Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anlayamadım göğsünde gördüğün yubvarlaklık mide boşlumuymuş ??? İyide göğüs ve mide boşluğu ne alaka aklım karıştı![]()
Evet bugün eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak 4 saatlik kuaför çilesinden sonra sarı saçlarıma geri döndüm:))
Menüm
Sabah:1 Kase yarım yağlı sütle hazırlanmış yulaf
Ara:1 fincan form çayı
Öğle: peynirli salata +2 dilim çavdar ekmeği
Ara:kuaförde ikram edilen 3ü bir arada nescafe
Akşam:6 tane köfte+ ayran
Arkadaşlar kimse beni davet etmedi yazdıklarımıda onaylamadı..Deneme süresine kabul edildim mi onu bile bilmiyorum:)))
merhaba arkadaşlar dun başladım bugun 5 paylaşımda bulunamadım çok yoğun bi gunum gecti çalıştığım yerdede pc başında değilim ..
elimde mevcut kitap yok şuanda yeni bitti ateşle oynayan kız..milennuum serisi 2. kitap 3 ü alamadım tuzlu biraz korsanada karşıyım bakalım en kısa sürede başlıcam inşlh....burası bana iyi gelecek inanıyorum buna
İlahi canım
Çok mu uzak canım en azından dönüşte arabaya binersin..Dün ise yürüyerek gittim ama bir daha aslasabah iyiydi ama 8 saat dersten sonra dönüş kabustu...
Sanırım sadece haftasonları yuruyebilcem...
Hoş geldinAkrep33'ün daveti üzerine aranıza katıldım ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok tek istediğim kısa zamanda 47 kilo olmak :) Desteklerinizi esirgemeyin lütfen yardıma ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım..sutyeni cikartım ee2de cocuk ...heralde ondan dr herkez korkuyor dedi bastan uyarsa odumuz koptu.
Bugunku menum yok yarım tost yedim cıkartım .cubukkraker yedm oda durursa migdem cok fena
O zaman uzaklaşmıyosun dolayısı ile abartmıyosun ve kilo veriyosun anlaştıkmı canımm
yenii gelen bütün arkadaşlarıma hoşgeldinn diyorummm,bol vermelii günlerimiz olsun inşallahhhKendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.
akrep karar veriyor canımmmEvet bugün eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak 4 saatlik kuaför çilesinden sonra sarı saçlarıma geri döndüm:))
Menüm
Arkadaşlar kimse beni davet etmedi yazdıklarımıda onaylamadı..Deneme süresine kabul edildim mi onu bile bilmiyorum:)))
kaç kilometrekii çok uzakmııDün ise yürüyerek gittim ama bir daha aslasabah iyiydi ama 8 saat dersten sonra dönüş kabustu...
Sanırım sadece haftasonları yuruyebilcem...
hoşgeldinnnn,kaç kilosunuzkii 47 olmak istiyorsunuzz benn de bir 69 olsaydımmAkrep33'ün daveti üzerine aranıza katıldım ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok tek istediğim kısa zamanda 47 kilo olmak :) Desteklerinizi esirgemeyin lütfen yardıma ihtiyacım var
akrepinn fikrii iyiymişşşmerhaba arkadaşlar dun başladım bugun 5 paylaşımda bulunamadım çok yoğun bi gunum gecti çalıştığım yerdede pc başında değilim ..
elimde mevcut kitap yok şuanda yeni bitti ateşle oynayan kız..milennuum serisi 2. kitap 3 ü alamadım tuzlu biraz korsanada karşıyım bakalım en kısa sürede başlıcam inşlh....burası bana iyi gelecek inanıyorum buna
reglmii olacaksın acabaaİlahi canımprofilinde çizelge bölümü var oraya yapıştırıcaksın otomatik çıkar
Çok mu uzak canım en azından dönüşte arabaya binersin..
Hoş geldingünlük menü ve en az 5 paylaşım yapıyoruz canım..Birbirimize cevaplar vererek hem kaynaşıyoruz hem yeni bilgilerle motive oluyoruz..
