Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bilmem mi kuzum o yüzden mümkün mertebe yoldan çıkarmamaya çalışıyorum seni yoksa toparlayana kadar çok zor oluyor :KK43: ama bu sefer öyle olmayacak :)
Kız 55 mi ben hedefi 69 yaptım :KK70: ona göre
Evet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedensw :KK70:
Benim gözümde senin hedefin 55 banane :63::KK70:

Evet siz 1 hafta da kendinize geliyorsunuz benim 2 ayı buluyo nedensw :KK70:
Benim gözümde senin hedefin 55 banane :63::KK70:
Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya :(:(
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsan be your selff be your selff e sor o gördü beni :D zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı :D

Kv deyiz şuanda. Arrık ne yaparsa bilmem :) inş mantıya böreğe falan girişmez :KK17:
Yap tatlım sağlıklı :KK66:
Hım anladım mantı börek bile yapsa yanında salataylar ölçülü yersin ;) ölçülü yedikten sonra korkma canım ama hafta içi sen yine akşamları çorba iç o zaman çok güzel veriyorsun sen maşalalh

Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya :KK43::KK43:
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsan be your selff be your selff e sor o gördü beni :KK70: zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı :KK70:
O hedefler git gide aşağı ya çekilir ona bakarsan bende 60 kiloyken ya bari 54 falan olayım eskisi gibi diyodum ama hiçte memnun değilim yani :KK53:
Girerim ben aklına daha dur sen :KK70:bende sana 54 kg fotolarımı atayımda nasıl görüneceğini gör :confused:

be your selff be your selff bana zeroyu anlat çabuk :KK70:

Ayrıca sendeki sabır kimsede yok be kuzum öyle sabrım yok falan deme ;)

O hedefler git gide aşağı ya çekilir ona bakarsan bende 60 kiloyken ya bari 54 falan olayım eskisi gibi diyodum ama hiçte memnun değilim yani :KK53:
Girerim ben aklına daha dur sen :KK70:bende sana 54 kg fotolarımı atayımda nasıl görüneceğini gör :confused:

be your selff be your selff bana zeroyu anlat çabuk :KK70:

Ayrıca sendeki sabır kimsede yok be kuzum öyle sabrım yok falan deme :KK66:
Hım öyle diyorsun tamam inş bi 69 olayım sonra duruma bakarız inş :rapci:
At at fotonu merak ediyorum sen şu an daha önceki kilonunda mı altına düşmek istiyorsun yani vayyy:KK51:
Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsun :KK68: yoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim :(:(

Hım anladım mantı börek bile yapsa yanında salataylar ölçülü yersin :KK66: ölçülü yedikten sonra korkma canım ama hafta içi sen yine akşamları çorba iç o zaman çok güzel veriyorsun sen maşalalh

Biliyorum ama o güzel yiyeceklerin tadını alınca insan asılıyo birden :KK70:

Evet akşamları 1 kase çorba ve erken yemek benim en güzel yöntemim :)

Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya :KK43::KK43:
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsan be your selff be your selff e sor o gördü beni :KK70: zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı :KK70:

ayperest ayperest evet canısı ben 70 kıloyken zeronun şuanki halı gibiydim bende anlamadım ama gerçekten görünce şok oldum. 80 kilo ama kilosunu göstermiyor boyumuzda aynı sayılır :KK66:
Yeni ciciler almış bu kadar mı yakışır kiskandim zaten o ayrı mesele :KK70:
Sen daha verme numaranı meraktan catla :KK70:
Böyle bir güzelliği goremedigin için kaybeden sensin :KK35:
Hihh :KK70:

Zereno Zereno
Canım bak yürekten söylüyorum 10 kilo daha versen gayet güzel olacak. Şuan bile ben çok beğendim böyle bir değişimle birebir tanıştım bana şok iptal iflas üçlüsünü anlık yaşattın:KK70:
:KK68:Hoppa:KK15:
:KK15:

At at fotonu merak ediyorum sen şu an daha önceki kilonunda mı altına düşmek istiyorsun yani vayyy:KK51:
Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsun :KK68: yoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim :KK43::KK43:

Aynı sayılırız canım tek farkımız sen tatlı canavarisin bende hamurisi :KK48:
Ama bak başardık ne kaldı surda :oops:

