Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ZELİHA TURSUN: Meraba Bende resmimi sizlerle Paylasmak istedim 2,bucuk ayda 14 Kilo verdim.. azmim ve hirsim sayesinde 74 kilodan 60 kiloya dustum cok mutluyum .. Hirsim ve azmim beni suan 36 beden giymeyi sagladi.:)))

269381_491449280908161_474642096_n.jpg

ZELİHA TURSUN: 60 KG ....Insan hirs edince herseyi basara biliyomus Ben bunu ogrendim.. Cok diyetler yaptim ama hemen bozdum.. Zafima yenilerek.. Ama su son 2bucuk ay zafima asla yenilmedim.. Hergun 2.bucuk km yurudum.. Gunde 3 lt su tuketiyodum.. Ekmek ilk bi ay hic yemedim.. Pilav,makarna,o cesit seyler surmedim agzima .. Bol sebze ,meyve balik tukettim.ve hedefime kavustum Sanirim:)))).suan cok fazla Sarkmam oldu.. Simdide yurume yerine kosmaya basladim... Cok mutluyum darisi tum bayanlarin basina:)))) tskler...

269246_491449270908162_1616145568_n.jpg

EVETTTTT ARKADAŞLAR SONUÇ BU... sizlerden farkım yok sizleri en iyi ben anlarım yıllardır hep kilolu biri olarak yaşadım hep başkaları için yaşadım kendim için hiç bişey yapmamışım bunu öğrendim hiçbişey kendinzden daha değerli deyil bu hayata bir daha gelmicez toplamda 5 dklık yemek bizleri hayattan kopartıyor önce yemek yemeği yaşamak için olduğunu ve spor yapmayıda kendimiz için bişeyler yapmak... olduğunu anlatmak istedim sizlere... kadını makyaj yapmak yada güzel giymek ile değerdirmeyelim bence bakımlı kadın kendine bakan kadın yediğine içtiğine ve kendi için spor yaptığına inanlardanım... her zaman paylaşıyorum yaa spor yapanları seviyorum diye çünkü kendi için bişeyler yapan kadın bakımlı kadındır... tşkr ederimm hepinize sayfada zaman içinde daha fazla bilgilerimi paylaşcam.... htc

601998_470142143038875_719052202_n.jpg

TÜLİN hanımın tawsiyesi arasında mutlaka günlük yarım saate olsa yürüş yapmaktı ilk zamanlar yarım saat yürüşlerim sonrasında 1 saate çıktı buarada kilo verdikçe vücudum bırakmaya başladı yine dr.um tavsiyesi ile başka birini tanıdım OKTAY GERÇEK spor hocam yürüşle bişeyler oluyor ama sarkmaları kurtarmak için şart olan prfsyönel bir yardım gerekiyordu oktay hocamla bu işi başladık ve bana sporu se...vdiren yardımı ve ilgisi oldu...yaşam koçum diyorum ben kendisine çünkü spora dair ne varsa herşeyi kendisinden öğrendim ve öğreniyorum... ben kilolardan kurtulalı yaklaşık 4 yılı bitirdim ama spora hala dewam ediyorum vücudum artık istesede kilo alamaz hale getirdik kasların çalışmadığı için yağların oluştuğunu kaslar çalıştıkça vücudun sıkılaştığını OKTAY hocamdan yaşayarak öğrendim.... sonsuz tşkr ederim OKTAY HOCAMMM herzaman peşinizdeyimm.... hatice gilaburu...

540155_470138299705926_1043750635_n.jpg

akrebim dün giremedim busabah fark ettim çok güzel motivasyon sporumu yaptım lesli 5 mil yaptım bu sefer dünki kas ağrılarım kalmadı :32::32::32: akşam çook az yoğurtlu çorba içtim o kadar o kadar iştahlı değildim 5 milimi yaptım keyifsizdim biraz uykusuzum uykum da yok kızlar birkaçgüne netleşir bir huzursuzluğum var dur bakalım mevlam neyler eylerse güzel eyler allaha emanet olun bir durum yok merak etmeyin de keyfim kaçtı birazcık ..:1:

akrebim dün giremedim busabah fark ettim çok güzel motivasyon sporumu yaptım lesli 5 mil yaptım bu sefer dünki kas ağrılarım kalmadı :32::32::32: akşam çook az yoğurtlu çorba içtim o kadar o kadar iştahlı değildim 5 milimi yaptım keyifsizdim biraz uykusuzum uykum da yok kızlar birkaçgüne netleşir bir huzursuzluğum var dur bakalım mevlam neyler eylerse güzel eyler allaha emanet olun bir durum yok merak etmeyin de keyfim kaçtı birazcık ..:1:

oluyor arada cım hayat rabbim hayreylesin inşallah

bende leslile yürüdüm öncesindede 15 dk plates yaptım:21::21: çok iyi geldi spor insanı kendine getiriyor :16:

inşallah sonuç güzeldir :)
çok güzel olmasada fena sayılmaz 400 gr gitmiş:10: 75.0 olmuşum :21:

kesinlikle haklısın bahocanım.
bu leslile yürüyüş nasıl oluyor?cahil ben bilmiyorum valla??

