• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

yav arkadaşım ben sana sadece cahillik yapıyorsun diyebilirim,bilim insanlarının milyonlarca kişide saptadığı hastalığa yok diyorsun. ilginç yaa... Beyin kimyası diyoruz,hormon falan,biliyo musun? Onların dengesi bozulunca psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkıyor,öyle laga luga değil yani. Bence sen daha fazla yok falan deme başına gelir,tecrübe edersin mazallah.

Arkadaş sırf muhalefet ruhunda var muhalefet olmak engelleyemiyor kendini

sevgisiz oldugumu da nerden çıkardın? ucuz laf sokma çabaların takdire şayan ama başkasının üzerinde dene bunları.

kendi sorunum neymiş bu arada?
empati yetin yok insanlarin acilari can sikintisi gibi durumlariyla dalga geciyorsun bu hic saglikli degil ablacim sana ne laf sokucam ben sana

ben de zaten hasta demek istedim :) önceki konularında bunu kendisi açıkça belirtti.

iftira.. nerde hasta oldugumu belirttim göster. göstermezsen iftiracısındır, yalancısındır. ne kadar kolay ya sizin için yalan söylemek iftira atmak. gerçek hayatta da böylem isin cnm?

iftira.. nerde hasta oldugumu belirttim göster. göstermezsen iftiracısındır, yalancısındır. ne kadar kolay ya sizin için yalan söylemek iftira atmak. gerçek hayatta da böylem isin cnm?

özür dilerim mervecik. üyeleri karıştırmışım. iftira değildi amacım :oops: mervecik01 mervecik01

Son düzenleme:
Selisya lütfen kızının geleceği için konunun peşini bırakma haklarını kullan
Okula gidince seni ikna etmelerine ve sindirmelerine izin verme

selisya, sakın peşini bırakma bu konunun... sadece müdüre şikayet etsen dahi pek bir şey olmuyor, tecrübe ettim bunu... darp raporu al mutlaka... sonucları da bizimle paylaşmayı unutmA..

Tamam kizlar gelismeketi yaxicam sizlere

ukala, çok bilmiş, inatçı derseniz tamam derim, öyleyimdir. ama şizofren okb falan degilim. psikolojik hastalık diye bir şey yok çünkü. hastalık uydurmaya doyamadılar. marketten peynir seçer gibi hastalık seçiyor insanlar kendilerine artık.
psikolojik hastalık yok muuu :KK70::KK70:

1. sınıfa giden bir kardeşim var. eğer aynı olay kardeşimin başına gelseydi veya gelirse o sınıfta saçından sürükleyerek yumruklanmanın ne demek olduğunu ona gösterirdim. Laf söz değil bunu cok ciddi olarak yapardım.
Can parçanızın kafası yumruklanıyor korkudan tir tir titrerken siz gidip konusacaksınız size de kızarım işin açıkçası.
Şu saatten sonra evladına canını verecek bir anne iseniz lütfen darp raporu alın.
Müdüre gitmeyin müdür öğretmenın yanında olacak ve teftıs zamanı inkar edecektir.
Vicdanınız var ise yarın sabah okula değil hastaneden rapor almaya gidin ve sonra savcılığa suc duyurusunda bulunduktan sonra kızınızı yakınlarda ki diğer okullardan birine kaydettirin.
Çünkü; o öğretmen ile bu üstün zekası törpülenip körelecektir.
Korku ile gelişme olmaz.
Bu saatten sonra o öğretmen ile devam etmesi ileride başarısızlığıa yüzde bir milyon sebep olacak.

burada hafif tokadı savunan kişiler mi var?
el kadar çocuğa tokadı savunanları bir elden geçirmek lazım.
Zira gücü yetmeyene vurmak kolaydır kendi çocuğum kardeşim değil, tanımadıgım bir cocuga dahi vuruldugunu görsem gel bakalım nasıl oluyormus diye el atarım. kendinize gelin acilen.

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Aynennnnn....sikayet et. Edecegini soyle. Okulun da kotu reklami olur. Hoca da kendine gelir hasta ruhlu insanlar yaaaaa....

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Sakın "daha çok kızar" korkusuyla yaklaşma.
Senin doğurduğun evlada senin annen, kardeşin bile vuramaz!
Kimse bu hakka sahip değil. Öğretmeni her yere şikayet et.
İcabına bakılmazsa da gerekirse okul değiştirirsin.

Adamı var ya, asarlar! Ah benm çocuguma yapılsa kocam adamı anırtır meydanda. Bilemiyorum.

Back
X