- 10 Ağustos 2010
- 524
- 12
- 643
kızlar ben şimdi acilden geldim tahlil yapmışyorlarmış sadce hafta içi kanı alıp ile yollayacaklarmış ölme eşşeğim ölme yani...ateşimi ölçtü 37.6 çıktı
canım sana ozele git dedim devlet yapmıyor galıba hafta sonu ozeller yapıyor hemde 45 dakıkada cıkıyor( bu arada atesinin yuksek cıkması iyi oda belirti dusuk olsa adet olacaksın demekti...
bır hafta once benımde bukadar sılık tı yanlıs oldugunu dusundum ertesı gun bıdaha yaptım cızgının rengı yavas yavas arttı ve hamıleymısım tebrıkler benımkıde aynıydı allah tamamına erdırsın
yarın bi test daha yapacğım bakalım ne olacak :)bnce kesin hamilesin cnm
bnmde böyleydi
şimdiden tebrik ederimyani
kızlar dün gece nova diye bi test yaptım negatif çıktı ya nasıl olur yalnız idrarım 2 saatlik falandı off ya((
2 saatlik idrarla pek çıkacağını sanmıyorum canım.. hemde nova test pek güvenilir değil.canım daha önceki bütün testlerim bebetime dı.şimdi araştırdım bebetime kulnnanalrın çoğu ikinci çizginin silik çıktığını yazmış..bende dün novayı denedim silik bile çıkmadı bebetime çok dandikmiş kimse önermiyor zaten muhakkak ikinci çizgi çıkıyormuş(
2 saatlik idrarla pek çıkacağını sanmıyorum canım.. hemde nova test pek güvenilir değil.canım daha önceki bütün testlerim bebetime dı.şimdi araştırdım bebetime kulnnanalrın çoğu ikinci çizginin silik çıktığını yazmış..bende dün novayı denedim silik bile çıkmadı bebetime çok dandikmiş kimse önermiyor zaten muhakkak ikinci çizgi çıkıyormuş(
canım yarın kan testi sonucunu alırsın heralde.. inşallah gönlündeki gerçek olur..
bebetıme ile ilgili bende kötü yazılar okumuştum.. acon, nova, d-best gibi testler pek güvenilir değil..
oncomed diye bi test var o güzel.
canımmmmmmmmmmmmmm ne güzel söylüyorsun inşallah dediklerin çıkar inşallah...kaptırmayım kendimi diyorum sonuçta net bi çizgi yok öle bozuk olabilir diyorum ama 7 test yaptım hepsinde er yada geç bu kadar belirdi 2. çizgi...sende inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına :)))
Merhaba kızlar, başka başlıklar altında daha önce yazmıştım. benim bu ay beklenen adet tarihim 24 şubattı hesaplayıcılarda ancak ben düzenli olarak 28 günde bir adet görmekteydim dolayısıyla kendi hesabıma göre beklenen adet tarihim 22 şubattı. 26 şubat tarihinde bir gebelik testi alıp yaptım ve bu başlıkta sergilenen test örnekleri gibi oldukça silik bir biçimde ikinci çizgi çıktı. aradan 2 -3 saat sonra adet kanaması başladı. dün akşam tekrar bir test yaptım bu sefer ilk 20 dk da ikinci çizginin olması gereken yerde öncekine göre oldukça koyu ikinci çizgi belirdi ama çizgi etrafa dağınık bir görünümdeydi. birkaç saat sonra baktığımda ikinci çizgi eğilmiş, diğeriyle birleşmişti. adet kanamalarım öncekine haline göre az ama çok çok az da değil. sizce testlerde mi bir hata vardır ya da bu yaşadığım kanama adet mi yoksa üstüne görme denilen olay mı? bu arada benim annem ilk gebeliğinde 3. ayda öğrenmiş gebeliğini yani üstüne görmüş ve gebelikten şüphe etmeyecek kadar görmüş. ne dersiniz?
Merhaba bende senin gibi aynı durumdayım.gecen ay 22ocakta oldum bu ay ise 21-22 şubatta bekliyordum.adetlerimde hep düzenliydi. ilk dogumdan sonra 2ay gecmeden adet görmeye başladım hep düzenli gelirdi (eylül2011 dogum yaptim) .bu ay gelmeyince 25 şubatta test yaptım pozitif cıktı ertesi gün 26 şubat tekrar test yaptım ikisinide sabah ilk idrarla yaptim buda pozitifdi.o günü kanama başladı önceki adetlerime göre daha az ama kanama oluyordu ikinci günde cok az oldum ve bitti gitti dahada gelmedi 3-4gün sadece lekelenme gibi oldu bir iki damla gibi dün tekrar test yapayim dedim hani meraktan buda negatif cikti.zaten dün akşam doktora gittim ultrasondan bakti yok birsey dedi.ama benimde adetim hic gec gelmiyordu ve böyle iki gün hic sürmüyordu en az 4-5gün gelirdi ilk gün az 2.ve3.gun cok olurdum 4-5 yine azalmaya baslardi ve ara ara yine olurdu 1 haftayi bulurdu.doktorda kadin dogum degildi ilcede kaliyorum genel doktora gittim kadin dogum yok burda.aslinda dün tamam dedim bak yok zaten ilkinler pozitif sonra kanama oldu yine yaptim negatif,demeki testler yalanci pozitifmiş.insallah seninki üstüne görmedir bebiş istiyorsunuz sanırım.
Ben başta pozitif görünce birde adetim geciktigi icin tamam hamileyim sandım kizima hamile kalincada test aynisidi.neyse önce heycan yaptim eşimi aradim iş yerinde sanirim baba oluyon deyince oda şaşirdi.aslinda suanda düşünmüyoduk kizim daha 18aylik ve cok kucuk az daha büyüsün istiyoruz ve kardeş o zaman gelebilir.neyse zaten yokmuş ama aslina bakarsan hem sevinmiştim hemde korkular sarmıştı beni iki cocuk suan icin zor olur diye.neyse hakkimizda hayirlisi buymuş demek ve yok.uzun oldu ama icimi dökeyim dedim :)
Dilerim Rabbim çocuk dileyen herkese en kısa sürede verir. ben de hala ara ara kısa kanamalar oluyor. gündüzleri oluyor akşama yok bişey.senin bir bebeğin var, benim ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse. Bir seneye yakındır istiyoruz ve eşimde sperm hareketleri çok yavaş çıktı, üç aydır proxeed plus diye bir ilaç kullanıyor ona göstermiyorum ama bazen bizim hiç bebeğimiz olmayacakmış gibime geliyor ve arkadaş çevremden birinin hamile haberini alsam onu kıskanmıyor değilim ve gözlerim doluyor bazen gizlice ağlıyorum ama eşim görsün istemiyorum herşeyin sebebi olarak kendini görünce benim canım daha çok yanıyor. kısmetten ötesi olmaz bakalım bizim nasibimizde bir bebek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?