Geçmiş olsun canım..
Yaa sabah sabah hiç ağrımayan midemm çok ağrıyoooooooooooooooooooor uff çok acı veriyor beya![]()
merhaba kızlar teşekkür edrim herkese oğlum aynı2. antibiyotikte işe yaramyor galiba
dünkü menüm: sabah
1dilim ekmek beyaz peynir yumurta zeytin
ara: çay şekersiz
öğle:karnıyarık biaz pilav cacık
ara:meyve
akşam:1 kase çorba salata
Akrep merhaba, beni de takıma çağırmıştin. Genel hatlariyla kurallari biliyorum. Cuma size kilo bildirimi yaptıktan sonra start vermem lazım dimi ? Bir de istediğiniz kadar acimasiz olabilirsiniz bana karşı çünkü kuralları seven bir yapım var. Kurallar beni diri tutuyor o yüzden her türlü şeye varım :)
Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. 2 haftalık deneme sürecinde takıma gireceğime eminim çünkü çok hırslıyim kafama koyduğumu er ya da geç yaparım. 21 yaşındayım uluslararası ticaret öğrencisi 2.sinifim. Önümde 2 yıl daha var üniversiteyi bitirmek için ama akademik kariyer yapmak istediğim için, üniversiteden sonra önümde bir 5 yıllık daha süreç var uni. bittikten sonra. 54 Kiloyum.. Aslinda hep 47 48 dim son 1 yılda çok kilo aldım. Adet düzensizliğim için ilaç kullaniyorum. 4 ay daha kullanicam ve umarim hormonlarim düzelecek. Ilaclarin kilo aldirici etkisine karşı savaş açtım. Biliyorum ki ilaçlar yalnizca iştah açar kiloyu yapan benim iradesizligim olabilir ancak. Ben bu süreçte değil kilo almak üstüne bir de kilo vericem. 2 hafta sonra takımdaki yerimi almayi ümit ediyorum.
Evet bugün eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak 4 saatlik kuaför çilesinden sonra sarı saçlarıma geri döndüm:))
Menüm
Akrep33'ün daveti üzerine aranıza katıldım ne yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok tek istediğim kısa zamanda 47 kilo olmak :) Desteklerinizi esirgemeyin lütfen yardıma ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar dun başladım bugun 5 paylaşımda bulunamadım çok yoğun bi gunum gecti çalıştığım yerdede pc başında değilim ..
merhaba kızlar teşekkür edrim herkese oğlum aynı2. antibiyotikte işe yaramyor galiba
Akrepcim ALLAHtan çabuk toparlanıyorumm,2 haftadır 72 buçuk ,73 takılı kaldımm ama o zincirii bu hafta kırmaya karar verdim.Sabah yine yürüyüşe çıktımtam 1 saat 20 dakka yürüdümm,akşamlarıda çıkıyorummm
merhaba lütfennn benide aranıza alın..
27 yaşında 1 çocuk annesi (9aylık bir kızım var)
15 sene spor yaptıktan sonra hamilelikte aldığı kilolar neticesinde 106 kiloyu bulup...
sonrasında 4 aylık bi diyet yapıp şuan 96-97 lerde sürünen
ve arkadaş desteğine ihtiyaç duyan kiloları yüzünden deliren
zavallı bi insan konumundayım......lütfennn...yardıma ihtiyacım var
Akrepcim ALLAHtan çabuk toparlanıyorumm,2 haftadır 72 buçuk ,73 takılı kaldımm ama o zincirii bu hafta kırmaya karar verdim.Sabah yine yürüyüşe çıktımtam 1 saat 20 dakka yürüdümm,akşamlarıda çıkıyorummm
canım hedef kilon nedir? kaç kilo olmak istiyorsun bunu da belirtir misin rica etsem ....
kızlar bugüünnn öğlenleyin kavurma yedim diyeyim gerisini siz anlayın
dün saat 5 ten sonra sadece 1 armut yedim
gece 2 bardak ayran içtim
akşam orucuna geri döndüm anlayacağınız