öhümm öhüümmmm kilom 66.6
anammmmmmm bu aybike birşeyler oldu hızla veriyor ve akrep koş koş sana yetişiyor...............
şimdi açıklayamayacağım hedefim var da güzelim, ondan dolayı vermeye başladım, ve verdikçe popo küçüldükçe çok hoşuma gidiyor , Allah ım çok çok çok güzel bir şey bu
canım bak bayrama daha 5 gün var ve eminim 68 göreceksin hevesini kırma sakın.
tecrübe konuşuyor ceylin..
öhümm öhüümmmm kilom 66.6
anammmmmmm bu aybike birşeyler oldu hızla veriyor ve akrep koş koş sana yetişiyor...............
geldim kızlar
prensesimi okula götürdüm bugün 3 ders yapıyolarmış..yazılısı vardı ona çalıştık öncesi..
yetişemez kuşumm yetişemez
benki 66,4 lerdeyken aynı kiloma gelebilmişimmhaftaya hiiçç yetişemez
kızlar harikasınız harika kilolar verilmiş utandım vallahafta sonu yaptığım yanlışın sonucunu çekiyorum işte amaa aybik ve banu kapıya yanaşmışken mimkinmi bundan sonra ipin ucunu bırakmak
hiç bu kaaa mutlu olmamıştım yaagünaydın şekerler..
bu hafta kilo verememişim,ama önümüzdeki haftadan umutluyum..spora tam gaz döndüm,faydasını görürüm herhalde..
hiç bu kaaa mutlu olmamıştım yaa
akrep33 ( 64,6/ 64,6 / 0 / 0,00%)
aybüke07 ( 67,5/ 66,6 / 0,9 / 1,33 %)
genic ( 58 / 57,1 / 0,9 / 1,55 %)
bahiresemanur ( 71,00 /71,00 / 0 / 0 %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / / / %)
krakker ( 75,8 / 75,5 /0,3 / 0,40%)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / 64,5 / 0 / 0%)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / / / %)
siyah naptı acaba merak ediyorum onu
Günaydın kızlar 71 kiloyum ve sabah sabah günlerdir moralimi bozan patronum bu gün kilo verme iddasının son günü olduğunu hatırlattı aldım tartıyı hemen cıktım üstelik sabah 1 fincan corba ve 2 kupada cay icmis 1 dilim peynirli ekmek yemisken tartıda rakamı gören herkes sok gecirdi... Oh olsun... Tabi patronum hemen kirmizi tül keseyle tam altınımı uzatıp bu senin iddayı kazandın hatta cok daha fazlasını verdin aylardır dedi almadım istemem dedim zorla masama bıraktı tüm baltalamalarımıza acımasızca yediklerimizi gördügün halde iradenle ve azminle bize ders verdin ve hak ettin dedi.. toplamda 95.50kg ile basladığım saglıklı beslenmeme 71kg ile devam ediyorum 5.6.2012 tarihinden bu güne 24.50kg vermisim... Süper cok gururlandım simdi ah birde kahvaltı etmeyeydim kim bilir ne kadar eksik cikardı unuttum tartılacagımı napîm....
bu arada telden giriyorum kilo bildirimimi sizden yapmanızı rica ediyorum... 71/2kg/2.74% sanirim...
Günaydın kızlar 71 kiloyum ve sabah sabah günlerdir moralimi bozan patronum bu gün kilo verme iddasının son günü olduğunu hatırlattı aldım tartıyı hemen cıktım üstelik sabah 1 fincan corba ve 2 kupada cay icmis 1 dilim peynirli ekmek yemisken tartıda rakamı gören herkes sok gecirdi... Oh olsun... Tabi patronum hemen kirmizi tül keseyle tam altınımı uzatıp bu senin iddayı kazandın hatta cok daha fazlasını verdin aylardır dedi almadım istemem dedim zorla masama bıraktı tüm baltalamalarımıza acımasızca yediklerimizi gördügün halde iradenle ve azminle bize ders verdin ve hak ettin dedi.. toplamda 95.50kg ile basladığım saglıklı beslenmeme 71kg ile devam ediyorum 5.6.2012 tarihinden bu güne 24.50kg vermisim... Süper cok gururlandım simdi ah birde kahvaltı etmeyeydim kim bilir ne kadar eksik cikardı unuttum tartılacagımı napîm....
bu arada telden giriyorum kilo bildirimimi sizden yapmanızı rica ediyorum... 71/2kg/2.74% sanirim...
biliyorum canım ben de onunun için merak ediyorumcanım siyahı da aynı geçicez ankara ya gittiya. tahliller ve sonuçlar için.
ceylin tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin canım bu hafta
aybik de tebrik ederim iki haftada 2 kg yakın gitti ama küsüz hala
harikasın canım..Günaydın kızlar 71 kiloyum ve sabah sabah günlerdir moralimi bozan patronum bu gün kilo verme iddasının son günü olduğunu hatırlattı aldım tartıyı hemen cıktım üstelik sabah 1 fincan corba ve 2 kupada cay icmis 1 dilim peynirli ekmek yemisken tartıda rakamı gören herkes sok gecirdi... Oh olsun... Tabi patronum hemen kirmizi tül keseyle tam altınımı uzatıp bu senin iddayı kazandın hatta cok daha fazlasını verdin aylardır dedi almadım istemem dedim zorla masama bıraktı tüm baltalamalarımıza acımasızca yediklerimizi gördügün halde iradenle ve azminle bize ders verdin ve hak ettin dedi.. toplamda 95.50kg ile basladığım saglıklı beslenmeme 71kg ile devam ediyorum 5.6.2012 tarihinden bu güne 24.50kg vermisim... Süper cok gururlandım simdi ah birde kahvaltı etmeyeydim kim bilir ne kadar eksik cikardı unuttum tartılacagımı napîm....
akrep33 ( 64,6/ 64,6 / 0 / 0,00%)
aybüke07 ( 67,5/ 66,6 / 0,9 / 1,33 %)
genic ( 58 / 57,1 / 0,9 / 1,55 %)
bahiresemanur ( 71,00 /71,00 / 0 / 0 %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / 71 / 2 / 2,74 %)
krakker ( 75,8 / 75,5 /0,3 / 0,40%)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / 84,8 /0,2 / 0,24 %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / 64,5 / 0 / 0%)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / 71,2 / 0 / 0 %)
haydi bakalım ben güncelledim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?