Ya bazen ben nasıl vermişim diyorum bu iradesizlikle bu aç gözlülükle Rabbim yardım etti şükürler olsun :KK68: yoksa ben şimdi belki 120yi bile geçmiştim :KK43::KK43:
Canım ben normalde 52 53 arası giderdim hep. En fazla olduğum kilo 55ti. (Hamilelik har bekarken yani)
55 olunca diyet yapar 2 3 kg verir kilomu kontrolde tutardım.
Bir ara 49 a düşmüş tüm kendiliğinden.
O hallerim çok hoşuma gidiyo. O yüzdwn hedefi 48 yaptım. Bırakıncada en fazla 50 olurum diye.
Eskisinden de iyi olacağım evet :KK36:
Müsait bi anımda çekip atayım ;)
Sen kendini iradesiz görüyosan biz napalım :)
Bence gayet iyisin çok büyük bi iş başardın daha da başaracaksın. Evet 120 kg çok fazlaydı gerçekten hayatını değiştirdin. Şimdiden sonra daha iyi olacak :KK200:

ayperest ayperest evet canısı ben 70 kıloyken zeronun şuanki halı gibiydim bende anlamadım ama gerçekten görünce şok oldum. 80 kilo ama kilosunu göstermiyor boyumuzda aynı sayılır :KK66:

Zereno Zereno
Canım bak yürekten söylüyorum 10 kilo daha versen gayet güzel olacak. Şuan bile ben çok beğendim böyle bir değişimle birebir tanıştım bana şok iptal iflas üçlüsünü anlık yaşattın:KK70:

Bazı insanların eti mi sıkı oluyo ne olduğu kiloyu göstermiyor demek sende öylesin canım o zaman 69 senin için şok iyi olabilir ;) Zereno Zereno

Bende sizlerle daha yakından tanışmak isterim tatlım benlik değil eşden dolayı ;) yoksa benim canıma minnet :KK200:

Biliyorum ama o güzel yiyeceklerin tadını alınca insan asılıyo birden :KK70:

Evet akşamları 1 kase çorba ve erken yemek benim en güzel yöntemim :)
Evettt maalesef öyle :( hep diyorum beynimiz obez bizim normalde insan doyunca bırakmalı biz sırf tadı güzel diye doysak bile devam ediyoruz enisonu karın ağrım oluyor :(:( yani ben böyleyim maalesef :( aynen bu yöntem senin için çok iyiydi hatta bende yapmayı düşünüyorum ama hiç çorba yapmadım bu zamana kadar desem o_O

Zereno Zereno
Ya kız vur dedik öldürmüşsün utandım valla :KK23:sonra kendimi manken sanarım sorumlusu sensin ona göre :D Allah razı olsun canım benim inş dediğin gibi bi 10 kilo sonra çok daha iyi olur hayırlısıyla sağlıkla inş evet katılıyorum ayperest numarasını bi verse ne eğleniyoruz bilmiyor :D

Aynı sayılırız canım tek farkımız sen tatlı canavarisin bende hamurisi :KK48:
Ama bak başardık ne kaldı surda :oops:
Evetttt kuzum çok benziyoruz birbirimize ama doğru diyorsun başardık çok şükür tatlı ve hamurişiyle de zayıflanırmış onuda kanıtladık galiba :D

Canım ben normalde 52 53 arası giderdim hep. En fazla olduğum kilo 55ti. (Hamilelik har bekarken yani)
55 olunca diyet yapar 2 3 kg verir kilomu kontrolde tutardım.
Bir ara 49 a düşmüş tüm kendiliğinden.
O hallerim çok hoşuma gidiyo. O yüzdwn hedefi 48 yaptım. Bırakıncada en fazla 50 olurum diye.
Eskisinden de iyi olacağım evet :KK36:
Müsait bi anımda çekip atayım :KK66:
Sen kendini iradesiz görüyosan biz napalım :)
Bence gayet iyisin çok büyük bi iş başardın daha da başaracaksın. Evet 120 kg çok fazlaydı gerçekten hayatını değiştirdin. Şimdiden sonra daha iyi olacak :KK200:
Anladım kuzum Emin’im çok güzel gözükeceksin :) zaten önemli olan kendini beğendiğin Kiloda olman çünkü o zaman etrafa yaydığın enerji daha güzel gözükmene sebep oluyor sanki :)
İnş kuzum dediğin gibi herşey daha güzel olur takıntılarımdan kurtulup özgüvenimi de artırmam lazım ama :(

