Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arkadaşlar bugün evden hiç çıkmadım ve yedim yedim yedim...

Sabah : 1,5 kase yoğurt çorbası

9.00 : 5 tane firinda ıspanaklı kalem börek

11.00 : 10 kiraz
3 kayısı

13.00 : 1 tabak firinda az yağlı kabak kızartması
yoğurt

16.00 : 250 gr karpuz

17.30 : 2,5 kase yoğurt çorbası

3 lt su

kılımı kıpırdamadan tumgun yattim :/

Selam kızlar şükür bebiki de uyttum daha yeni oturdum sabah kalktıgımdan beri.ne gündü yaaa;))düğün bi saatlik yolda abim şehir dışından geldi vs yani baya bi kaçamak oldu ama artık bugün de böle olsun.önce bi geçmiş yapıyım

Sitemizin süper bir parkı var o aletlerden de ama ben sokak ortasında spor yapmaya bi cesaret edemedim gitti...bi garip geliyor :) bi de bütün öğrencilerimle aynı sitedeyim neredeyse, sanırım karizmayi cizdirmekten korkuyorum :)
Y başta öle gelir ama sonra alışınca çok hoşuna gidiyo insanın takmıyosun kimseyi hele bi de kulaklık takıp cıstak cıstak müzik dinle bak süperrr oluyor:))
Hanımlar sormayın neler oldu...bugün yola çıktık iyi güzel öğle oteldeydim bol bol yüzdüm termal havuzuda vardı sauna falan herşey güzel ilerliyordu akşam yemeğindede açık büfeyi yendim.çok az yedim..havuza tekrar indik saat 22 gibi odaya çıktık eşime iş yerinden bir telefon işler karışmış mutlaka gelmeniz gerekiyor dediler..apar topar hazırlandık 3 saatlik yol yeni geldik..eşim hemen işe gitti sabaha kadarda gelemeyecek gibi....:105:neyse vardır bundada bir hayır....

sabah:menemen +1 dilim kepek ekmeği+sekersiz çay
Ara:5 tane kayısı
Öğle:yok kahvaltıyı çok geç yaptık
Akşam:1 tane biber dolması şehriye çorbası bol salata
3 litre su
spor:2 saat yüzme bol bol suyda oynama...
Hayırlıs ya ne yapalım nasip.ama en azından şu menüye bakıyorum da aktivite ve menü süper olmuş karın bu sanıırım:)

kızlar dinlenmedim bu izinde yakında inş iyi bir haber verebilir bu kadarını söyleyim

kızlar geldim ben 4 günlük aldığım yıllık iznim bitti
dönüşüm muhteşem olur inş
okuyalım bakalım sizleri
sizle payalaşacak çk şeyler biriktirdim
hepinizi özledim
Memnun oldum tanıştığımıza canım yazdım önceden de görmedin saırım doğum yapalı oldu 4 ay.şimdi o kişolardan kurtulmaya çalışıyorum

canım 5 haftalık hamileyim bazen hiç iştahım olmuyor yemek içimden gelmiyor doktor yürüyüşü yasakladı sporda yapamıyorum bugün ben yiyorum o durmuyor bakalım kim kazanacak:D
Canım ben bu haftalarda şeftalı ve armut bi de az tuzlu ayran tüketiyodum çok ii geliyodu haa bi de çubuk kraker tabi;))

Bahocan hosgeldiiiin sensiz pek ıssız oldu buralar :)

Ayrıca ben anladım bi kere :) e hadi hayırlı olsun bakalım :)
Hee hee bi ben dilmişim anlayan;)))

Yaaaaa internet bağlantımdan nefret eder odum kopuyo arada ve bütünyazdıklarım gidiyorrrrrr:((((

Demin detaylı menümü yazmıştım gitmiş yine yazıyım
Sabah 3 ceviz içi,1 açma
Ara 3 kayısı
Öğle 1 dilm ekmek,2 kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaı çokomel, 1/2 lokma
Ara düğünde verilen pilavın yarısı,1 küçük ayran
Akşam 18:00 3 top dondurma
Şimdi de 1 bardak ayran içtim ve günü. Kapatıyorum inş;)))
Baya da kaçırışım aktivite yok ama sabahtan beri sürekli hareket halindeyim.4 makina çamaşır as topla vs

Çıkıyorum ben arkadaşlar herkeşlere iyi geceler.inş yarın daha ii olacak menü;))

9bf8710474f7.gif

Dr kontrolündeydim, 88.4 ciktim, listem değişti ama azalmadı çoğaldı...1700 kalorilikti şimdi 1900 oldu...bu ay sabitleme yapacakmışız...yani kilo vermek değil aynı kalmak hedefimiz...böylece ramazan sonunda 1500e düşünce kilo vermek kolaylasacakmış...

