Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menum;
Sabah: kocaman çavdar ekmeği ve beyaz peynirli tost
öğle: 1 kase çorba
2 dilim etimek
2 kasık patates salatası
ara : peynirli sogus
1 paket diyet bisküvi
akşam : 6 kasık yoğurtlu karnabahar

1 saat step

2,5 lt su

Dün ise yürüyerek gittim ama bir daha asla :( sabah iyiydi ama 8 saat dersten sonra dönüş kabustu...

Sanırım sadece haftasonları yuruyebilcem...

Akrep33'ün daveti üzerine aranıza katıldım ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok tek istediğim kısa zamanda 47 kilo olmak :) Desteklerinizi esirgemeyin lütfen yardıma ihtiyacım var

Canım anlayamadım göğsünde gördüğün yubvarlaklık mide boşlumuymuş ??? İyide göğüs ve mide boşluğu ne alaka aklım karıştı :37:

sutyeni cikartım ee2de cocuk ...heralde ondan dr herkez korkuyor dedi bastan uyarsa odumuz koptu.
Bugunku menum yok yarım tost yedim cıkartım .cubukkraker yedm oda durursa migdem cok fena

merhaba arkadaşlar dun başladım bugun 5 paylaşımda bulunamadım çok yoğun bi gunum gecti çalıştığım yerdede pc başında değilim ..
elimde mevcut kitap yok şuanda yeni bitti ateşle oynayan kız..milennuum serisi 2. kitap 3 ü alamadım tuzlu biraz korsanada karşıyım bakalım en kısa sürede başlıcam inşlh....burası bana iyi gelecek inanıyorum buna

Evet bugün eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak 4 saatlik kuaför çilesinden sonra sarı saçlarıma geri döndüm:))

Menüm
Sabah:1 Kase yarım yağlı sütle hazırlanmış yulaf
Ara:1 fincan form çayı
Öğle: peynirli salata +2 dilim çavdar ekmeği
Ara:kuaförde ikram edilen 3ü bir arada nescafe
Akşam:6 tane köfte+ ayran

Arkadaşlar kimse beni davet etmedi yazdıklarımıda onaylamadı..Deneme süresine kabul edildim mi onu bile bilmiyorum:)))

bence menu çok guzel

522040_562460117121586_1643837740_n.jpg

merhaba arkadaşlar dun başladım bugun 5 paylaşımda bulunamadım çok yoğun bi gunum gecti çalıştığım yerdede pc başında değilim ..
elimde mevcut kitap yok şuanda yeni bitti ateşle oynayan kız..milennuum serisi 2. kitap 3 ü alamadım tuzlu biraz korsanada karşıyım bakalım en kısa sürede başlıcam inşlh....burası bana iyi gelecek inanıyorum buna

Tatlım kütüphaneden de alabilirsin kitap..

Kilo çizergesini her mesajın altına kopyala yapıştır mı yapmak lazım..bunun otomatik çıkanı yok mu yahu:)
İlahi canım :1: profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırıcaksın otomatik çıkar
Dün ise yürüyerek gittim ama bir daha asla :( sabah iyiydi ama 8 saat dersten sonra dönüş kabustu...

Çok mu uzak canım en azından dönüşte arabaya binersin..
Akrep33'ün daveti üzerine aranıza katıldım ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok tek istediğim kısa zamanda 47 kilo olmak :) Desteklerinizi esirgemeyin lütfen yardıma ihtiyacım var
Hoş geldin:16: günlük menü ve en az 5 paylaşım yapıyoruz canım..Birbirimize cevaplar vererek hem kaynaşıyoruz hem yeni bilgilerle motive oluyoruz..
sutyeni cikartım ee2de cocuk ...heralde ondan dr herkez korkuyor dedi bastan uyarsa odumuz koptu.
Bugunku menum yok yarım tost yedim cıkartım .cubukkraker yedm oda durursa migdem cok fena
Geçmiş olsun canım..

Yaa sabah sabah hiç ağrımayan midemm çok ağrıyoooooooooooooooooooor uff çok acı veriyor beya:37:

merhaba kızlar teşekkür edrim herkese oğlum aynı2. antibiyotikte işe yaramyor galiba
dünkü menüm: sabah
1dilim ekmek beyaz peynir yumurta zeytin
ara: çay şekersiz
öğle:karnıyarık biaz pilav cacık
ara:meyve
akşam:1 kase çorba salata

O zaman uzaklaşmıyosun dolayısı ile abartmıyosun ve kilo veriyosun anlaştıkmı canımm

Akrepcim ALLAHtan çabuk toparlanıyorumm,2 haftadır 72 buçuk ,73 takılı kaldımm ama o zincirii bu hafta kırmaya karar verdim.Sabah yine yürüyüşe çıktımtam 1 saat 20 dakka yürüdümm,akşamlarıda çıkıyorummm

Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.
yenii gelen bütün arkadaşlarıma hoşgeldinn diyorummm,bol vermelii günlerimiz olsun inşallahhh
Evet bugün eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak 4 saatlik kuaför çilesinden sonra sarı saçlarıma geri döndüm:))

Menüm

Arkadaşlar kimse beni davet etmedi yazdıklarımıda onaylamadı..Deneme süresine kabul edildim mi onu bile bilmiyorum:)))
akrep karar veriyor canımmm

kaç kilometrekii çok uzakmıı
hoşgeldinnnn,kaç kilosunuzkii 47 olmak istiyorsunuzz benn de bir 69 olsaydımm
akrepinn fikrii iyiymişşş
İlahi canım :1: profilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırıcaksın otomatik çıkar

Çok mu uzak canım en azından dönüşte arabaya binersin..

