Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese selamlar...

bugün hiç giremedim biraz yogunluk vardı öğlen arasında da erkek arkadaşımla buluşup alışveriş merkezine gittik söz için elbise bakmak amacıyla. çok moralim bozuk kızlar. Hiç aradıgım gibi birşey bulamıyorum çok zayıflamam lazım çooook :5:

42-44 beden sözde giyebileceğim elbise saten mağzalar var mı bildiginiz???

romanda 1 elbise beğendim hatta bayıldım diyebilirim, bedeni de oldu, gel gelelim üst kısmının dantellerinden fazlaca dekolte görünüyor:/

vaktim çok az off offff.....

Bu beğendigim elbise ama bende fotografta göründügünden daha aşağıda oldu o içindeki siyah şey, eğilip doğrulcam rahat edemem diye almaya cesaret edemedim. fiyatı da az bişey değildi öyle riske edilecek.

$GG.webp

günaydın arkadaşlar..
nasılsınız.
sonbaharın serin havası kışı müjdeliyor burada.sabahları buz gibi,öğleden sonra azıcık ısınıyor..
dün hastane işimi hallettim,4 kitap aldım,alışverişimi çıkardım aradan,akşamda spor derken baygın düşmüşüm yatağa..
gece de ufaklık uyutmadı, annemin vefatından beri tüm düzeni bozuldu çocukların,neredeyse hiç yansıtmıyorum ama onlar öyle hassas ki,örneğin büyük kızım 9 yaşında,tv de mezar ya da anne kaybıyla ilgili bir şeye rastlasa hemen tepkimi ölçmek için bana bakıyor,gözlemliyor..onlar sayesinde ne istediğim gibi ağlayabildim,ne acımı hakkıyla yaşayabildim.bu da ne kadar doğru bilmem ama annelik evlatlarını herşeyden önde tutmayı gerektiriyor..hayat devir daim.bizim için ilk olan herşey milyarlarca insan tarafından deneyimlenmiş şeyler..
neyse çok derine dalmayalım.şu spor listesini güncelleyelim bari de kim ne yapmış çıksın ortaya.bu cumadan itibaren herkes yazsın,üşenmek yok..

Zaman herşeyin ilacı... inşalah ben de sizin gibi bir anne olabilirm.

Kızlar dipsiz kuyulardayım çıkamıyorum bir türlü..Toparlayamadım/toparlanamadım gitti...................Aslında inadına karanlık diplere inesim var...

Tacı tahtı terkedip gitmek çok hoş görünüyor gözüme...

Yakınlar olmamalı yurtdışı olmalı illaki....

Gideceğim ülkenin diline odaklanmak, daha diplere inmeme engel olur belki:31:

hayırdır kaptanım noldu böyle

günaydın kızlar.
sabah sabah tartı şoku yaşıyorum.
66 çıktım,gözlerime inanamadım,tekrar tekrar tartıldım,insan bir haftada 2 kilo alır mı,ödem midir,nedir bilemem ama kilom 66 bu hafta.:50::50::50:

Kızlar dipsiz kuyulardayım çıkamıyorum bir türlü..Toparlayamadım/toparlanamadım gitti...................Aslında inadına karanlık diplere inesim var...

Tacı tahtı terkedip gitmek çok hoş görünüyor gözüme...

Yakınlar olmamalı yurtdışı olmalı illaki....

Gideceğim ülkenin diline odaklanmak, daha diplere inmeme engel olur belki:31:

şşiiiittt...... hiç yakıştıramadım sana :4:

günaydın arkadaşlar..
nasılsınız.
sonbaharın serin havası kışı müjdeliyor burada.sabahları buz gibi,öğleden sonra azıcık ısınıyor..
dün hastane işimi hallettim,4 kitap aldım,alışverişimi çıkardım aradan,akşamda spor derken baygın düşmüşüm yatağa..
gece de ufaklık uyutmadı, annemin vefatından beri tüm düzeni bozuldu çocukların,neredeyse hiç yansıtmıyorum ama onlar öyle hassas ki,örneğin büyük kızım 9 yaşında,tv de mezar ya da anne kaybıyla ilgili bir şeye rastlasa hemen tepkimi ölçmek için bana bakıyor,gözlemliyor..onlar sayesinde ne istediğim gibi ağlayabildim,ne acımı hakkıyla yaşayabildim.bu da ne kadar doğru bilmem ama annelik evlatlarını herşeyden önde tutmayı gerektiriyor..hayat devir daim.bizim için ilk olan herşey milyarlarca insan tarafından deneyimlenmiş şeyler..
neyse çok derine dalmayalım.şu spor listesini güncelleyelim bari de kim ne yapmış çıksın ortaya.bu cumadan itibaren herkes yazsın,üşenmek yok..

ah canımm ,geçicek zamanla tabi ama izi kalıyo ,bie yer kanıyo sürekli,kanayan yarayla yaşamaya alışıyosun:43:

akrep33 ( 64,6/ / / %)
aybüke07 ( /67,5 /1 / 1,46%)
genic ( 57,9 / 58 / -0,1 / -0,17 %)
bahiresemanur ( 71,00 /71,700 /-700 / -0,98%)
rukgus ( / 79,2 / 1,1 / 1,40 %)
kelebekcearzum (/ 73 / 1 / 1,35 %)
krakker (/75,8 / 0,2/ 0,26%)
karabiber01 ( /79,5 /0,6 /0,75 %)
Neslihan ( 85 / / / %)
cceylin ( / 70,8 /1 / 1,39 %)
banusultan ( /64,5 / 0,5/ 0,77%)
secdenur ( / 72,3 / 0 / 0 %)
siyah24 ( /71,2 /1 / 1,39%)

geçen haftanın kilo tablosu buydu sanırım bende 700 gr almışım
verilir verilir bozmayın moralinizi

Vayy arkadaş yaa o kadar bayramı hatasız atlattım geldim bir dipsiz kuyunun tuzağına yakalandım..Deliler gibi yediğim gün içindeki abur cuburlar bende bağırsak tıkanıklığı ve kilo olarak dönmüş haberim yok...

