Ogretmenin kral oldugu zaman ogrenciydik, ogrencinin kral oldugu zaman ogretmeniz.
Kesinlikle dogru.
10 dur söylüyorum. konu sahibi rica ediyorum ki eğer şikayet etmediysen lütfen insaniyet namına o öğretmenin ve okulun adını söyle en azından bir cümle cok bir sey istemiyorum.
Sen cocugunu düşünmüyorsan ben o sınıfta ki diğer yavruları düşünüyorum.
Acil cevap bekliyorum.
Şikayet etmeyi tabi ki. soruşturma açılmasını sağlayabiliriz.Ne yapmayi dusunuyorsunuz adini falan ogrenince? Kendisi sikayet etmistir zaten.
Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
beraber dilekçe göndere bilriz ancak o okulda yakınımız olmadığı için dikkate alınmayabilir biz sizinle bu arayıp şikayette bulunulan bir hat varya oraya gidelim ebnde sinir oldumdaŞikayet etmeyi tabi ki. soruşturma açılmasını sağlayabiliriz.
Evet kesınlıkle bir şeyler illa ki yapılır aniden teftişe gidilir araştırılır meb tarafından.beraber dilekçe göndere bilriz ancak o okulda yakınımız olmadığı için dikkate alınmayabilir biz sizinle bu arayıp şikayette bulunulan bir hat varya oraya gidelim ebnde sinir oldumda
Aynı duyguyu paylaşıyoruz ben de bir dönem böyle düşünürdüm ve çok zor atlattım gerçekten .3 kez dayak yemiştim ve bir kez çok feci azarlanmıştım 1. Sınıfta. Sonra taşındık da kurtulmuştum . Hiç bahsedememiştim bile. Yıllarca toplumda Konuşurken hep söylemiyim psikolojisi yaşadım.halbuki kimse bana bişey diyemez kendi fikrim ama işte Bilinçaltı . Yeni yeni atlattım ve konu sahibi çocuğuna üzüldüm . Bence onla konuşun ertelemeyin kendisiyle ilgili olmadığını bilsinKesinlikle bi sekilde halledin bu isi. Bende ilkokulda ogretmenimden cok dayak yedim ve utandigim icin kimseye soyleyemedim hep icime attim. Bunlar benim psikolojimi okadar cok etkilediki hala etkisinden kurtulamadim ben.
Sınıfta herkesin icinde dayak yemek cok gurur kirici, rezil bisey. Kendimi cok rezil olmus hissederdim, simdi sacimi duzeltsem bile nasil rezil olmadan duzeltebilirim gibi sacma dusunceler icine giriyorum.
Şikayet etmeyi tabi ki. soruşturma açılmasını sağlayabiliriz.
Ah cnm benim cok gecmus olsun gecen hafta kozimin ogretmeni siniftaki cocugun sacini cekmis ve tam o sirqda cocugun annedi gelmisMerhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?