valla ben yutuba lelile yürü yazıyom çıkıyo cano:9::9::9::9: sende dene çok iyi dışarı çıkamadıgında yaparsın
evde sporu sevmiyorum ama hiç yoktan iyidir demi

çok güzel olmasada fena sayılmaz 400 gr gitmiş:10: 75.0 olmuşum :21:

valla ben yutuba lelile yürü yazıyom çıkıyo cano:9::9::9::9: sende dene çok iyi dışarı çıkamadıgında yaparsın
evde sporu sevmiyorum ama hiç yoktan iyidir demi

bende denicem bunu:21: kardio videolarıyla birkez yapmıştım 2gün hertarafım agrımıştı bidaha yapmaya cesaret edememiştim:1:

Son düzenleme:
oluyor arada cım hayat rabbim hayreylesin inşallah

bende leslile yürüdüm öncesindede 15 dk plates yaptım:21::21: çok iyi geldi spor insanı kendine getiriyor :16:
evet lesli insanı canlandırıyor arada bir de çığlık atar gibi veeerryy goooddd diye konuşuyor ya ::8::8::8::8::8:
kaç gündür tartılmıyom şimdi gidip tartılacamm :18::18::37:
hayır haftada bir günü bekle saat itibari ilede yanlış seçim sabah karna aç olarak iç çamaşırları ile wc ihtiyacı görüldükten sonra tartılacaaaaazzz :20::20::20::20: en az 1 kilo fazla gördün sen 1400 vermişsindir şımarma ama :52::52::52: istersen 7 den sonra yemek yeme sıvı al ve sabah kahvaltıdan önce bir tarıl kuzuuuuu :52::52::52:
inşallah sonuç güzeldir :)
hayır dedim birbirinize gaz vermeyin :20::20::20::20:
bende denicem bunu:21: kardio videolarıyla birkez yapmıştım 2gün hertarafım agrımıştı bidaha yapmaya cesaret edememiştim:1:

4 gün heryerim ağrıdı bugün hariç 3 gün lesli ile 3 mil yaptım 4. gün lesli ile 5 mil 1 saati geçkin offf :8::8::8::8::8:

kızlar akrep nerelerde neden gelme di ki :26::26: biraz daha gelmezse onu aramalıyım merak ettim :44::44:

Kahvenizi sütlü için
”Kahve, kandaki kalsiyumun idrarla atılmasına neden olduğundan, devamlılığında, özellikle kadınlarda kemik erimesini hızlandırır. Bu nedenle kahveyi, içerisinde kalsiyum bulunduran sütle içersek, bu dengeyi biraz da olsa korumuş oluruz”

evet lesli insanı canlandırıyor arada bir de çığlık atar gibi veeerryy goooddd diye konuşuyor ya ::8::8::8::8::8:

hayır haftada bir günü bekle saat itibari ilede yanlış seçim sabah karna aç olarak iç çamaşırları ile wc ihtiyacı görüldükten sonra tartılacaaaaazzz :20::20::20::20: en az 1 kilo fazla gördün sen 1400 vermişsindir şımarma ama :52::52::52: istersen 7 den sonra yemek yeme sıvı al ve sabah kahvaltıdan önce bir tarıl kuzuuuuu :52::52::52:

hayır dedim birbirinize gaz vermeyin :20::20::20::20:

4 gün heryerim ağrıdı bugün hariç 3 gün lesli ile 3 mil yaptım 4. gün lesli ile 5 mil 1 saati geçkin offf :8::8::8::8::8:

gece yatmadan önce yapsam faydası olurmuki coluk cocuk yatıktan sonra plateside öyle yapıyorum yoksa benimle yapmaya kalkıyorlar biyerleri kırılcak diye korkuyorum:20:

menün çok güzel arkadaşım, yalnız akşam menüsü hariç... bu hatayı ben de yaptım bu akşam 3 kaşık kadar pilav yedim. Akşam pilav yedigimizde midemiz o kadar zor sindiriyormuş ki onu, hele de baklagillerle tüketince... aklında olsun. Ben de dahil bundan sonra pilav yiyorsak öğlen yiyelim.

bilmiyordum bunu artık hiç pirinç pilavı yapmıyorum ama bulgur pilavına da dikkat etmem gerkiyor o zaman teşekkürler...

akrebim canım kaptanım ben de tam diyet başarı öykülerinden bi arkadaşımızın başarısını okuyordum üstüne de senin paylaşımını gördüm.

