- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
biz küsmeyiz birbirimize bir araba laf sayarız araya biri girmeye kalkarsa vay halineaklına ne geldi merak ettim, yoksa bahocanla küstüğümüz falan mı![]()
yok kızzzzzzz biz hep öyleyiz kiii, yeriz birbirimizi kedi köpek gibiii, sonra yine bişiii olmamış gibi devam ederiz, biimkin biraz asi biliyon mu, idare ediyorm işteeee
biz kardeşiz, insanın en önemli varlığı kızkardeşiymiş, bunu anlamak için evlenip yuva kurmak gerekiyormuş, zaman zaman anlaşamadığımız olsa da ben en özelimi yine onla paylaşırım, o benim canım, hele ki erkek kardeşimin yaptıklarından sonra o benim için daha da değerli hale geldi.
![]()

malesef erkek de var yazın düğünü olan kardeşimiz gerçektende onun yaptıklarından sonra aybikin kıymeti bende de arttıSizin erkek kardeştemi vardı...Hiç bahsi geçmeyince sizi hep sadece kız kardeşler olarak düşünmüştüm...
HERKese merhaba arkadaşlar, öncelikle hepiniizin kurban bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah, bugün tartıldım kilom 65 olmasa da 65 e gelmeme 300 gr kalmış, kısacası hedefime ulaşmış sayıyorum kendimi,burada tam 2 yıl geçirdim, çok kişi tanıdım, çok güzel paylaşımlarda bulunduk, gülüştük, üzüldük, kızdık kısacası güzel bir 2 yıl geçirdim, bunda hepinizin ayrı ayrı payı var, bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum, hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Ben istemeden de olsa, sizlere yetenice zaman ayıramaz oldum, aslında hiç bir şeye zaman ayıramaz oldum, her işim yarım yamalak kalıyor gibi bir durumdayım, burası bir yarışma gurubu, kimsenin hakkını yemek istemiyorum, eminim yerimi alıp kilo vermek isteyen onlarca kişi vardır, ben guruptan ayrılma isteğinde bulunmayacağım, yalnız akrepçim ve diğer arkadaşlar isteğim guruptan ayrılmak değil ancak yarışmak istemiyorum artık, yine zaman zaman uğrayıp paylaşımlarda bulunmak istiyorum ancak başta da dediğim gibi kimsenin hakkını yemek istemiyorum, akrepçim başka bir nedenim daha var ki bunu sana özelden anlatmak istiyorum, beni anlayışla karşılayacağına eminim, bu nedenle sevgili arkadaşlar, hakkınızı helal edin, hepinizi çok seviyorumvee başka bir zamanda yeniden aynı takımda bulunmak istediğimi canı gönülden belirtmek istiyorum. HOŞÇAKALIN
![]()
gitme beeee gel tabi arada bir uğra tebrik ederim ayrıca beni takip et ne bileyim kız falannn şu şeytanlı logoyu kullan