Vee ben dün akşam itibari ile hayata döndüm..

Bu sabah itibari ile de gördüm hatamı hem de fena bir şekilde......

Aslında ben bugün konuk üyemi olsam ya da beni görmeseniz duymasanız:17:

Hayır az sonra 4. takım kaptanı tubiş gelicek Allahım yaaaa:18::18: rezil oldukk galiba sanırsam:50: dua edelimde onlarda almış olsunnnn:52:

Vayy arkadaş yaa o kadar bayramı hatasız atlattım geldim bir dipsiz kuyunun tuzağına yakalandım..Deliler gibi yediğim gün içindeki abur cuburlar bende bağırsak tıkanıklığı ve kilo olarak dönmüş haberim yok...

Vee ben dün akşam itibari ile hayata döndüm..

Bu sabah itibari ile de gördüm hatamı hem de fena bir şekilde......

Aslında ben bugün konuk üyemi olsam ya da beni görmeseniz duymasanız:17:

Hayır az sonra 4. takım kaptanı tubiş gelicek Allahım yaaaa:18::18: rezil oldukk galiba sanırsam:50: dua edelimde onlarda almış olsunnnn:52:
canım benimmm burdayım zaten sabahtan beri takip ediyorum :52: bizim takımın listesi hazır gibi 2 kişi gelmedi daha sadece :52: bi uğra istersen :33:

ama yine de bu ortalama bizi birinci yapmayabilir o yüzden endişeliyim :52: 2 takımda birinci olmazsa iki takım da 30ar dk ek spor yapacak 1 hafta boyunca biliyosun :52:

günaydın kızlar.
sabah sabah tartı şoku yaşıyorum.
66 çıktım,gözlerime inanamadım,tekrar tekrar tartıldım,insan bir haftada 2 kilo alır mı,ödem midir,nedir bilemem ama kilom 66 bu hafta.:50::50::50:
Ahahahaha bendensinnnnnnnnn:33::33::33:
benim ki de 69 malesef.. reglim yaklaştı ondan diye ümit ediyorum.

bende 1 kilo almışımmm:5:

malum döen sonu
Bu hafta kilo alma haftasımı yoksa beni yalnız bırakmak istemediğinizdenmiiiiii:32::32::32::32:
şşiiiittt...... hiç yakıştıramadım sana :4:

Bendeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım benimmm burdayım zaten sabahtan beri takip ediyorum :52: bizim takımın listesi hazır gibi 2 kişi gelmedi daha sadece :52: bi uğra istersen :33:

ama yine de bu ortalama bizi birinci yapmayabilir o yüzden endişeliyim :52: 2 takımda birinci olmazsa iki takım da 30ar dk ek spor yapacak 1 hafta boyunca biliyosun :52:

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demiştim demii:37::37:

Valla sevinmedim diyemicemmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

***2. TAKIM 279. ETAP*** İKİNCİ

akrep33 ( 64,6 / / / % )
aybüke07 ( 66,6 / / / % )
genic ( 57,1 / / / % )
bahiresemanur ( 71,00 / / / % )
rukgus ( 77,2 / / / % )
kelebekcearzum ( 71 / / / % )
krakker ( 75,5 / / / % )
karabiber01 ( 79,5 / / / % )
Neslihan ( 84,8 / / / % )
cceylin ( 69,1 / / / % )
banusultan ( 64,5 / / / % )
secdenur ( 72,3 / / / % )
siyah24 ( 71,2 / / / % )

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %

Hadi bakalım kızlar herkesler hesaplayıp kiloları eklesinler listeye ve bundan sonra her hafta bir kişi yapıcak listeyi haberiniz olsuunn:29:

Akrepçim bende kilo alarak geldimm çok düzensiz olmaya başladım diyet konusunda kendimi salmamamm gerekiyor
çok üzgünümm ama kilom 81 olmuş ,şunu anladımkii burdan koptukça ,ve yoğun oldukça ben biraz diyeti salladım gibii olduu
birde herhafta biri yapacakmışş listeyii
önce burda anlatılsınn nasıl hazırlanıyor inanınn nasıl yapılıyor hiç bilmiyorumm oyüzden hatalar oluşabilirr

akrep33 ( 64,6 / / / % )
aybüke07 ( 66,6 / / / % )
genic ( 57,1 / / / % )
bahiresemanur ( 71,00 / / / % )
rukgus ( 77,2 / / / % )
kelebekcearzum ( 71 / / / % )
krakker ( 75,5 / / / % )
karabiber01 ( 79,5 / / / % )
Neslihan ( 84,8 / / / % )
cceylin ( 69,1 /69,0 /0,1 / 0,14 % )
banusultan ( 64,5 / / / % )
secdenur ( 72,3 / / / % )