- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
ZELİHA TURSUN: Meraba Bende resmimi sizlerle Paylasmak istedim 2,bucuk ayda 14 Kilo verdim.. azmim ve hirsim sayesinde 74 kilodan 60 kiloya dustum cok mutluyum .. Hirsim ve azmim beni suan 36 beden giymeyi sagladi.:)))
![]()
ZELİHA TURSUN: 60 KG ....Insan hirs edince herseyi basara biliyomus Ben bunu ogrendim.. Cok diyetler yaptim ama hemen bozdum.. Zafima yenilerek.. Ama su son 2bucuk ay zafima asla yenilmedim.. Hergun 2.bucuk km yurudum.. Gunde 3 lt su tuketiyodum.. Ekmek ilk bi ay hic yemedim.. Pilav,makarna,o cesit seyler surmedim agzima .. Bol sebze ,meyve balik tukettim.ve hedefime kavustum Sanirim:)))).suan cok fazla Sarkmam oldu.. Simdide yurume yerine kosmaya basladim... Cok mutluyum darisi tum bayanlarin basina:)))) tskler...
![]()
EVETTTTT ARKADAŞLAR SONUÇ BU... sizlerden farkım yok sizleri en iyi ben anlarım yıllardır hep kilolu biri olarak yaşadım hep başkaları için yaşadım kendim için hiç bişey yapmamışım bunu öğrendim hiçbişey kendinzden daha değerli deyil bu hayata bir daha gelmicez toplamda 5 dklık yemek bizleri hayattan kopartıyor önce yemek yemeği yaşamak için olduğunu ve spor yapmayıda kendimiz için bişeyler yapmak... olduğunu anlatmak istedim sizlere... kadını makyaj yapmak yada güzel giymek ile değerdirmeyelim bence bakımlı kadın kendine bakan kadın yediğine içtiğine ve kendi için spor yaptığına inanlardanım... her zaman paylaşıyorum yaa spor yapanları seviyorum diye çünkü kendi için bişeyler yapan kadın bakımlı kadındır... tşkr ederimm hepinize sayfada zaman içinde daha fazla bilgilerimi paylaşcam.... htc
![]()
TÜLİN hanımın tawsiyesi arasında mutlaka günlük yarım saate olsa yürüş yapmaktı ilk zamanlar yarım saat yürüşlerim sonrasında 1 saate çıktı buarada kilo verdikçe vücudum bırakmaya başladı yine dr.um tavsiyesi ile başka birini tanıdım OKTAY GERÇEK spor hocam yürüşle bişeyler oluyor ama sarkmaları kurtarmak için şart olan prfsyönel bir yardım gerekiyordu oktay hocamla bu işi başladık ve bana sporu se...vdiren yardımı ve ilgisi oldu...yaşam koçum diyorum ben kendisine çünkü spora dair ne varsa herşeyi kendisinden öğrendim ve öğreniyorum... ben kilolardan kurtulalı yaklaşık 4 yılı bitirdim ama spora hala dewam ediyorum vücudum artık istesede kilo alamaz hale getirdik kasların çalışmadığı için yağların oluştuğunu kaslar çalıştıkça vücudun sıkılaştığını OKTAY hocamdan yaşayarak öğrendim.... sonsuz tşkr ederim OKTAY HOCAMMM herzaman peşinizdeyimm.... hatice gilaburu...
![]()
akrebim dün giremedim busabah fark ettim çok güzel motivasyon sporumu yaptım lesli 5 mil yaptım bu sefer dünki kas ağrılarım kalmadı