Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bak ya sinsice yazıyor birde ....:9::9::9:
ya aslına bakarsn bende gitmeyi düşünüyorum diyetisyene işyerinde kızları zorladım. ayın 18 de başlıyorlar uf puffff ne yapsam bende mi gitsem bilemedim şimdi. birde sen sinsi sinsi yazınca ben bunu bir daha düşüneyim....

geniccim bundan sonra sinsi sinsi ilerliyecem öyle karar verdim :) sevdicegim yok iki hafta. bu demek oluyor ki iki hafta-hafta içi günlerde hiç görüşmicez bu benim için fırsat dogruca spora gidiyorum. dün hocamın söyledigine göre vucut spora ancak 5 haftada alışıyormuş. benim de bu hafta tam 6. haftam:) farkedilmeye başlandı gerçekten bakalım cuma günü yada önümüzdeki pazartesi ölçümlerim olacak, sonucu yazarım.

Vayyyy sinsii bir zayıflama şekli haa pekk kıskandım o sporları ve ipi ve beslenmeyi :21:
Harikasın canım işte budur benim tanıdığım ceylinim :16:

durmak yok yola devam kaptanım ilk fırsatta çizelgemi yeniden ayarlıyorum :)

evet ceylinimm zaman okadar azaldıkii yastığa başımı koyduğumda kardeşimin düğünü geliyorr ve diyorumm ben böyle kaçamak yaptıkça kilo veremeyeceğimm ve şişko olacağımm düğünde ,aslında beni halen 85 kiloda sanan kişiler var bu halim bile zayıflamış gelecek onlara,ama benim kendimii mutluu hissedeceğimm bir kilo değill,oyüzden herşeyii sıkıya aldımm.Bu hafta pazartesiden berii ne tartılıyorumm nede kaçamak yapıyorumm,
Tartılmıyorum çünküü heyecanla yarınıı bekliyorumm tartıldığımm basküll az ----- gösterse bugün yiyeyimm bak nasıl olsa vermişim diyorumm,sonra sabah artıları görünce 1 hafta onu vermekle uğraşıyorumm
Bide yürüyüşüü fazlalaştırdım,ve hızlı yürüyorumm,sankii regl oldum dün ve incelmişimm gibii hissediyorumm inşallah yarınn tartıı benii mutluu ederr

süper süper gidiyorsun karabibercim. ikimiz de hedefimize ulaşıcaz hele sen daha istikrarlı gidiyorsun ha gayret.

slm kızlar bugün doğru dürüst giremedim biliyorum sabahtan beri evrak yetiştirme derdindeyim
haftasonu sınava giriyorum
dil sınavına
dur bakalım 2 aylık çalışma ile netice ne olacak
çok umudum yok sallayacam
başarı dilemeyin o yüzden birdahakine daha 7 ay var çalışmaya devam edecem artık
sizden ne haber durun şööyle bir bakayım diyecem
diyemiyorum
akşama artık
banka işlerinii halletmem lazım kızlar
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss

hiç çalışmadıgım halde ben de giricem bahocanım, hadi bakalım :)

Bu sabah biraz fazla abarttım ve 3 dilim ekmek yedim ama yapcak bişey yok dün hiç ekmek yemediğim için uyuyamadım :D ve yanında peynir zeytin domates yemiştim onun acısını öğlen sadece yoğurt yiyerek çıakrıyorum :) ohh ohh :)
Canım öğleni sadece yoğurtla geçiştirerek hata yapıyorsun..Kendini ilk zamanda bu kadar kısıtlama..Öğününü güzel ye..Yoksa akşam kötü olursun maazallah..
benim metobolizmamı hızlandırmam için neler yapmam gerek ?
Sabah ve öğle arası metobolizmanın en hızlı olduğu andır canım..Hızlandırmak için spora ağırlık veririz ve sağlıklı besleniriz..
hatta ben 8 dilim hiç yemiyorum kendimi süper zannediyorum o zaman...bir de ben diyabetiğim yani şeker hastası, diyetim aslında bir zayıflama değil diyabetik sağlıklı yaşam listesi, o yüzden biraz farklı sanırım herkesden...çünkü ben de tahıl çok fazla, nişasta ve glikoz yerineymiş sanırım...bir de kötü bişey ben bitki çayı içemiyorum yahu :( midem çok bulanıyor..normal çayda ayda bi bardak içerdim zaten şimdi sırf sıvı diye açııııık bi çay içiyorum sürekli...acaba soğuk yeşil çayı burnumu kapatıp diksem kafaya faydası olur mu :)) walla ciddiyim ya yoksa ot çöp içemiyorum bişey...

