- 8 Ağustos 2008
- 36.025
- 46.076
- 1.123
Kavurmayı akşam yersen benim gibi dibe vurursun öğle yiceksin ki ericek gidicek dimi bahirem akşam kavurma yedim sabah acaip dibe vurmuştum hatırladınmıgenic
kuzuum ya ödemdir kız o
takılma bu kadar
bozulma yaff
alman pastası mı yedin ne yedin kuzuuuu hem bu hafta ben varya kavurma da yedim kısır da
kilo da almadım
![]()

* *2.TAKIM 303. ETAP * * *
akrep(63 / 62,8 / 0,2 / 0,32% )
genic(58,2 / 58,9 /-0,7 / -1,2 % )
bahiresemanur(72 / 72 / 0 / 0 % )
karabiber01( 72,7 /71.5 /1,2 /1,65 % )
cceylin(69 / 67,6 /1,4/ 2,03 % )
zulaley ( 75 / 75 / 0 / 0 % )
asea (72,7 / 72,5/ 0,2 / 0,28 % )
2.TAKIM ORTALAMASI

Ayy neyi farkettim

Ayy canım benim inanırım tabii vericeksin görüceez bahocan da görecekağustos ayından beri uğraşıyorumm aslında daha sıkı tutsaydımm bitmesi lazımdııı
az kaldı azz 69 olmama aakrepcimm,önümüzdeki hafta değill belkii diğer hafta olurumm belkide haftaya cumaya kadar olurumm

iştee bu yaaa ceylinimmm tabikii yerinde saymıcaksınn ama bak moral bozmak yokk nickin altında sıkılgan yazmak yok,sen çok güzel gelin olacaksınn önümğüzde daha çok var diyeceğizz ve vereceğizz kilolarıı
ben 1 hafta yani pazartesiden beri sıkı tuttumm akşamları ekmek yemedimm ve sabah akşam yürüdümm ve reglim şimdi bugün 3 ncü gün kilo vermişimmm nasıl mutlu oldumm
71.9 olsam yeter diyordum ve ben 71.5 geldimm
bahsettiğim bayandan benimm çok sevdiğimm bir arkadaşımm dmeek istediğimm o köyde spor alanı bulamadan veriyorkenn biz neden yapamıyalımm değilmii
Kesinlikle haklısın canım imkansızlıklar içinde veriliyorsa imkanlar dahilinde daha iyi vermek lazım..
Şimdi ben de hırslandım, bu hafta yine kilo vereyim de bahocan bana yetişemesin