Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar ne oldu bana bilmiyorum...tam 10.30da uyandım...sanırım en son üniversiteside uyumustum böyle...hiç hoşlanmadım ya gün bitti :/
Cumartesi ben de sabah 4:00 de kalktım..Denize gittik.. Akşam hiç olmadı..Günü erken karşılayınca kocamaan zamanlar bizimle oldu..
İdeal kilona düşene kadar bırakma bu diyetisyeni ve güven bence..çok iyi gidiyorsun ...

Ve bizide bırakmasın demi ama :12::27:

Sabah : 2 dlm ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
biberiyeli yeşil çay

ara : maydanoz, dereotu, taze reyhan
öğle : 1 porsiyon tavuk çorbası
1 dlm ekmek

ara : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç

akşam : 120 gr haşlanmış tavuk göğsü
Yarım dlm ekmek
ayran

ara : 250 gr karpuz ( 100 gr.ı 30 kaloriymis )

2.5 lt su

spor yok ama yaz okulunda tüm gün ebru teknesinin başındayız ve çok iyi hareket oluyor...

Kitap: hz. Haticenin hayatı

Dr kontrolündeydim, 88.4 ciktim, listem değişti ama azalmadı çoğaldı...1700 kalorilikti şimdi 1900 oldu...bu ay sabitleme yapacakmışız...yani kilo vermek değil aynı kalmak hedefimiz...böylece ramazan sonunda 1500e düşünce kilo vermek kolaylasacakmış...

Eeee akrepcim şimdi ne olacak benim durumum???
Oo dietisyene bak maşallah;)canım ne kadar süredir gidiyosun ne kadar verdin ve memnunmusun tavırlarından?

Ahh canım benim yaa..Rabbim sabır ve kolaylık versin zor ve ecri bol günler bu günler.

Ne anladın kuzuu :1: kısmet gbi mi düşündün :1:

Bence o kıl kıpırdamış yemek yerken yani bayağı efor harcamışsın :27:

Senin bebiş küçük tabi epey koşturmacaların olur kıymetini bil bunu kilo verme fırsatına çevir kuzu :52:

:1:

Ooo canım dondurma çekti birden hiç dayanamam:1:

Günaydın canım amiiin:16:
Valla sabah bi kalkıyorum bi daha akşam 9-10da ancak oturuyorum inş işe yarar.bende hiç dayanamam hele gittiğimiz yer özel imalat yapıyor 25 çeşit dondurma arasından karar vermek epey zor oldu seçerken;)))

Olsun canım..Hiç yürümemekten iyidir..Güzel havaları değrlendir al kızını yanına yürü..Hem onun için hem senin için iyi olur.

:46::46:

Yürüme bandını al bence kışın çok iyi olur..Yağmurda soğukta ve kısa günlerde çıkamayınca kurtarıcın olur senin için..

Bizim burda da var öyle yerler ama şahsen ben kızımı oyun parkına bırakıp ne spor yapabilirim ne de yürüyüş..Kızım yanıbaşımda olsun neme lazım kafam rahat olsun..
Bu hafta eşim akşam gidicek işe bizde kızımla akşam iş çıkışı yürüyüş yaparız inş..
Canım bu iki alan parkta hemen dipdibe yoksa dediğin gibi az biraz gözünden uzak olsa insan tedirgin olur bence de

Sabah:menemen+2 dilim kepek ekmeği şekersiz çay bol yeşillik
Ara:3 tane kepekli bisküvi+şekersiz çay
Öğle:kabak yemeği yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara:karpuz
Akşam:Biraz sonra bahçeye gideceğiz sebze meyve toplamaya neler yediğimi nasıl spor yaptığımı gelince tekrar yazarım..:56:
3litre suyu içtim bile bahçede suyu daha çok içiyorum bakalım orada ne kadar içeceğim...
Ayyy bayılırım bahçe ve toprak işine yaaa ben de istiyorum:(((

7:00 3 ceviz
10:00 1 kk peynir,1dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta
12:00 1 tatlı kaşığı bal
15:00 6 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 yumurta,1 kk peynir
18:00 tavuklu salata(tavuk 2 ölçüydü)
20:00 1 köfte,2 çatal taze fasulye 1 dilim ekmek
22:00 2 top dondurma ve kapanış
Spor olarak yarım saat yürüdüm
Kitap okuyamadım bugün

Sabah : 2 dlm ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
biberiyeli yeşil çay

ara : maydanoz, dereotu, taze reyhan
öğle : 1 porsiyon tavuk çorbası
1 dlm ekmek

ara : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandviç

akşam : 120 gr haşlanmış tavuk göğsü
Yarım dlm ekmek
ayran

ara : 250 gr karpuz ( 100 gr.ı 30 kaloriymis )

2.5 lt su

spor yok ama yaz okulunda tüm gün ebru teknesinin başındayız ve çok iyi hareket oluyor...