Eeee akrepcim şimdi ne olacak benim durumum???

Dr kontrolündeydim, 88.4 ciktim, listem değişti ama azalmadı çoğaldı...1700 kalorilikti şimdi 1900 oldu...bu ay sabitleme yapacakmışız...yani kilo vermek değil aynı kalmak hedefimiz...böylece ramazan sonunda 1500e düşünce kilo vermek kolaylasacakmış...

Günaydın canım senin diyetisyen işini bilerek planlı ilerliyor ne kadar mantıklı diyetler yaptırdı sana valla bravo...

Bişii olmicak kuzu.. Zaten Ramazan ayında kilo sabitde kalsa razıyım sadece almayalım yeter..

Daha düşük olucak diyordun diyet listenin kalorisi ama yüksek olmuş sana da sürpriz olmuştur..

canım 5 haftalık hamileyim bazen hiç iştahım olmuyor yemek içimden gelmiyor doktor yürüyüşü yasakladı sporda yapamıyorum bugün ben yiyorum o durmuyor bakalım kim kazanacak:D
Ahh canım benim yaa..Rabbim sabır ve kolaylık versin zor ve ecri bol günler bu günler.
Bahocan hosgeldiiiin sensiz pek ıssız oldu buralar :)

Ayrıca ben anladım bi kere :) e hadi hayırlı olsun bakalım :)
Ne anladın kuzuu :1: kısmet gbi mi düşündün :1:
Arkadaşlar bugün evden hiç çıkmadım ve yedim yedim yedim...

Sabah : 1,5 kase yoğurt çorbası

9.00 : 5 tane firinda ıspanaklı kalem börek

11.00 : 10 kiraz
3 kayısı

13.00 : 1 tabak firinda az yağlı kabak kızartması
yoğurt

16.00 : 250 gr karpuz

17.30 : 2,5 kase yoğurt çorbası

3 lt su

kılımı kıpırdamadan tumgun yattim :/
Bence o kıl kıpırdamış yemek yerken yani bayağı efor harcamışsın :27:
Selam kızlar şükür bebiki de uyttum daha yeni oturdum sabah kalktıgımdan beri.ne gündü yaaa;))düğün bi saatlik yolda abim şehir dışından geldi vs yani baya bi kaçamak oldu ama artık bugün de böle olsun.önce bi geçmiş yapıyım
Senin bebiş küçük tabi epey koşturmacaların olur kıymetini bil bunu kilo verme fırsatına çevir kuzu :52:
Yaaaaa internet bağlantımdan nefret eder odum kopuyo arada ve bütünyazdıklarım gidiyorrrrrr:((((
:1:
Demin detaylı menümü yazmıştım gitmiş yine yazıyım
Sabah 3 ceviz içi,1 açma
Ara 3 kayısı
Öğle 1 dilm ekmek,2 kk peynir,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaı çokomel, 1/2 lokma
Ara düğünde verilen pilavın yarısı,1 küçük ayran
Akşam 18:00 3 top dondurma
Şimdi de 1 bardak ayran içtim ve günü. Kapatıyorum inş;)))
Baya da kaçırışım aktivite yok ama sabahtan beri sürekli hareket halindeyim.4 makina çamaşır as topla vs
Ooo canım dondurma çekti birden hiç dayanamam:1:
Herkese günaydın...hayirlar getirsin yeni hafta bize...