Günaydın herkese :) takımın havası çok güzel olmuş :KK200:maşallah hepinize :KK15:

Çok geçmiş olsun canım paylaşımda adını sık sık görüyordum zaten enerjin çok güzel takıma da çok iyi gelmişsin teşekkür ederim yardımların için :KK15:

Buğday tenli gibisin o Zaman oldum olası kumral ne demek bilmem zaten :KK70:

Hoşbulduk canım :KK36:nasılsın? Diyet nasıl gidiyor? :KK70: Yaa evet saolsun ayperest ayperest im adımı anmadan durmamış canım ya:KK68:

5 kilo mu ver hedefine kız sanki daha az kalmıştı :KK22: verebildiğimiz kadar çok veririz o zaman :KK66: ya tartılmadan duramıyorum içim içimi yiyor ama yemin ettim ne kadar çok istesem de tartılamıyorum :mad: 1 kasıma kadar tartıyla arama mesafe koydum odadan da kovaladım zaten :KK70:

Hoşbulduk canım bende çoookk öZlemişim hepinizi sen napıyorsun ? Listeye girdin mi?
Takılıyorum liste dışı hala :D bu hafta girecektim aslında ama hatırlatmayı unuttum inşallah önümüzdeki haftaya girerim :D

Bazı insanların eti mi sıkı oluyo ne olduğu kiloyu göstermiyor demek sende öylesin canım o zaman 69 senin için şok iyi olabilir :KK66: Zereno Zereno

Bende sizlerle daha yakından tanışmak isterim tatlım benlik değil eşden dolayı :KK66: yoksa benim canıma minnet :KK200:
Aslında şu an etim sıkı değil bayağı kilo verdiğim için hatta sana dert yanmıştım bu konuda :( ama kiloluyken çok sıkıydı
Ah şu eşler :(

Bugün sıfır kaçamak olacak benim :halay:
Kahvaltımı yine yulaflı karışım ile yaptım. Öğle yemeğimi biraz önce instagramda görmüş olduğum kabak spagetti denemesi ile hallettim. Temizlik bulaşık bitti sade duble Türk kahvemi içiyorum :KK16:
Akşama da tavada tavuk ızgara ve salata yapacağım:rapci:

Kız senin liste işi yılan hikayesine döndü :KK70: ama liste dışı da gayet iyi gidiyorsun kaçamakları azalttın di mi? Menüler ne alemde
Haftaiçi okulda çok zorlanıyorum menüler konusunda canım ben :KK43: tosttan başka bir şey yok. Dışardn da dürüm tarzı söyleyebiliyoruz:olamaz: sabahları en azından kahvaltımı evde yaparsam dikkat edebiliyorum ama. İçime doğmuş gibi bir önceki mesajımda yazdıklarım sorunun cevaplaru gibi :)

Bugün sıfır kaçamak olacak benim :halay:
Kahvaltımı yine yulaflı karışım ile yaptım. Öğle yemeğimi biraz önce instagramda görmüş olduğum kabak spagetti denemesi ile hallettim. Temizlik bulaşık bitti sade duble Türk kahvemi içiyorum :KK16:
Akşama da tavada tavuk ızgara ve salata yapacağım:rapci:
Vayyyy Çan’ına müthiş menü olacak o zaman yulaf beni acıktırıyor sanki :/ niye bilmiyorum kabak spagetti nasıl peki?

Haftaiçi okulda çok zorlanıyorum menüler konusunda canım ben :KK43: tosttan başka bir şey yok. Dışardn da dürüm tarzı söyleyebiliyoruz:olamaz: sabahları en azından kahvaltımı evde yaparsam dikkat edebiliyorum ama. İçime doğmuş gibi bir önceki mesajımda yazdıklarım sorunun cevaplaru gibi :)
Evde hazırlayamıyor musun canım? Zor mu oluyor

Back
X