- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
oleyyyy
April önceki şöyleydi;
Harf sırasına göre bir üye listesi çıkarıldı.
Her hafta sırası gelen içinde 4 film olan bir anket açtı.
2 gün süreyle filmler oylandı ( kimsenin daha önce izlediği filme oy vermeme şartı vardı)
En çok oy alan film, hafta boyunca izlendi yorumlandı ,tartışıldı :)
örnek bir hafta :http://www.kadinlarkulubu.com/sinem...nleri-14-hafta-anketi-prensesinuykusuyum.html
öncekinde 4 gün süre koymuştuk ama bu sefer benim fikrim 1 hafta olması... yada herkes izlediğinde yeni anket açılması süre sınırı koymadan.
Kızlar her hafta belirli türlerden filmlerde izleyebiliriz
örn.
türk filmleri haftası
animasyon filmleri haftası
kült filmler haftası
korku filmleri haftası
vs :)
Kızlar her hafta belirli türlerden filmlerde izleyebiliriz
örn.
türk filmleri haftası
animasyon filmleri haftası
kült filmler haftası
korku filmleri haftası
vs :)
ya bende varim ama saati, gunu nasil uyacagimi bilmiyorum. malum evde kuccuk bir velet oluncahani siz beni de kelersiniz, ben izleyebilirsem izler ve yorumumu yaparim, olabilir mi oyle? bilmiyorumkismile
Evet prensesim, süre sınırı olmazsa herkes izler, anket öyle açılır =) ama 1 haftayı da geçmesin di mi :)) kaydirigubbakcemile5
Kategori olması da çok iyi olur, çok mantıklı canparem :lepi:
bence bu seferki böyle olsun derim:lepi:
ya da listemize film koyacaksak hepsi farklı türden olmalı
evet bencede geçmesin aprilim ama 1 hafta yada daha uzun süre izleyemiycekler olanlar beni beklemeyin yoğunum vs der bizde atlarız öbür haftaya hız kesmeden
evet kategori çok güzel ama mesela şuda varki bana korku filmleri haftası gelse , çok fazla korku filmi kültürüm yok önerilerde zorlanırım. ama listelenecek filmlerde ayrı ayrı kategori verilmesi süper fikir
mesela
mutlaka bi türk filmi
korku- gerilim
komedi yada romantik
dram yada müzikal
animasyon ve diğer... şeklinde :1rolleyes:
peki mesela türk filmleri haftasında 4 filmmi ankete açalım yine. yoksa o hafta sırası olan bir film belirlesin budur mu desin
evt su perisi harika olacak bencede vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?