bak ya sinsice yazıyor birde ....
ya aslına bakarsn bende gitmeyi düşünüyorum diyetisyene işyerinde kızları zorladım. ayın 18 de başlıyorlar uf puffff ne yapsam bende mi gitsem bilemedim şimdi. birde sen sinsi sinsi yazınca ben bunu bir daha düşüneyim....
geniccim bundan sonra sinsi sinsi ilerliyecem öyle karar verdim :) sevdicegim yok iki hafta. bu demek oluyor ki iki hafta-hafta içi günlerde hiç görüşmicez bu benim için fırsat dogruca spora gidiyorum. dün hocamın söyledigine göre vucut spora ancak 5 haftada alışıyormuş. benim de bu hafta tam 6. haftam:) farkedilmeye başlandı gerçekten bakalım cuma günü yada önümüzdeki pazartesi ölçümlerim olacak, sonucu yazarım.
Vayyyy sinsii bir zayıflama şekli haa pekk kıskandım o sporları ve ipi ve beslenmeyi![]()
Harikasın canım işte budur benim tanıdığım ceylinim![]()
durmak yok yola devam kaptanım ilk fırsatta çizelgemi yeniden ayarlıyorum :)
evet ceylinimm zaman okadar azaldıkii yastığa başımı koyduğumda kardeşimin düğünü geliyorr ve diyorumm ben böyle kaçamak yaptıkça kilo veremeyeceğimm ve şişko olacağımm düğünde ,aslında beni halen 85 kiloda sanan kişiler var bu halim bile zayıflamış gelecek onlara,ama benim kendimii mutluu hissedeceğimm bir kilo değill,oyüzden herşeyii sıkıya aldımm.Bu hafta pazartesiden berii ne tartılıyorumm nede kaçamak yapıyorumm,
Tartılmıyorum çünküü heyecanla yarınıı bekliyorumm tartıldığımm basküll az ----- gösterse bugün yiyeyimm bak nasıl olsa vermişim diyorumm,sonra sabah artıları görünce 1 hafta onu vermekle uğraşıyorumm
Bide yürüyüşüü fazlalaştırdım,ve hızlı yürüyorumm,sankii regl oldum dün ve incelmişimm gibii hissediyorumm inşallah yarınn tartıı benii mutluu ederr
süper süper gidiyorsun karabibercim. ikimiz de hedefimize ulaşıcaz hele sen daha istikrarlı gidiyorsun ha gayret.