- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Tbz cnm her türlü uyar bize olumunekankayizsmile olur öyle yapalım
burcu ya msj attım geri dönsün bana yeni anketi açalım hihoyyyt
prenses sen komedi - romantik - müzikaldesin .
ilk sayfada liste var kuzum ordan bakabilirsin :)
geldim bitanemsüprizzzzzkızlar tanrıçamın nettinde sorun varmış o yuzden belirli bir süre giremeyebilir
Ozaman tanrıçanın yerine aksiyon haftasına katılamayan burcukutlu arkadaşımız bir film önersin. malice anketi açacak
aferingeldim bitanemsüprizzzzz
prensesim geldim artıkhihoyyytkusura bakmayın,nete giremedim,zaten pc sorunluydu,netten film izliyemiyorum,prensesimlede konuşmuştuk özelden,ben korsan falan alıp izliyeceğiz sanmıştım:kedi:
bu şekilde olduğunu bilsem katılmazdım kusura bakmayın sevgili sinama kulübü arkadaşlarıa.s.
türk filmine geldi madem sıra,benimle aynı grupta olan arkadaşlarla karar verelim vede anketimizi açalımvereliniortak
aferin
çok sorumluluk sahibi çalışkan biri
kendi topicine bi selam verip daha yorumlara cevap yazmaya başlamadan buraya gelip görevini yerine getirdi takdir ediyorum patroniçemisempatiksalakcinni zemuszemus
geldim bitanemsüprizzzzz
prensesim geldim artıkhihoyyytkusura bakmayın,nete giremedim,zaten pc sorunluydu,netten film izliyemiyorum,prensesimlede konuşmuştuk özelden,ben korsan falan alıp izliyeceğiz sanmıştım:kedi:
bu şekilde olduğunu bilsem katılmazdım kusura bakmayın sevgili sinama kulübü arkadaşlarıa.s.
türk filmine geldi madem sıra,benimle aynı grupta olan arkadaşlarla karar verelim vede anketimizi açalımvereliniortak
kuzum ne kusuru yahuuu
bu arada ben netten izleyemiyorum demişsin ama ister netten izlersin ister gidip dvd kiralarsın istersen sinemada gidip izlersin (vizyondaysa eğer) yani o sana kalmış önemli olan filmleri izleyip yorumlaman nasıl izlediğin önemli değil ki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?