Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menm

sabah
1 kase tarhana çorbası

öğle
1 kase tarhana çorbası,1 omega3

akşam
2 kaşık bulgur pilavı,1 porsiyon kıymalı patates,karışık turşu,bol salata,su teresi

kitap:yıllar geriye dönse
spor:50 dk yürüyüş

tarhanaya bayılırım geçen sene tarhanamızı ben yoğurmuştum. Biz kurutmayı yaş hamurdan yaparız tarhayı. annem saolsun küçüklüğümden beri onu da ögrencen bunu da ögrencen tarhanayı da ögretti bana sonunda. köyde çalışmışlıgım da vardır, traktör kullanmayı, yufka açmayı, inek sağmayı bilirim. varsa ineğiniz söyleyin yani sağarım bennn

ayy tarhanaya bayılırım da yapmasını bilmem kardeşim olacak cadı aybike hep hediye gelir bende konarım üzerine o fazla sevmez ben bayılırım tarifini alsak ya belki yaparız

canim allah korumus bir daha gostermesin gecmis olsun insallah

sinavdada allah zihin acikligi versin stres yapma allah yardimcisi olur insallah
kolay gelsin ayy ne guzel vallaha bende girissem iyide vaktimiz yok
kızzzlllaaaarrrr huuuhuuuuu nerdeeesiiiinnnnnizzzzz

vallaha ben gezmedeydim veeee sarmalari goturmekle mesguldum canim ya
cok uzgunum cok ..

kiz sen ne hamarat birseysin oyle

nisanlin yasadi desene ama benden sana tiyo okadar sey bildigini birak sadece sen bil yoksa vay haline derim biliyorsanda bilmemezlikten gel

Günaydın herkeseee

kimseler gelmemiş henüz nerelerdesinizz

sabah tartının azizliğine ugradım, tam üstüne çıktım rakamlar değişmeye başladı bu salak tartının tık die görüntüsü gitti. En son gördügü rakam 69.1 di. daha iner miydi bilmiyorum ama hevesimi kırdı aptal tartı. bayrama 68 olmam lazım.

akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( 67,5/ / / %)
genic ( 58 / / / %)
bahiresemanur ( 71,00 / / / %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / / / %)
krakker ( 75,8 / / / %)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / / / %)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / / / %)

akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( 67,5/ / / %)
genic ( 58 / / / %)
bahiresemanur ( 71,00 /71,00 / / %)
rukgus ( 79,2 / / / %)
kelebekcearzum (73 / / / %)
krakker ( 75,8 / / / %)
karabiber01 ( 79,5 / / / %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( 70,8 / 69,1 /1,7 / 2,40 %)
banusultan ( 64,5 / / / %)
secdenur ( 72,3 / / / %)
siyah24 ( 71,2 / / / %)
kızlar ben tartılmayı unuttum aynı geçsin istiyorum hakkınızı helal edin bu hafta böyle olsun tepemde tuz dövüldüğü için önümüzdeki hafta çarş 5 gün bayram tatili iyi gelecek dinlenecem bir güzeeelll ohhhh gerçi bu hafta miğdemden dolayı fazla diyete kaçmadım miğdeyi yormayacak şeyler yedim ama yedim almışmıyımdır acaba ctesi bakacam gari

günaydın şekerler..
bu hafta kilo verememişim,ama önümüzdeki haftadan umutluyum..spora tam gaz döndüm,faydasını görürüm herhalde..

canım bak bayrama daha 5 gün var ve eminim 68 göreceksin hevesini kırma sakın.

tebrik ederim.

hadi yarın tartıl bakalım oynama var mı pazartesi anlatırsın.

günaydın şekerler..
bu hafta kilo verememişim,ama önümüzdeki haftadan umutluyum..spora tam gaz döndüm,faydasını görürüm herhalde..

olsun canım haftaya tatil sonraki hafta daha çok vermiş olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…