Günaydın canım amiiin:16:

Sitemizin süper bir parkı var o aletlerden de ama ben sokak ortasında spor yapmaya bi cesaret edemedim gitti...bi garip geliyor :) bi de bütün öğrencilerimle aynı sitedeyim neredeyse, sanırım karizmayi cizdirmekten korkuyorum :)
:60:Ayy buna çok güldüm ben yaa:60:

Kuzuu şöyle düşün beynine yer ettir..Asıl karizma biçimsiz bir vücutla şilko bir halle çizilir de o beynine.. Spor yapma karizmayı tavan yaptırır süper örnek olursun süper..
Bakın ben sadece burda değil kendi iş ve ev çevremde de örnek olma çabasındayım..Spor ve yürüyüş için eş izni alamayanlarmı dersin utananlarmı dersin hepsinin zincirlerini kırmalarında yardımcı oldum..
Hanımlar sormayın neler oldu...bugün yola çıktık iyi güzel öğle oteldeydim bol bol yüzdüm termal havuzuda vardı sauna falan herşey güzel ilerliyordu akşam yemeğindede açık büfeyi yendim.çok az yedim..havuza tekrar indik saat 22 gibi odaya çıktık eşime iş yerinden bir telefon işler karışmış mutlaka gelmeniz gerekiyor dediler..apar topar hazırlandık 3 saatlik yol yeni geldik..eşim hemen işe gitti sabaha kadarda gelemeyecek gibi....:105:neyse vardır bundada bir hayır....
Oooo harika bir durum ne maceraaa amaa:52:
Kuzuu hiç üzülme tabiki vardır bir hayır herşeyde..

Ne güzel kafa dengi bir eşin varmış tatil planı yapmışsınız..
Ne güzel maddi imkanınız varmış istediğiniz otele tatile gitmişsiniz..
Ne güzel Rabbim sağlık vermiş menülerden tadıp spor faaliyetinde bulunmuşsunuz..
Ne güzel eşinin bir işi var ve de aranan önemli bir eleman iş yerinden çağrılmışsınız..
Ne güzel geri döndüğünüzde gidecek bir eviniz var eve gelmişsiniz..
Ne güzel kocaman bir yüreğin var, hiç telaş sıkıntı yapmayıp hayır aramışsın :16:

Dünyada bu kadar güzel şeyi bir arada yaşayan nadir insanlardan birisin..
Ennn güzelide bu kuşumm :16:

kızlar geldim ben 4 günlük aldığım yıllık iznim bitti
dönüşüm muhteşem olur inş
okuyalım bakalım sizleri
sizle payalaşacak çk şeyler biriktirdim
hepinizi özledim
Bizde seniiiii:16:
püsküüüt ellerine sağlık valla seni çok merak ediyorum akrep kadar kıymetlisin benim için senle seve seve yarışırım ne zaman yarışacan bizle heycanla bekliyorum inş regl olduğum hafta gelmezsin seni ağlatırım şöööyle bir

püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış vpüssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış püssküüüt bizim takımda yarış
kırkladım ki anlaşılsın konu diye :12:
Canım püsküüt hedefine ulaştı..Maalesef bizle yarışamicak..Ben de çok istiyordum ama olmadı işte..
kızlar dinlenmedim bu izinde yakında inş iyi bir haber verebilir bu kadarını söyleyim
Tamam sus artık anladık olsun da öyle dersin seslenmim dedim dedim patlattın sonunda:47: Davul zurna gönderiim olmadı ne dersin bahocan sus artık konuşma tıpp kapandı ağzın gereksiz konuşmalara :20:
kendime bilgisayar aldım şu yiğenim denecek alçak paramı da gönderirise ekonomik sorun yaşamadan halledecem bilgisayar konusunu hayrılısı akrebin genic in haberi var okuldan giremiyorum kızlar bilg müdahale ediliyor galiba buradan sizlerle berabeer olacam

Sen yinede şartları zorla canım yaa.. Gün içinde de görelim seni şuralarda..