kilom 96 idi geçen cuma ama başlangıç kilom 103 tü :( ya da :) hedefim yılbaşına kadar 80...yavaş ve emin adımlarla inşallah

Kendini zorlama o zaman canım..Suya ağırlık ver ve ayran iç bol bol.. Dediğim gibi ekmeği özellikle akşamları çıkar listenden göreceksin daha rahat olucaksın..

slm kızlar bugün doğru dürüst giremedim biliyorum sabahtan beri evrak yetiştirme derdindeyim
dil sınavına
başarı dilemeyin o yüzden birdahakine daha 7 ay var çalışmaya devam edecem artık
diyemiyorum
akşama artık
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss

Başarılar kızlar :16:

Tatlım kütüphaneden de alabilirsin kitap..
İYİ FİKİR AMA ELİMDE YARIM KALAN KİTABIM VAR ONCE ONU BİTİRMELİYİM SONRA BAKACAĞIM ARTIK:d

521656_505870452806160_896679369_n.jpg

BAYILDIM BUNA...:d

Son düzenleme:
forumu çözme, alışma süresindeyim...butun arkadaşlara teşekkürederim şimdiden inşlh hepinizin paylaşımlarına bende yazmaya çalışacğım...

akrep ..desteklerin için teşekkrler..inanın destek olmadan beceremiyorum bu işi ben bide anne olup çalışınca dahada zor oluyor verdiği tüyolara dikkat edeceğim...

Ben de çok hırslıyım arkadaşım mesajını okuyunca daha da hırslandım:)))

Aşırı olmadığı sürece hırs iyi bir şey bence insanı kamciliyor.

Canım merhaba bende 19 yaşındayım ve hep 47 kiloyu geçmezdim son 1 yıl içinde 55 kiloyu gördü terazi :( Boyum fazla uzun olmadığı için kilolu gözüküyorum. 55 her ne kadar az bir kilo gözüksede ben yürüken bile hissediyorum :(

Zaten kısa boylu olmamızın dezavantajları bunlar. Boyum 1.70 olsa 54 kilo olsam manken gibi olurdum ama tam 1.60 bile olmadığım için şahsım adına aynı dertleri bende yaşıyorum.

yukarıda dedğim gibi 106 tam tamına106 kg....114 kilolara kadar çıktım inana biliyormusunuz....bedeniini taşıyamaz ve çatlaklarl dolu bir hamile karını mecburiyetten sezeeryan oluphastaneden beğini kucağına almadan birilerine tutunarak çıkmış kilolu annee.....kendime neden eziyet etmişm anlayamaıyorum oysaki ne hayallerim vardı ama gercekleşmediler...
şimdi ise aldığı kiloların 10 kg vererek yoluna 96 kg ile devam eden bi anne....hayatını spora adamış bırı olmasına rağmen spor yapamayan bi zavallı....
neyse bu kadar dram yeter menumuzu yazalım çat pat....

sabah:
2 dlm ekmek
1 yumurta
peynir
dom-salatalık
yeşil çay

öğle: 3 dlm ekmek
1 porsiyo türlü

öğlen ve akşam arası çok atıştırmam oldu kendime hkim olamadım su içtim yok yeşil çay içtim yok bastaramdım açlığımı ve araların toplmı:
2 küçük muz
1 bardak süt
1 paket ince grissini
yeşil çay

akşam:
3 yk pilav
1 dlm ekmek
dom-salata
1 por. taze fasulye....

ara olarak meyve yerim galiba

spor yapamadım ama en kısa zaman içince başlıcam....

kitapta henuz alınmadı elimde peygamber efendimizn hayatı onu bitirmeliyim artık ona devam edeceğim....

Bir anda yediklerini aşırı düşürmen vucudunda olumsuz deformasyonlara yol açabilir zaten.. yavaş yavaş azaltman daha iyi..

iş yerim 40 dk falan sürüyor, sabahları çok iyi de akşamları perişan çıkıyorum dersten öldürdü geri yürümek...arabayla da alışmışım toplu taşıma zor geliyor geri dönüşte bir de o da sürüyor 40 dk dolana dolana :/ vesselam benim işyerine yürüme işi yaş...

neyse ben de cumartesi pazar sitenin parkında 1 saat yürümeye karar verdim, belki, gücüm yeterse pazartesi cuma da arada bir yürürüm, salı perşembe de spor var zaten amaaaaaaaan yeter :) di mi :/

bugünkü menüm

sabah : 3 yemek kaşığı menemen ve 2 dlm ekmek, çay

ara : fırsat bulup yiyemedim :)

