• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

Yemin ediyorum sen sorunlusun.
Cocugu dovmeyince şımarık oluyor ya ne demek? Insallah öğretmen falan degilsindir...

yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.

çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.

Sanirim evli degilsin bunun icin empati kuramiyorsun ...anne olsaydin belki anlardin ..ne ben nede kizim abartmiyor bu durumu degil yumruk sesini bike yukseltemez benim cocuguma ..

Ben eşim bile bikaç defa oğluma kafasına vurdu izin vermedim
Nedir insanın vicdanı sızlar nasıl senden savunmasız birine yapabiliyosun bunu
Bunu ancak ciddi psikolojik sıkıntısı olan yapar ve dahada sıkıntılı olana normal gelir

off çok üzüldüm ya gidip gelip bakıyorum konuya o pisliğin yanına bırakmayın nolur yapıklarını adi herif çocukladan sinirinimi çıkarıyomuş bişeyler öğreteceği yerde hatta adresini verin gidip yakasına yapışayım diyesim geliyor ya

yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.

Burda bahsedilen hafif bi tokat değil
Bende oğretmenin otoritesinden yanayım fakat herturlu şiddete karşıyım
Anne değilsiniz sanırım yada öyle umuyorum
Hiçbir anne böyle bi duruma musade etmez bence ediyosada yazık

cevap göremedim????
Darp raporu alacak mısınız????
:110:

Yarin gidip bi guzrl o pisligi okulda rezil edicem sonra mudure cikicsm gereginin yapilmadini soylucem kizimin alninin resmuni cektim bu yeterli degil ama suanda fazla bisey yapamam ...cunku esim tam atak doneminde yarin erkenden doktora gidecez kizimi fazla etkilenmesin diye hemen uyuttum ...hastaneye yada karakola gidecrk durumum yok..zaten okulda imza toplanmus bu ogretmenin gitmesi icin mudurde biliyo ne mal oldugunu

Burda bahsedilen hafif bi tokat değil
Bende oğretmenin otoritesinden yanayım fakat herturlu şiddete karşıyım
Anne değilsiniz sanırım yada öyle umuyorum

o yüzden dedim acaba anne ve kızı abartıyor olabilir mi diye. anne degilim olayı degil de, pimpirikli degilim. aşırı pimpirikli oluşunuzu anneligin arkasına saklamasınız bari. ne var yani hak edince ses de yükseltilir, hafiften vurulur da... bişey olmaz merak etmeyin.

Sanirim evli degilsin bunun icin empati kuramiyorsun ...anne olsaydin belki anlardin ..ne ben nede kizim abartmiyor bu durumu degil yumruk sesini bike yukseltemez benim cocuguma ..
Yok ya, abartmatın isterseniz.tamam bu konuda haklısınız da ne demek sesini bile yükseltemez.

Himm o zaman ogretmenlerine soyle de arada sana bi iki tokat atsinlar.. Iyi gelir...

İnanamiyorum şiddeti küçücük çocukların hayatına sokuyor...Sonra toplumda bu şiddet nerden çıkıyor..Öğretmen yahu öğretmen bunu yapan. ..direk. Milli eğitime çıkın? Darp raporu alın allah esirgesin nasıl vurdu kötü birşeyde olabilir nasıl içi rahat yatıyor merak ediyorum

Yarin gidip bi guzrl o pisligi okulda rezil edicem sonra mudure cikicsm gereginin yapilmadini soylucem kizimin alninin resmuni cektim bu yeterli degil ama suanda fazla bisey yapamam ...cunku esim tam atak doneminde yarin erkenden doktora gidecez kizimi fazla etkilenmesin diye hemen uyuttum ...hastaneye yada karakola gidecrk durumum yok..zaten okulda imza toplanmus bu ogretmenin gitmesi icin mudurde biliyo ne mal oldugunu
keşke hemen hastaneye gitseydiniz o adamın başka bi okula gönderilmesideğil öğretmenlikten alınması gerekiyor bugün sizin çocuğa yarın benim çocuguma

off çok üzüldüm ya gidip gelip bakıyorum konuya o pisliğin yanına bırakmayın nolur yapıklarını adi herif çocukladan sinirinimi çıkarıyomuş bişeyler öğreteceği yerde hatta adresini verin gidip yakasına yapışayım diyesim geliyor ya

Herif degil kadin hemde anne

Bu ogretmen kadin hanimlar bi anne kendisi 2 evlafi var ...nasil o cocuga vururken icin acimiyo sonucta oda anne
Ben anlamıştım kadın olduğunu ilk mesajda. Ailemin işi sebebiyle çok okul değiştirdim zamanında. Hiç şiddet görmedim annem her zaman okulla çok içile olan bir Veli olduğu için ama şiddet uygulayan, bağırma, masaya tahtaya vurma gibi sert reaksiyonlar veren hocalarım hep kadındı. Sınıfları müfredatın aşırı önünde olan, öğrencilerine ücretli ücretsiz kurslar veren hocalarım da yine kadındı, fazla mükemmeliyetçi olduklarını düşünüyorum buyüzden.