Aslında 7 yaşına girdi ama tempolu yuruyemiyoruz ki onunla...bugün 1 saat yürüdük mesela ama toplasam 1-1,5 km bir mesafe
Olsun canım..Hiç yürümemekten iyidir..Güzel havaları değrlendir al kızını yanına yürü..Hem onun için hem senin için iyi olur.
Sabah
Menemen
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Küçük pide

Öğlen
İnce 1 dilim meyveli yaş pasta

Akşam
2 kaşık kırmızı et
3 kaşık keşkek ( düğündeydim )

1 litre su içebildim birazdan kitap okuyacağım
:46::46:
Herkes boşa alma diyor ama sporsuz da olmuyor...ben 2 gün plates yaptım kış boyu ama yazın çekilmiyor
Yürüme bandını al bence kışın çok iyi olur..Yağmurda soğukta ve kısa günlerde çıkamayınca kurtarıcın olur senin için..
Olsun hiç yürümemekten iyidir.bulunduğun yer nasıl bilmiyorum ama bizim arkadaş bi park bulmuş çocuk oyun alanının yanında belediyelerin koyduğu spor aletleri de var çocuğu hemen yanında parkta oyun oynarken o da sporunu yapıyor aletlerle tabi bilmiyorum o şekilde bi mkanın var mı

Bizim burda da var öyle yerler ama şahsen ben kızımı oyun parkına bırakıp ne spor yapabilirim ne de yürüyüş..Kızım yanıbaşımda olsun neme lazım kafam rahat olsun..
Bu hafta eşim akşam gidicek işe bizde kızımla akşam iş çıkışı yürüyüş yaparız inş..

Günaydın canım senin diyetisyen işini bilerek planlı ilerliyor ne kadar mantıklı diyetler yaptırdı sana valla bravo...

Walla farklı ama mantıklı uygulamalar yapıyor, ben kalori düşürecek derken yükseltti ama gayet güzel açıkladı çok anlamlı geldi şimdi...ben de cok memnunum

Bişii olmicak kuzu.. Zaten Ramazan ayında kilo sabitde kalsa razıyım sadece almayalım yeter..

Daha düşük olucak diyordun diyet listenin kalorisi ama yüksek olmuş sana da sürpriz olmuştur..

E o zaman aynen devam inşallah...

:60:Ayy buna çok güldüm ben yaa:60:

Kuzuu şöyle düşün beynine yer ettir..Asıl karizma biçimsiz bir vücutla şilko bir halle çizilir de o beynine.. Spor yapma karizmayı tavan yaptırır süper örnek olursun süper..
Bakın ben sadece burda değil kendi iş ve ev çevremde de örnek olma çabasındayım..Spor ve yürüyüş için eş izni alamayanlarmı dersin utananlarmı dersin hepsinin zincirlerini kırmalarında yardımcı oldum..

Ya ben cocuklarima o kadar isledim ki bazen kendimle dalga geçersem hemen ama siz böyle sirinsiniz diyorlar...inandirdim onları da sirinim diye diye :)

Oooo harika bir durum ne maceraaa amaa:52:
Kuzuu hiç üzülme tabiki vardır bir hayır herşeyde..

Ne güzel kafa dengi bir eşin varmış tatil planı yapmışsınız..
Ne güzel maddi imkanınız varmış istediğiniz otele tatile gitmişsiniz..
Ne güzel Rabbim sağlık vermiş menülerden tadıp spor faaliyetinde bulunmuşsunuz..
Ne güzel eşinin bir işi var ve de aranan önemli bir eleman iş yerinden çağrılmışsınız..
Ne güzel geri döndüğünüzde gidecek bir eviniz var eve gelmişsiniz..
Ne güzel kocaman bir yüreğin var, hiç telaş sıkıntı yapmayıp hayır aramışsın :16:

Dünyada bu kadar güzel şeyi bir arada yaşayan nadir insanlardan birisin..
Ennn güzelide bu kuşumm :16:
Canımsın ne güzel yazmışsın..Rabbime şükürler olsun yatıp kalkıp dualar ediyorum..Herkese sağlık mutluluk huzur versin..

Sabah:menemen+2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay bol yeşillik
Ara:3 tane kepekli bisküvi+şekersiz çay
Öğle:kabak yemeği yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara:karpuz
Akşam:Biraz sonra bahçeye gideceğiz sebze meyve toplamaya neler yediğimi nasıl spor yaptığımı gelince tekrar yazarım..:56:
3litre suyu içtim bile bahçede suyu daha çok içiyorum bakalım orada ne kadar içeceğim...

Back
X