- 14 Ekim 2014
- 72
- 46
- 18
- 39
Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye kızacak diye söylememekmi çocuğuma böyle yapmasınımı izliycem bence o öğretmenin pisikolejisi bozuk sadecd kendini uyarmayı bırak milli eğitim bakanlığına kadar giderim bunuda yüzüne söylerim bidaha yaptığınız taktirde sizi şikayet ederim diye inanki kuzu olur kuzu merak etmeyin çocuğunuza karşı daha iyi olur aksi taktirde gidin şikayet edin..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Böyle desin de zaten inkar eden öğretmen iyice inkar etsin.İlkokul 2 ye giden çocuk bu kadar usturuplu yalan atamaz.Zaten diğer velilerden de aynı şikayet geliyormuş.Herkes kendi çocuğunun tabiatını bilir.Yalan konuşuyor mu konuşmuyor mu.Sizin bir önce veridğininiz kıyafet çalınması örneğiyle küçücük çocuğa şiddet uygulamanın aynı kefeye konması çok yanlış.Hiçbir çocuk kolay kolay öğretmenim yaptı demez.Korkusundan gizler hatta.Önce öğretmeni ile kavga etmeden,hesap sormadan konuşup işin aslını öğrenin.Benim çocuğun alnında morluk ve kızarıklık var. Ne oldu, kavga mı etti.bana öğretmenim yaptı dedi ama.biz inanmadık.gibi cümlelerle olayın aslını öğrenip şikayetinizi yapın lütfen
Birinin yuzunun morarmasi icin esasli vurmak gerek. Belli ki bir ogrenci dövmüş cocugunu.
Çok haklısınız. Anne değilim fakat ilkokula giden kardeşim var, dayakla eğitim verdiğini zanneden zihniyeti ben de onun yöntemleriyle karsılık veririm.böyle konuları okuyunca dediğim tek şey ,
gül gibi su gibi cocuklarımızı gerizekalı insanlara emanet ediyor oluşumuz bu kadar net.
allahım yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?