Buarada hocadan şikayetçi olup, kızınızında sınıfını değiştirmelisiniz. Bu yaşlarda öğretmenini sevmesi çok önemli.

O imzalar siz milli eğitime şikayette bulunmadıkça içe yaramadığı gibi öğretmeni daha çok sinirlendircek

keşke hemen hastaneye gitseydiniz o adamın başka bi okula gönderilmesideğil öğretmenlikten alınması gerekiyor bugün sizin çocuğa yarın benim çocuguma

Kizim okulda degil eve gelince uzerini degisurken dedi esim geldi atak geciriyorum cok kotuyum diye bi kizima kosuyorum bi esime kosuyorum ...bende sasirdim ne yapacagimi sinirden yuzum kipkirmuzi oldu

Kizim okulda degil eve gelince uzerini degisurken dedi esim geldi atak geciriyorum cok kotuyum diye bi kizima kosuyorum bi esime kosuyorum ...bende sasirdim ne yapacagimi sinirden yuzum kipkirmuzi oldu
yazık yavrum ya nasıl korkmuştur bizler bile bu kadar etkilendik yumruk falan deyince erkek olabileceği aklıma geldi arkadaşların dediği gibi imza değil bu işi rapor vs çözer yarın ilk iş hastaneye götürün yavrunuzu lütfen

Ben anlamıştım kadın olduğunu ilk mesajda. Ailemin işi sebebiyle çok okul değiştirdim zamanında. Hiç şiddet görmedim annem her zaman okulla çok içile olan bir Veli olduğu için ama şiddet uygulayan, bağırma, masaya tahtaya vurma gibi sert reaksiyonlar veren hocalarım hep kadındı. Sınıfları müfredatın aşırı önünde olan, öğrencilerine ücretli ücretsiz kurslar veren hocalarım da yine kadındı, fazla mükemmeliyetçi olduklarını düşünüyorum buyüzden.

Buarada hocadan şikayetçi olup, kızınızında sınıfını değiştirmelisiniz. Bu yaşlarda öğretmenini sevmesi çok önemli.

Butin yazdiklatiniz dogru bu ogreymen evinde ozel ders veriyo parayla o ogrenciler cici cunku para geliyor ...cik mukemmelliyetci hep onun sinifi onde olacak ..zaten her sene bu ogretmenin sinifindan cikiyormus en cakiskan igrenciler yatis ati sanki cocuklarimiz artik cocukkar nadil korkup calisiyorsa

o yüzden dedim acaba anne ve kızı abartıyor olabilir mi diye. anne degilim olayı degil de, pimpirikli degilim. aşırı pimpirikli oluşunuzu anneligin arkasına saklamasınız bari. ne var yani hak edince ses de yükseltilir, hafiften vurulur da... bişey olmaz merak etmeyin.

Hiçde pimpirikli bi anne olmadım olamamda
Tabiki öğretmenler sınıfı idare etmek için bağırıyor hatta kızımın öğretmenin sesi o kadar yuksekki okul bahçesinden duyuluyor bunlar sınıf idaresi için hemen hemen tumöğretmenlerin yaptığı şeyler ona bişey demiyorum şahsen
Ama burda kendi egosunu tatmin etmek için çocukları hırpalayan birinden söz ediliyor

Yanlışş..Bu durumun eşinizle alakası yok..Siz tek başına yapabilirsiniz..Karakola ya da hastaneye gitmek için ne gibi bir durum olması gerekiyor iki bacaktan başka ..Parayla değil pulla değil..Siz ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz uura bakmayın..Çocuğu uyutmak unutmasını sağlamaz :( Burda cevap vereceğiniz zamanda bizim dediklerimizi çoktan yapardınız..Öğretmenle mahalle kavgasına girmeniz hiçbir şey değiştirmeyecektir.Sizin değil başkasının çocuğuna dadanabilir..Ama ne desek boş..:110:

Back
X