öğle : 3 dlm ekmek 4 köfte (köfteler çok minnak ev yapımı ekmeksiz ve galetasız hazırlanmış) ve yarımşar salatalık domates kapya biberden oluşan söğüş

ara : bir paket limon lifli diyet bisküvi, çay

ara : (dışarda olacağım için mecburen) 2 kuru incir, yeşil çay

akşam : 4 yemek kaşığı boooooool yeşillikli patates salatası

az önce de bir bardak yarım yağlı süt

2,5 lt su

spor yok malesef ama taaaaaaaaaam 8 derse girdim öldüm bittim ayaklarım şişti sayılmaz mı spor :)

kitap : Yanlış Bir Adım bu gece bitecek inşallah

bu arada cuma kilomuzu söyleyip öyle mi deneme süremiz başlıyor yoksa başladı mı? normalde ben ayda bir tartılıyordum, ona göre cuma tartılayım ya da tartılmayayım...ne olcek benim durumum yani :)

her gören ne kadar incelmişsin dedikçe ben de bir gaz sormayın :) hepi topu 7 kilo verdim :) ama sanırım plates gerçekten çok işe yarıyor toparlanmakta yoksa bir çuval undan bir avuç eksilmiş kim ne anlasın :)

Menun gayet iyi bence durmak yok :)

menün gayet güzel ben mekik çekmede çok zorlanıyorum

2 yıl önce bende öyleydim.. Babam bana sakayla karışık sen benim kizim olamazsin benim kizim mekik cekebilmeli diyince hirs yapip başladım. Önce 3 sonra 5 derken zamanla arttirdim. Mekigin tek kotu yani asla birakmaman gerek. Ben 4 5 ay ara verdim.. gobegim sıkılasmisti tekrardan yag oldu ve gobegim cikti yine.. ne olursa olsun gunde 20 30 tane cekmen lazim ki o kaslar yaga dönüşmesin su an onun acisini yasiyorum. Ama her gun mekik çektiğinde 2 hafta gibi kisa bi surede degisimi de görüyorsun..

Grubunn ilerde çıtır olacak bayanlarıı iyii geceler tatlı rüyalarrr
Benn bugünnkendimde bulduğumm hırsla akşamm 6 buçukta olsaa yürüyüşe yine çıktımm
Sabahta 8 de çıkmıştımm,Yürümeyii çok sevdimm önceden 3 tur attığım yerii 4 e çıkardımm hatta 5 e çıkarmayı düşünüyorumm
yarından itibaren menüde paylaşmayıı düşünüyorumm artık

Hava iyi olduğu zaman yürümek çok iyi ama kötü olunca benim dışarı adım atasim gelmiyor nedense.. Ne mutlu sana yurumeyi seviyorsun.

kızlar ben bu hafta hiç yazmadım ama sinsice bir güzel diyet yaptımmm:51: tahminim bir kilodan fazla gitmiştir çünkü diyet yapmakla kalmadım pazartesi+salı+çarşamba 3 gün spora gittim. pazartesi fitness, salı aerobik, çarşamba yani dün yine fitness çalıştım. sıkılaştıgım belli olmaya başladı pantolonlarımdan.:52:
bu akşam gidemeyeceğim çünkü aileden birinin kınası var bu akşam da oynayarak kilo veririm :)))

karabiberrr hadi bak az vaktimiz kaldı 2 aydan daha az kaldı benim nişanıma.

Bir de ip atlıyorum şimdilik 50'şer tane her hafta arta arta gidecek:)

diyet menüm bu hafta hep aynı,diyetisyenime başladım geçen hafta uzun bir aradan sonra. Yediklerim şu şekilde:

Sabah: 1 elma+1 kivi+3 ceviz
ara:yok
öğlen: çorba+salata
ara:1 türk kahvesi şekersiz+7 tane bim de satılan üzümlü çikolatalardan
ara:1 büyük grissini+1 karper
akşam:1 tabak ev yemeği (patates asla yok bu hafta)+ salata+cacık----salata+cacık ikisi birden çok zor oluyo bazen yogurt yiyorum onun yerine
gece:2 meyve---- bunu da yiyemiyorum 1 tane ancak.

Menun gerçekten cok iyi kalori orani çok dusuk. Insallah bende toplam kaloriyi azalticam.

Günaydın kızlar ben dün diyete başlamıştım ya hani.. :( Normalde çok çikolata kola tüketen birisi olarak dün akşam kan şekerim düştü bayıldım :( Babam sinirlendi başlarım senin diyetine dedi iki üç şeker tıkıştırdı ağzıma bende hayır demedim :) bana bir yol gösterin bu tatlı işini kilo almadan diyete uygun nasıl götürcem ? Sizinde ilk günlerde böyle baş dönmesi mide yanması gibi şeyler oluyormuydu ?