Hoş geldin:16: günlük menü ve en az 5 paylaşım yapıyoruz canım..Birbirimize cevaplar vererek hem kaynaşıyoruz hem yeni bilgilerle motive oluyoruz..

Geçmiş olsun canım..

Yaa sabah sabah hiç ağrımayan midemm çok ağrıyoooooooooooooooooooor uff çok acı veriyor beya:37:
reglmii olacaksın acabaa
merhaba kızlar teşekkür edrim herkese oğlum aynı2. antibiyotikte işe yaramyor galiba

karnıyarıkkkkk bayılırımm aklıma düşürdünn şimdii

Akrep merhaba, beni de takıma çağırmıştin. Genel hatlariyla kurallari biliyorum. Cuma size kilo bildirimi yaptıktan sonra start vermem lazım dimi ? Bir de istediğiniz kadar acimasiz olabilirsiniz bana karşı çünkü kuralları seven bir yapım var. Kurallar beni diri tutuyor o yüzden her türlü şeye varım :)

hoşgeldin canım.

Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.

oooo başarılar bol şanslar sana. en genç sensin takımda anlaşılan bu senin için çok büyük avantaj. ilaçlara takılma düşüncen çok güzel çünkü. kabaca kurallarıda biliyosun zaten hadi bakalım kolay gelsin tatlım.

Menüm

canım senin deneme süren var 2 hafta sen bu sürede bizlere ne kadar istekli olduğunu anlatmaya çalışacaksın çok ekstra birşey olmadığı sürece de zaten takımdasın. sen menülerini sporlarını günlük yaptıklarını bizlerle paylaşmaya devam et canım. bu yazdıklarım senin için değil yeni katılan herkes için.....

hoşgeldin tatlım..... kurallar ilk sayfa da yer alıyor 2 haftalık deneme süresinden sonra takıma alınıyorsun..

canım sen illa 5 mesaja takılma yeri geliyor bizimde işlerimiz oluyor aksilikler oluyor uğrayamıyoruz. mesela ben dün yazılanları okudum ama bir türlü cevap yazamadım..

arkadaşım belki doktorunuza değiştirseniz ya da başka bir doktora daha gitseniz belki başka birşeydir.. hastalığı aynı olsa bile elki başka birşeyler önerebilir ....

Akrepcim ALLAHtan çabuk toparlanıyorumm,2 haftadır 72 buçuk ,73 takılı kaldımm ama o zincirii bu hafta kırmaya karar verdim.Sabah yine yürüyüşe çıktımtam 1 saat 20 dakka yürüdümm,akşamlarıda çıkıyorummm

ooooooo yürüyüş canavarı seniiiii :nazar::nazar::nazar:

merhaba lütfennn benide aranıza alın..
27 yaşında 1 çocuk annesi (9aylık bir kızım var)
15 sene spor yaptıktan sonra hamilelikte aldığı kilolar neticesinde 106 kiloyu bulup...
sonrasında 4 aylık bi diyet yapıp şuan 96-97 lerde sürünen
ve arkadaş desteğine ihtiyaç duyan kiloları yüzünden deliren
zavallı bi insan konumundayım......lütfennn...yardıma ihtiyacım var

canım hedef kilon nedir? kaç kilo olmak istiyorsun bunu da belirtir misin rica etsem ....

kızlar bugüünnn öğlenleyin kavurma yedim diyeyim gerisini siz anlayın
dün saat 5 ten sonra sadece 1 armut yedim
gece 2 bardak ayran içtim
akşam orucuna geri döndüm anlayacağınız

ooo bu menu boyleyse süper valla.....

1 saat 20 dak...süper süper...eski gunlerimi ozledim:D
canım hedef kilon nedir? kaç kilo olmak istiyorsun bunu da belirtir misin rica etsem ....

tabi yaa...bunları soylemek lazım 106 kilo ile diyete başladım 4 ay falan oldu sanırım şimdi 96 larda geziyorum..ama benim hedefim 70-68 olmak...inşlh tabiii

kızlar bugüünnn öğlenleyin kavurma yedim diyeyim gerisini siz anlayın
dün saat 5 ten sonra sadece 1 armut yedim
gece 2 bardak ayran içtim
akşam orucuna geri döndüm anlayacağınız

afiyet olsun bol su içersin artık...

Bende özendim menümü yazayım diyete bu sabah başladım biraz fazla yemiş olabilirim :)

Sabah
-1 Dilim Peynir , 3-4 Dilim domates , 5 Tane zeytin ve hazır şeftalili çay (sanırım marka vermek yasak yazmıoyrum adını )

Öğlen
-1 Parça tavuk,2 dilim ekmek

Ara
-Şuan içiyorum süt :)

Akşam
-Tarhana çorbası ve bol salata ( annemi aradım sordum ne yaptın diye :D )

Sizce fazla mı olmuş ? ilk günümdeyim diyetin :)

bugün lesli yapacam yaklaşık 4 gün olmuş yapmayalı bırakalı cumagünü yapmıştım en son
hadi kızlar
canlanın
bilmiyorum buranın havasından mı bir ağırlık kızlar bir görün halimizi
yapışıyoruz masalara
ali ile sırayla :1::1:
ben yapışınca o kapıya bakıyor gelen oldumu uyarıyor
o yapışınca ben
allahım ya
diğer personellerde aynı
hava nasıl desem sis desem değil beyaz bir toz bulutu
heryer sisli gibi ama sis değil
tövbeler olsun kıyamet mi kopacak nedir