Kitap: hz. Haticenin hayatı
Aa yar nuedan damla olan kitap mı?

Kaçıyorum ben kızlar görüşürz sonra çocuk uyumuyor yaaa bi daha bi deniyim sıcaklar çoko etkiledi uykumuzu.çok öpüyorum herkesiiii

arkadaşlar menümü yazmak isterdim ama boşuna yorulmayayım dedim çünküm dünde bugün de yediklerim durmuyor bu akşam en son dondurma yedim oda an itibari ile benimle uğraşıyor resmen karpuz ye dediler onu da deniyorum yarın bakalım bizi ne bekliyor

iyi geceler kızlar
menüm
ramazana girme öncesi yeni yeme pozisyonu aldım
kahvaltı sahura kalkar gibi kalkıyorum
sabah yemiyorum
öğle çok az miğd alışsı n
akşam ezanla yiyorum
ramazan sonuna kadar böyle
sabah sarmsaklı makarna
öğe yoğurt+barbuny a
akşam
batırık ...

Oo dietisyene bak maşallah;)canım ne kadar süredir gidiyosun ne kadar verdin ve memnunmusun tavırlarından?

Valla sabah bi kalkıyorum bi daha akşam 9-10da ancak oturuyorum inş işe yarar.bende hiç dayanamam hele gittiğimiz yer özel imalat yapıyor 25 çeşit dondurma arasından karar vermek epey zor oldu seçerken;)))

18 şubattan beri gidiyorum, 15 kg verdim...ve çoook rahat oldu bu...yalnız ben şeker hastasıyım ve 1 yıldır duzene sokamiyordum bir türlü dünkü kontrolde şeker ilaclarim kesildi o derece düzeldi şükür :) zaten 3 senede 30 kg almıştım yine şeker yüzünden, 3 senede geri verip sabitlemeyi hedefliyorum inşallah...

arkadaşlar menümü yazmak isterdim ama boşuna yorulmayayım dedim çünküm dünde bugün de yediklerim durmuyor bu akşam en son dondurma yedim oda an itibari ile benimle uğraşıyor resmen karpuz ye dediler onu da deniyorum yarın bakalım bizi ne bekliyor

Geçer yakında inşallah...bebis.için değer herşeye :)

iyi geceler kızlar
menüm
sabah yemiyorum
akşam ezanla yiyorum
sabah sarmsaklı makarna
öğe yoğurt+barbuny a
akşam
batırık ...

Masallah sana :)

effect078atiyedo5.gif

kızlar selam geçmişi okuyorum sürekli takipteyim sadece size cevap yazamıyorum

izindeki arkadaşlar gelsin açığı kapatacağım söz size.

haaaaaaaaaaa cevap yazamıyorum ama herkesi takipteyim haberiniz olsun

hepinizi :54::54::54::54: :12::12::12::12:

şimdi ben kaçar :10::10::10::10::10::10:

Aa yar nuedan damla olan kitap mı?
?????
Ne kadar tekrar yapsamda anlayamadım bu cümleyi yahu ??
Bu günler geçici az sabır canım :16:
iyi geceler kızlar
menüm
sabah yemiyorum
akşam ezanla yiyorum
sabah sarmsaklı makarna
öğe yoğurt+barbuny a
akşam
batırık ...
Kızım iyimisin sen yahuu bırak Ramazanı an olarak yaşa..İlla hazırlık yapıcak..Bişeye de hazırlıksız yakalan ne olur yani :1:
Hem Ramazan ayının manevi havası apayrı o yüzden miden hiiç rahatsız olmaz merak etme..Sen sadece kendini o huzura bırak:103:
18 şubattan beri gidiyorum, 15 kg verdim...ve çoook rahat oldu bu...yalnız ben şeker hastasıyım ve 1 yıldır duzene sokamiyordum bir türlü dünkü kontrolde şeker ilaclarim kesildi o derece düzeldi şükür :) zaten 3 senede 30 kg almıştım yine şeker yüzünden, 3 senede geri verip sabitlemeyi hedefliyorum inşallah...

Canım benimmm sen kendin şekersin o yüzden hastalık terkeder gider seni...2. takım hatunları hep şekerdir zaten

Back
X