Kesinlikle kuru meyve yemelisin.. Ya da 2 top dondurma. Ben çikolata delisiyim krizim tutar o derece ancak böyle kendimi dizginliyorum.

ben de az önce sabahın kör seherinde 5 tane etsiz çiğköfte yedim :) ama bir haftadır resmen aşeriyorum çiğköfte diye :) napiiim ben de bu saatte bari yiyeyim akşama erir mantığıyla yedim gitti walla...ohhhh missdi hem de :)

bu arada ben günlük yiyeceklerimi sabahtan hazırlıyorum, o yüzden gün içinde sürprizler yaşamıyorum tavsiye ederim...mesela bugün kü menüm :

sabah : 1 yumurta, 1 dlm ekmek

ara : 5 etsiz çiğköfte

öğle : 1 porsiyon zeytinyağlı şekersiz hazırlanmış,bol maydanoz ve dereotuyla barbunya

ara : 1 porsiyon yine barbunya ( salı-perşembe direk spora gittiğimden akşam yemeğim 8'e sarkıyor ben de ikindi öğünümü ana öğün gibi yiyor ve akşam sadece yoğurtlu salata yada cacık yiyorum)

ara : 4 kuru kayısı

akşam : brokoli salatası

2.5 lt su

1 saat pilates

Dengelemissin olsun bir sey olmaz.. arada ufak kacamaklar yapmazsak zaten hic çekilmez diyet. Zaten etsiz çiğ köfte tanesi yaklaşık 50 kalori.. Abartilmadigi sürece yenebilir.

dil sınavına
diyemiyorum
akşama artık
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss

Yds' ye giriyorsun sanırım bol şanslar.

Ceylin sana da bol şanslar..

Bugün bir sınav günü daha ama atlattim. Kaldı 2 sınav.. Bugun menumu sizle paylasiyim..

Sabah

2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 tane sebzeli jambon
5 tane yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 çorba kaşığı kadar ev yapımı çilek reçeli
3 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu yeşil çay

Ara

4 adet kuru kayısı
2 tane ceviz

Öğle

Yarım porsiyon napoliten soslu kepekli makarna
Yeşil salata
Diyet kola

Akşam

2 dilim fırında dana bonfile
5 çorba kaşığı kadar iç pilav
Salata

Ara

2 top dondurma

İç pilava bayılsam da 5 kaşıkla sınırlı tutucam akşam..
Bugün yürüyüş yapamıyorum aşırı yorgunum. Her an bünyem iflas bayrağını açabilir. Sinav haftasi diye hiç dinlenemiyorum. 5 gunde toplasam 17 18 saat uyumusumdur. Benim gibi uykuya asik biri icin bu saat cok düşük. Su an eve yeni geldim aksama kadar biraz uyumayi düşünüyorum yoksa cidden hastalanicam.. Ama mekik cekicem 3×10 şeklinde 3 er set mekige devam..

Kitaba gelirsek: Yarinki sinavim için ticaretin ilkeleri gümrük vergileri onları okucam. :)

Yarın kilo bildirim günü umarım takimdan iyi bir sonuç çıkar. Görüşürüz :)

Bugün bir sınav günü daha ama atlattim. Kaldı 2 sınav.. Bugun menumu sizle paylasiyim..

Sabah

2 tane sebzeli jambon
5 tane yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
3 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu yeşil çay

Ara

4 adet kuru kayısı
2 tane ceviz

Öğle

Yeşil salata
Diyet kola

Akşam

Salata

Ara

2 top dondurma

Bugün yürüyüş yapamıyorum aşırı yorgunum. Her an bünyem iflas bayrağını açabilir. Sinav haftasi diye hiç dinlenemiyorum. 5 gunde toplasam 17 18 saat uyumusumdur. Benim gibi uykuya asik biri icin bu saat cok düşük. Su an eve yeni geldim aksama kadar biraz uyumayi düşünüyorum yoksa cidden hastalanicam.. Ama mekik cekicem 3×10 şeklinde 3 er set mekige devam..

