akşam gidicem acile acilden bakarlarmıki haftasonu?
gönlünce olur herşey inşallah.bende şimdiye kadar yaptığım testlerde silik de olsa hiç çift çizzgi göremedim.bende senin gibi hatalı da olsa bir çift çizgi görsem diyorum ama tabi o zaman da umutlanıp boş çıkması daha kötü.inşallah seninki yanlış değildir.sonucunu bildir muhakkak.
bence hamilesin:) hayırlı olsun darısı bize inş:)
BAKARLAR NEDEN BAKMASINLAR CANIM AMA ADETİM GECTİ HALSİZLİK FALAN VAR DESEN TESTİ PARASIZ BİLE YAPTIRIRSIN
devlet hastanesinde paraylamı yapıuorlar testi bide vay hainler vayy :))) neyse ben derim başım dönüyor,midem bulanıyor :)))
Canım ben 9+2 yim hala hiç bir belirtim yok herkeste olacak diye bi şart yok hem daha cok erken olsa bile daha sonra olur...
ben devleti bilmiyorum hiç gitmedim özelden bahsediyorum muayene zaten ucretsiz acılte test kendin yaptırırsan ucretli ama doktor yollarsa tahlıle bedava:)))
2.çizgi çok hafif belli oluyortebrikler canım
benimde aynı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?