• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

Darp raporunuzu alıp derhal şikayette bulunun.
Fakat daha da önemlisi, o yasal süreçler işleyene kadar kızınızın okulunu değiştirin. Bu daha önemli.
Tamam o pislik öğretmen müsveddesini süründürün, peşini bırakmayın, ama kızınızın kaydını başka bir okula aldırmanız çok önemli. Basit bir işlem zaten. 1-2 gün alır.
Çocuğun psikolojisi açısından öğretmen gitse bile aynı ortamda kalmamalı .

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar

BİMER sitesinden durumu bildirin. Hatta öğretmnin psikiyatrist e yollanmasını talep edin, hatta tımarhaneye kapatılsın. Okul müdürüne çıkın sınıfını değiştirsin. O manyak kızınıza birşey veremez.

yoo bizim zamanımızda eti senin kemiği benim derdi babam öğretmene..hepimizi sıra dayağına çekerdi evdede babam döverdi:confused:
Haha , sizde aliskanlik yapmis demekki baba da dovunce:KK45:
Gerci benide annem doverdi ama, demekki narin biseymisim ben yazik bana:110::KK45:

Merhaba arkadaşım, gerçekten sinir bozucu bir durum, nekadarda üzücü değilmi bende bugün ogleden sonra kızımın okuluna gideceğim dünden beri kendimi yiyorum bizimkide bayan öğretmen oturma düzeni yapıyormuş hanfendi isimleri yazdıracak benim kizimla aynı isimde başka arkadaşı var diye ilk ismini söylemis sonra pardon deyip ikinci ismini söylemiş, öğretmen kafasını ittirerek gerizekalı, salak sen ismini bilmiyormusun demiş bugün gidiyorum bu öğretmen hemde rehber öğretmen gerizekalı kimmiş ,veliler toplantısında birde nutuk atıyor bu öğretmenler çocuklarınıza söyle davranın böyle yapmayın gibi önce kendinin bir eğitimden geçmesi gerekiyor, gideyim ben ona öğreteyim çocuk psikolojisini, bizim çocuklarımıza örnek olacak birde bunlar böylemi! Çocukları sevmeyenler öğretmenlik yapmasın yapmasın! Ben çocuğum şiddet görsün, hakaret yesin, arkadaşlarının içinde rencide olsun diye göndermiyorum okula eğitime gönderiyorum, biz çocuklarımıza bir fiske vurmazken çocuğumu sokakta bulmadım ben, diğer ogrencilerede yapmış akşam velilerle gorustuk bugün gidip müdürün yanında kafasını ittirerek gerizekalı ne hissediyorsun güzelmiymis diyecem vallahi yazarken bile içimden alevler fışkıriyor, demem oki sessiz kalmayın gereken neyse yapın bilsinler hadlerini hadsizler!

valla basından berı aynı tavırdayım
cocuguma boyle davranan elın gerızekalı öğretmen kılıgındaki insanın kolunu koparırım
vallahı duramam bende onu doverım

Kızıma ters tepki eder mi ne demek yahu?
Ters tepki edecek desek susup oturacak mısın?
Nerelere şikayet etmen gerekiyorsa hemen et.
Ben olsam okul değiştirmek için 1 sn beklemem bile.

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
bir kaç veli meb bakanlıgına dilekçe yazıp attırın okuldan çok sinir oldum

Bu ogretmen kadin hanimlar bi anne kendisi 2 evlafi var ...nasil o cocuga vururken icin acimiyo sonucta oda anne
ay çok sinirlendim sabah sabah.
kalan yorumları okuyamadım ama eminim herkes şikayet edin yazmıştır.
sessiz kalmayın,acilen harekete geçin.
önce diğer velilerle görüş,toplu adım atmaya hazır olanlarla beraber hareket edin.
yok kimse yanaşmasa bile sen çocuğun için mücadele et.
ne demektir yumruk atmak ya.
saçını başını yolarım o kadının sınıfın ortasında.
üstelik benim çocuğuma değil sınıfta başka bir çocuğa yaptığını bilsem de tepkim çok sert olur.
bu psikopatların öğretmenlik yapmasına engel olmak lazım.
siz adım atın hem kendi çocuğunuzu hem de gelecekteki öğrencilerini kurtarın.

Bimer.gov.tr idi sanirim, buradan dilediginiz her suc icin ihbarda bulunabilirsiniz. Geri donus istiyorum butonu var mail adresinizi de yazarsaniz geri donus de aliyorsunuz. Inanin sistem cok iyi isliyor, ben cok memnun kaldim. Bu konu hangi merciyi ilgilendiriyorsa oraya yonlendirmeyi yapiyorlar ve aninda ilgileniliyor.

BİMER çok sağlam çalışıyor ,bize gelen dilekçelerden biliyorum.şikayet konusu hangi kurumlarla ilgiliyse hepsine yazı gönderiyorlar,hepsini ayaklandırıyorlar.sıkıysa işlem yapılmasın valla.