Ben birkaç yıl önce KK sayesinde, burdaki arkadaşlarım, burda kazandıpım motivasyon ve edindiğim bilgiler sayesinde 14 kg ya yakın kilo vermiştim. O zamanlar yaşadığım mutluluğu anlatamam. Burda diyet başarı hikayelerini okudukça hırslanmıştım. Ama öyle ir noktaya gelmiştim ki, korkudan yemek yemiyordum, yiyemiyordum. O kadar yanlıştı ki verdiğim gibi de almıştım zaten. önce 3 kgsu. sonra ki bir yıl içinde 5-6 kg daha, sonra hooopp yeniden 72 lerdeyim hatta bir bakmışım ki bu sene 76 lara kadar çıkmışım.
Kendime soruyorum yaptığım hata ne?

hatam şu ki: 3-4 kilo verince artık zayıfım ve hep öyle kalıcam saıyorum, halbuki bu bir süreç, henüz zayıf değilim, zayıflıyorum. BİTMEDİ.

2. hatam: bu kadarcıktan bişey olmaz, bi tadına bakıyım, zaten çok yorgunum gibi bahaneler... bunun ötesi beresi yok, adı üstünde bahane.

3. hatam.. malesef ki iştahım :)

O zamanlar KK da nasıl vermiştim?
takımımdaki arkadaşlar birbirleriyle yarışyorlardı tabi ama yarışmaktan ziyade o kadar güzel besleniyorlardı o kadar dikkat ediyorlardı ki, börek, pilav gibi kelimelerin adı bile ağzı alınmadı bir süre. Ben de o sürede kilo vermiştim....

Ben aynaya baktıgımda hala mutlu değilim, çok şükür rabbime her zaman, sağlığımızı korusun rabbim ama bu genç yaşta neden istediklerimi giymeyeyim ki, di mi??

Hadi bakalım herkesi motivasyona davet ediyorum:)

Akşam akşam başınızı agrıttım ama içimden geldi işte yazmak :)

kesinlikle sana katılıyorum inşallah hepimiz bir an önce bu sorundan kurtuluruz

iyi geceler kızlar
bugünkü menüm:
sabah1 dilim ekmek beyaz peynir 1 yumurta maydonoz
ara 3 tane kuru kayısı
öğle: sebze yemeği yoğurt
ara: 1 tane kurabiye
akşam: 4 tane köfte bol salata ve ayran
yaklaşık 50 dakiaka yürüyüş ve ardından mekik

selamlar herkese.
nasılsınız şekerlerim,ballarım.
keyifler,kilolar ne alemde.
yarın sabah bir liste kontrolüne uğrayayım.:9:
bu arada koşu bandını aldım,az forma gireyim,bir ritim tutturayım,yanınızdayım inşallah.
özledim sizleri.:16::16:

selamlar herkese.
bu arada koşu bandını aldım,az forma gireyim,bir ritim tutturayım,yanınızdayım inşallah.

canım hoşgeldin iyi oLmana çok sevindim hadi bakalım sen bir düzen oturt sonra bizi de sıraya diz çünkü geçen hafta gerçekten berbattı durum tatlım.

uğra yine arasıra :54::54::54:

kardio bana çok agır geliyo belki hergün yapsak vicudumuz alışır ama hergünde yapamıyoruz çocuklarla olmuyo

allahım inşallah kız olabilirmi aceba 1400 saat 4 den sonra bişi yemedim ama gündüz menülerimde pek uygun degildi
yarın sabah tartılmadan yürüyüşe gidicem vicudumdaki ödemlerde gitsin

gece yatmadan önce yapsam faydası olurmuki coluk cocuk yatıktan sonra plateside öyle yapıyorum yoksa benimle yapmaya kalkıyorlar biyerleri kırılcak diye korkuyorum:20:
olur canım neden olmasın

günaydın herkese
günaydın şeker

selamlar herkese.
keyifler iyi allaha şükür
kilolarda yerinde sayıyo :9: banu ablam gelmeden gitmemdiyo :9:
sen nasılsın canım saglıgın iyimi

Back
X