dünkü menm
sabah
1 kase tarhana çorbası
öğle
1 kase tarhana çorbası,1 omega3
akşam
2 kaşık bulgur pilavı,1 porsiyon kıymalı patates,karışık turşu,bol salata,su teresi
kitap:yıllar geriye dönse
spor:50 dk yürüyüş
tarhanaya bayılırım geçen sene tarhanamızı ben yoğurmuştum. Biz kurutmayı yaş hamurdan yaparız tarhayı. annem saolsun küçüklüğümden beri onu da ögrencen bunu da ögrencen tarhanayı da ögretti bana sonunda. köyde çalışmışlıgım da vardır, traktör kullanmayı, yufka açmayı, inek sağmayı bilirim. varsa ineğiniz söyleyin yani sağarım bennn
ayy tarhanaya bayılırım da yapmasını bilmem kardeşim olacak cadı aybike hep hediye gelir bende konarım üzerine o fazla sevmez ben bayılırım tarifini alsak ya belki yaparız
istersen akşam uzun uzun yazarım canım bizim nasıl yaptığımızı.
canim allah korumus bir daha gostermesin gecmis olsun insallahgünaydınnn
dün buraya mesaj yazdıktan sonra oğlan dışarıdaydı onu eve çağırdım
sitedeki 5-6tane 10-12 yaşındaki çocuklar benim oğlanı ve onun yaşındaki 4-5 çocuğu taş yağmuruna tutmuşlar,benimkinin kafasına 3 tane gelmiş kafası iki yerden balon gibi şişmiş ,kanamış,4 yaşınada ki arkadaşının kardeşini korumuş ona taş gelmesin diye üstüne kapaklanmış bizimk yemiş taşları
akşam ,akşam milletin kapılarına dikildik,çocukların hepsi biz yapmadık diyolar ,bari yaptığınızın arkasında durun ,özür dileyin yok aileleri çocuklarına çok kızdı ama çözüm değil
acile gittik gecenin kaçına kadar acildeydik ,önemli bişey gözükmüyo dedi doktor ,içiniz rahat etsin diye film çekelim dedi ,çektirmek istemedik ,bir şey olmadı Allahtan
yani kızlar ne diyeyim bilemiyorum
dualarını esirgemeyin bizden ne olur ,duaların ıza ihtiyacım var
kolay gelsin ayy ne guzel vallaha bende girissem iyide vaktimiz yokArkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş
kızzzlllaaaarrrr huuuhuuuuunerdeeesiiiinnnnnizzzzz
ben merakla bekliyorum canım
akşam kabak yapıcam kabak aldım bugün..
tarhanaya bayılırım geçen sene tarhanamızı ben yoğurmuştum. Biz kurutmayı yaş hamurdan yaparız tarhayı. annem saolsun küçüklüğümden beri onu da ögrencen bunu da ögrencen tarhanayı da ögretti bana sonunda. köyde çalışmışlıgım da vardır, traktör kullanmayı, yufka açmayı, inek sağmayı bilirim. varsa ineğiniz söyleyin yani sağarım bennn
kiz sen ne hamarat birseysin oyle
nisanlin yasadi desene ama benden sana tiyo okadar sey bildigini birak sadece sen bil yoksa vay haline derim biliyorsanda bilmemezlikten gel
Günaydın herkeseee
kimseler gelmemiş henüz nerelerdesinizz
sabah tartının azizliğine ugradım, tam üstüne çıktım rakamlar değişmeye başladı bu salak tartının tık die görüntüsü gitti. En son gördügü rakam 69.1 di. daha iner miydi bilmiyorum ama hevesimi kırdı aptal tartı. bayrama 68 olmam lazım.
akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( 67,5/ / / %)
genic ( 58 / / / %)
bahiresemanur ( 71,00 / / / %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / / / %)
krakker ( 75,8 / / / %)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / / / %)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / / / %)
akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( 67,5/ / / %)
genic ( 58 / / / %)
bahiresemanur ( 71,00 /71,00 / / %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / / / %)
krakker ( 75,8 / / / %)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / / / %)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / / / %)
kızlar ben tartılmayı unuttum aynı geçsin istiyorum hakkınızı helal edin bu hafta böyle olsun tepemde tuz dövüldüğü için önümüzdeki hafta çarş 5 gün bayram tatili iyi gelecek dinlenecem bir güzeeelll ohhhh gerçi bu hafta miğdemden dolayı fazla diyete kaçmadım miğdeyi yormayacak şeyler yedim ama yedim almışmıyımdır acaba ctesi bakacam gari
günaydın şekerler..
bu hafta kilo verememişim,ama önümüzdeki haftadan umutluyum..spora tam gaz döndüm,faydasını görürüm herhalde..
kiz sen ne hamarat birseysin oyle
nisanlin yasadi desene ama benden sana tiyo okadar sey bildigini birak sadece sen bil yoksa vay haline derim biliyorsanda bilmemezlikten gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?