Darp raporu alın
şikayet hattına şikayet edin
gerekirse mahkemeye verin
diğer velilerle kontağa geçip bilgilendirin
harbiden psikopatmış

Psikolojik hastalik diye bisey yik dedin buyuk konusma ...basina grlirse anlarsin olup olmadigini
canım çok geçmiş olsun
çok şükür ki kızın gelip söylemiş bi de söyleyemediğini düşün
bu yazını neden alıntı yaptım bu mervecik denen arkadaşa hiiiiç uyma sen
her konuya girip neredeyse aynı şeyi söylüyor
sırf polemik yaratmak için
zaten sıkıntın başından aşkı hiiç uğraşma
bu arada öğretmen bozuntusuyla ilgili bize de gelişmeleri yazıver canım..

Merhaba hanimlar
Canım sen şaka mısın?
Daha kötü davranır kızıma diye hala korkuyor musun...
Onun varya yedii sülalesininnn ben taaaa ........... !!!!

Sen kimsin lan benim çocuğuma vuruyosun kansızzz!!!
Gerekirse attır okuldan.
Değiştir sınıfını..
Okulu değiştir..
Ama o hayvanıda o okuldan attır..
Ne demek ya, ne demek benim çocuğuma vuracak..
Çıldırdım şu ann çıldırdım ben burda yerimdeeeeeeeeeeeeee :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Darp raporu alın, ardından direkt şikayet edin, hatta diğer velilerle de görüşün. Erkek kardeşim orta okula gittiğinde benzer durum yaşamıştık, resim öğretmeni kaldırmış tahtaya fırlatmış kardeşimi, neymiş? Öğretmen çok sinirli biriymiş yapı olarak, yani hiç bişeye tahammülü yoksa çocukların suçu ne? Çocuk sınıfta kalemini arıyor diye bunu yapmış, bir de tahtanın önünde bekletmiş saatlerce, kardeşim ağlaya ağlaya bir hal olmuş, arkadaşlarının yanında rencide olması, kafasının şişmesi de cabası, elinden tuttuğum gibi ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittim, oradaki yetkili beni vazgeçirmeye çalışıp gülmüştü remen, benim kardeşim epilepsi hastasıydı, özellikle kafasından darbe almasın demişti doktoru, bunu söyleyince zaten dilekçe yaz ama cevap geleceğini zannetmiyorum demişti.

Neyse ben dilekçeyi yazdım, milli eğitim müdürlüğüne gönderdim. 1-2 aya kalmadan öğretmeni soruşturmaya gelmişlerdi, ama çok sevgili okul müdürü kardeşimi sınıftan çıkarıp tüm öğrencilerle konuşmuş, anneme de aynı şeyi söylemiş, rahmetli annemi şikayeti geri almaya zorlamışlardı. Öğretmende özür dilemiş kardeşimden, mevzu böylece kapatılmıştı. :KK14:

Merhaba hanimlar

valla ben olsam dünyayı başına yıkardım. bırakın dayak atmayı benim oğlumun öğretmeni ikide bir rapor alıyo okula derslere gelmiyo diye milli eğitime şikayet ettim ogün milli eğitim müdürlüğünde toplantı yapıp okul müdürünü toplantıya çağırdılar. heleki dayak olayı o öğretmen çocuğunuzu sindirmeden siz öğretmeni sindirin nedemek vurmak azarlamak çocuğun psikolojisi mahvolur ömür boyu atamaz içinden tamda fiziki ve beyin gelişiminin olduğu bu yaşlarda.

Merhaba hanimlar

Polise ve milli eğitime şikayet edin derhal, 2.sınıf öğrencisi nedir ya, yüzleri elimizden küçük. Nasıl vurabiliyor hayret gerçekten de. Ben bir kaç yıl Meb'de çalıştım, bir kez 5. sınıf öğrncisine tokat atmak zorunda kaldım, çok pişman oldum ağlamaya başlayınca sarılıp özür dilemiştim... :KK43: hala çocuğun içli içli ağlaması kulağımda, ilköğretim öğrencisine vurmak için çok vicdansız ve gaddar olmak lazım. Önce polise gidin darp raporu alın, başka veliler e şikayetçi olsun o öğretmeni oradan gönderirler...ya da ceza alır soruşturma geçirir bir daha dikkat eder böyl şeylere..o öğretmenden de çocuğunuzu alın

Merhaba hanimlar
Merhaba hanimlar

Öğretmen olmuş ama insan olamamış.evde ki çocuğunu da dövüyor mudur acaba ? Öyle kendini bi b*k sanan okumuş bozuntularının ellerini kırmak lazim.ne hakla benim yavruma vuracak ? Onun kafasını ezerim açık ve net !!! Öğretmenmiş.bmudur bisey öğretmek ? Sen kimsn ?? Çok sinrlndm smd

hemen darp raporu alın dava edin hem madii hem manevi başka çocuklarada yapar allah kahretsin böyllelerini ya minicik çocuklara

Back
X