- 8 Ağustos 2008
- 36.034
- 46.100
- 1.123
bak sennn isteyince oluyormuş demek ki öyle sızlanmakla olmuyormuş bu işler ne dersin![]()
Tabiki canım bu hepimiz için geçerli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sennn isteyince oluyormuş demek ki öyle sızlanmakla olmuyormuş bu işler ne dersin![]()
canım senin ve ali_ye durumu kaptanım gelince netleşecek.
ama geçen hafta 73,7 olduğuna göre bu hafta da 72,7 olduğuna göre 1 kg vermişsin tebrik ederim.![]()
Canım asea ve ali_ye yi alalım bu hafta..
ali_ye geri dönmek üzere ayrıldığı için ayrıldığı etapla bu etaba kadar geçen etap sayısına bölmemiz gerekiyor kilo farkını..
asea yeni üye ve kızlar hedef kilolarınız lütfen..
bende bu hafta kılo paylaşımı yapabılıyormuyum eger yapıyorsam bu hafta başladım diyete 72.5ile suanki kılom 70.7 hadi hayırlısıı ödemler gitti
Yine takımdasın canım bırakmıyoruz seni o kiloları hep birlikte vericez inş.sabıkam mı çıktı yani hiçç haberim yok... hani flmlerde olurya hapisten cıkanlara iş vermezler ya o gibi
![]()
slm kızlar bugün tembellik yaptım dinlendim bir güzel tek öğün yedim geç kaltım baya bir ooohh şimdi temizlik yapıp matematik çalışacam
yarında bir dersi bitirmek var aklımda hayrılısı bys
Yine takımdasın canım bırakmıyoruz seni o kiloları hep birlikte vericez inş.
Bugün arandınız ama ulaşılamadınız efem![]()
bol kalorilibir hafta sonuydugeç vakit bişi yemedim ama gündüzyediklerimde çok fenaydı
![]()
Cuma Zayıflama Yarışmaları 302. Etap Sonuçları
(22 Mart-29 Mart)
Takım Dereceleri
1)8. Takım (%0.93)
2) 2. Takım (%0.88)
3.)4. Takım (%0.78)
Bireysel Dereceler
1)pegasusu (%3.33) 4. Takım
2) fatos0808 (%3.31) 6. Takım
3) xay (%3.14) 8. Takım
Yine takımdasın canım bırakmıyoruz seni o kiloları hep birlikte vericez inş.