Kitaba gelirsek: Yarinki sinavim için ticaretin ilkeleri gümrük vergileri onları okucam. :)

bence diyette olsa kola tüketme fazla..afiyet olsun benim menulerime g
ore iyi gibi ama bende azaltınca kaloriyi acımam:D:ssz:

Sabah

2 tane sebzeli jambon
5 tane yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
3 dilim kepek ekmeği
Bol limonlu yeşil çay

Ara

4 adet kuru kayısı
2 tane ceviz

Öğle

Yeşil salata
Diyet kola

Akşam

Salata

Ara

2 top dondurma

sen yemeğini fazla tutuyorsun ben o kadar yemeye korkuyorum . :(

forumu çözme, alışma süresindeyim...butun arkadaşlara teşekkürederim şimdiden inşlh hepinizin paylaşımlarına bende yazmaya çalışacğım...

akrep ..desteklerin için teşekkrler..inanın destek olmadan beceremiyorum bu işi ben bide anne olup çalışınca dahada zor oluyor verdiği tüyolara dikkat edeceğim...

Aynen bende kuralları yavaş yavaş öğreniyorum ve ortam mükemmel hiç çıkmak istemiyorum formdan :) umarım yarışmalara katılma hakkı kazanırım ve birinci olurum hemen 47 kilo oluveririm :)

Aynen bende kuralları yavaş yavaş öğreniyorum ve ortam mükemmel hiç çıkmak istemiyorum formdan :) umarım yarışmalara katılma hakkı kazanırım ve birinci olurum hemen 47 kilo oluveririm :)

sen bu hevesle takıma da girersin birinci de olursun incecik de olursun canımcım:)
ben kaçırmış olabilirm ama okuyo musun çalışıyo musun yaş kaç?
yazdıysan kusura bakma aynı anda giren birkaç yeni arkadaş oldugu için kafam karıştı:27:

sen bu hevesle takıma da girersin birinci de olursun incecik de olursun canımcım:)
ben kaçırmış olabilirm ama okuyo musun çalışıyo musun yaş kaç?
yazdıysan kusura bakma aynı anda giren birkaç yeni arkadaş oldugu için kafam karıştı:27:

Hem açık öğretim fakültesinden adalet okuyorum hemde avukat katipliği yapıyorum 19 yaşındayım :) Niğdeliyim :) galiba en küçük benim burda çitlenbik oldum :) peki siz ? yaş? şehir?

Hem açık öğretim fakültesinden adalet okuyorum hemde avukat katipliği yapıyorum 19 yaşındayım :) Niğdeliyim :) galiba en küçük benim burda çitlenbik oldum :) peki siz ? yaş? şehir?

yaş 26 canım, istanbul:) hesap uzmanıyım. benm de bildigim kadarıyla en küçük sensin şuan:)

Merhabalar
MENÜM
Sabah:bir dilim kepek ekmeği üzerine sürülmüş süzme peynir+şekersiz çay
Ara:1 fincan yeşil çay
Öğle:5 kaşık kabak yemeği+1 dilim kepek ekmeği+ yoğurt
Ara:2 armut
Akşam:1 kase şehriye çorbası+salata
2 litre su

yarın kilolarımızı burayamı yazacağız birde yarın ben eve 4te geliyorum gelince yazsam olur mu?

başarılar tatlım dil sonuçta birazda şans la alakası var bol şanslar diyelim o halde
Başarılar kızlar :16:
teşekkürler akrebim çok isterdim gelmişken seni görmeyi galiba imkansız olacak mezitlide kalırım kardeşimde oradan da o beni sınava bırakır
Aşırı olmadığı sürece hırs iyi bir şey bence insanı kamciliyor.

Yds' ye giriyorsun sanırım bol şanslar.

Ceylin sana da bol şanslar..

teşekkürler canım :16::16::16::16::16::16::16:ceylin bak doğru teshis şans bu sans

acaba ben en son 47 kilo nezamndım:D hadi hayırlısı:D
dil sınavına
diyemiyorum
akşama artık
kendinize iyi bakın
akşama görüşürüz byss

başarılar diliyorum

Hadi bakalım canım gün yaklaştıkça motivasyonun yükselsin asla salma kendini..

Bak bu fikir süpermiş :46:

Düğüne kadar böyle sıkı gidersemm bayağıı verebilirimm diye düşünüyorumm akrep
bende fikir çokta bazen uygulayan yoktuu ama gerçekten iştah kesiyorr
benim bir arkadaşım var asiye diye
kadın bana geldiğinde 95 kiloydu ocağın 5 nde diyete başladımm ve bugünn 75 kilo geliyorr
2 ayda 20 kilo verdii ama kaçamak hiç yok
ve bu kız köyde eşimin ilk okul arkadaşınınn eşii
çok fazlaa ineklerii var 20 ye yakınn spor olarak ahıra yayan gidip orda ineklerii sağmak ve ahırı temizlemek
birde ev yerinde adım atmakk
şok oldumm onuu görünce benn 1 yıla yakınn 20 kilo verdimm

Back
X