geçmiş olsun çocuklara nazar mı değdi okuyup duruyorum dünden beri

benimkisi mecburiyet ama seviyorum sobayı canım çünkü sıcak huzur benim çocukluğum geçti sobada ılık sevmiyorum sıcacık olacakk şöööyle birde bende bilmiyordum soba yakmasını annem babam sağ olsunlar hiç yaktırmadı evimi ayırınca sobalı ev tutmak zorunda kalınca iş başa düştü öğrendim temizliği de sorun olmuyor sisteme bağladım işi iki kovam var birini yakıp birini hazır tutuyorum ertesi gün için külü eve büyük bir kova aldım ona boşaltıyorum hafta sonu da o kovayı çöpe boşaltıyorum sobanın üstünü çevresini sobayı ilk tutuşturduğum da siliveriyorum ohhh miss misss alışınca kolay oluyor
kaloriferli evler çook pahalı kızlar mümkün değil bu maaşla öyle evlerde yalnız yaşayabilmek illa birileri ile ortak olmak lazım ev kirası için ortak işe gelmek istemiyorum çatal kazık yere geçmez
yalnız yaşamak çoook güzel bir duygu
öğrt görevlisi arkadaşlarım evli olanlar özellikle dinlenmek için evine gelebilirmiyiz diyorlar kızlar niye yoruluyorsunuz ki diyorum çor çocuk iş ten sonra ev işleri yoruluyoruz inzivaya çekilmek istiyoruz diyorlar korkuyorum onlar öyle deyince içleri gidiyor benim yaşam şeklime bayılıyorlar ohhh huzur diyorlar
bende tabi buyrun gelin falan diyorum
korkma canım sobalı evden banyoya da kur bir soba oohhh
ben sobanın üzerindeki güğüm işimi görüyor
yani ev kalabalık olsa banyoya da kuracam banyo sobası ohh hamam hamam

ben de bir süre yalnız yaşamayı çok isterdim evlenmeden önce.hiç te sıkılmam yalnızlıktan,hele doğası güzel olan bir yere beni bıraksınlar 3 ay ellemesinler..

çok dolu kafam,kendimi dinlemeye ihtiyacım var galiba..başka biriyle yaşamak ta zor olur senin için,şimdi evlensen falan adam fazlalık gelir evin içinde,ne yapsa batar,alışkanlıkları değiştirmek çok zor..