Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu arada günaydın herkeseee:)

ben de haftason kaçıranlardanım.

cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma :52:
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))

kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.

öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)

nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık:54:

aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.

Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.

buyrun bu da eserim :)Eki Görüntüle 679218

bende sana eksi verdim işte ben baklava yedim sen hem kokteyl hem cheescake ohh valla :)

bu arada günaydın herkeseee:)

ben de haftason kaçıranlardanım.

cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma :52:
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))

kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.

öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)

nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık:54:

aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.

Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.

buyrun bu da eserim :)Eki Görüntüle 679218

2. bir eksi daha veriyorum hava attın benim nişanlım yok diyee :D arkadaş olan var olmayan var böyle ballandıra ballandıra anlatılmaz kiii :)

arkadaşalr dun girip menumu yazamadım bir türlü hastamız var misafir var antrenman var varda var....

şimdi yazacam ama unuttumda hatırladıklarımı ekliyeyeim

sabah: peynir
3 dlm ekmek
domates salatalık
çay

öğle:
5 çatak yaş pasta
haşlanmış karnı bahar ustune yoğurt
2 yk makarna

iananın hatırlamıyorum ....

bugunkini yazayım

sabah: domates salatalık
peynir
yeşil çay
3 dlm ekmk

ara: 1 elma

öğle:
1 tabak kıymalı patates yemeği
3 dlm ekmk
domates
yoğurt 1 kase

ara: sütlü kahve yada meyve

akşam: taze fasulye

bugun baya yürüryüş yaptım işe git gel kardeşimi okula bıraktım falan....çok yoruldum çokk

afiyet olsun kalorin baya az nasıl başarıyorsun ben duramıyorum yaaa
sen emziriyorsunn ondan daha çok acıkıyorsun
arkadaşlar ben bu çizelgede değişiklik nasıl yapcam bilemedim :/
yine aynı sayfada sadece değişiklikleri yapacaksınn
verdiğin kiloyu yazacaksınn ve aynı şeklilde yapıştıracaksınn
Arkadaşlar ben dün akşam biraz kaçamak yaptım aslında hiç yapmak istememiştim:):5:
Dün akşam arkadaşlarımıza oturmaya gittik kızcağız biz geleceğiz diye bir hazırlanmış bir hazırlanmış yesen bir dert yemesen ayıp oluyor tabağı öylece vermek olmadı bende 3 çiğ köfte yarımda tavuk göğsü yenim tabağı tırtıkladım inan arkadaşımın gönlü kalmasın diye:)
Bugün çok dikkatli olmalıyım...şimdi sabah kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum....
oluyorr böyle şeylerr sadece yedimm diyee devamı gelmesinnn
MERHABA ARKADAŞLAR...umarım çok guzel bir gundur sizin için benim çok guzeldi fakat eşimle azıcık takıştım çat diye kapattık telefonları birbriimize aslında biraz daha sakin olabilrdim ama sabır bırakmadı bende.....çok gergin..üzgün...kırgın ve yorgunum bu ilişkide çok yıprandım....

bugun beni mazur gorum yedimde yedim yazsammı bilemiyorum ama yazayım...

sabah:
2 dlm ekmek
1 dlm çiçek ekmek
yumurta haşlama
peynir
2 yk karışık kızartma

öğle:
2 porsiyon
taze fasulye
2 dlm ekmek
1 dlm yaş pasta.....

ara yok...yeşil çayım bitmiş alamyı unuttum akşama çıkarsam dışarı alırım...
ne bilim saçma sapan bi gun iştee.....eşime inanamıorum bana diyorki: işte siz kadınlar boylesiniz falan....bende ona oyle düşünüyorsa evlenmeyecektin dedim.....ah kafa ahhhh
şimdii nasılsınnn bunlarda evliliğinn cilvelerii artıkınn
ertesi gun telafi edersin canım....

bende yapamıyorum ne yapcaz yawwww
sporrr şart dışarda olmazsa evde lesliie ile yürüyünn
bugunde spor yapamadım takımın en yavaşı benim galiba..aslında işten yirime geliyorum 25 dak oda iyidir değilmi???
tabikii neden olmasınnn yeterkii yürüü
Dünkü Menüm

Sabah:

Kepekli Beyaz Peynirli Tost

Öğle:

5 yemek kaşığı kuru fasulye
Az bir şey lahana turşusu
1 dilim çavdar ekmeği

Ara

Kayısılı Form Çayı

Akşam:

2 dilim soya soslu tavuk (göğüs eti)
1 kase yoğurt
Yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara

Yeşil Elma

30 dakika yürüyüş
ve 8 dakika aralıksız 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube bu egzersizi yaptım.

Bugünkü Menüm

Sabah

3 dilim çavdar ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 tane mini sosis
Yarım domates
1 tane salatalık
1 çorba kaşığı kadar bal
Sıkma portakal suyu

Ara

Cranberry Beyaz Çay

Öğle

1 tabak Yeşil Mercimek Yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Ara

Kayısılı Form Çayı

Akşam

4 yemek kaşığı et sote
1 tane fırında baharatlı patates
1 kase yoğurt
Çoban salata

Ara

1 yeşil elma

Yarım saat yürüyüşümü yaptım.
8 dakikalık karın egzersizimi yaptım. 8 dakika Karın Egzersizi - YouTube

Akşam yemeğinden sonra belki bir 20 dakikalık daha yürüyüş yapabilirim duruma göre.
Ama kesin akşam yemeğinden sonra 50 tane mekik çekicem.
hemenn baktımm banada gövek eritme hareketlerii lazımdıı
2. bir eksi daha veriyorum hava attın benim nişanlım yok diyee :D arkadaş olan var olmayan var böyle ballandıra ballandıra anlatılmaz kiii :)
kıskanmaa seninde olurrr
Aşk olsun canım hava atmak da ne demek :) İnşallah çook seveceğin biri çıkar karşına.
mutluu yuvanda musmutlu olasınnn ceylincimm
bende gülümsedim ammma....bizim sürekli boyle vallahi yıprandım.....

Oldukça güzel menün var ama ben bu kadar yiyerek ayakta duramam.. Benim tansiyonum yemekten sonra bile maksimum 10 a 7 oluyor. Açken ölçtüğümde 8 e 5 olduğu oluyor. Nedense aşırı düşük tansiyonum var o yüzden katı diyet yapamıyorum.

bol bol su içmeye çalışıyorum suyu çok içince midem bulanmaya başlıyor zaten canım istemiyor ama ben de çok hareket edemiyorum galiba pek etki etmiyor

selam kızlar
bu hafta kahvaltı gevreği yemeye çalışıcam bakalım yapabilecek miyim
sabah kahvaltı gevreği süt
ara birkaç erik
öğle: menemen pilav ve yoğrt
akşam: yine kahvaltı gevreği süt yemeye çalışıcam
belki ara da yeşil salata yapıp onu yiyebilirim inşallah dayanabilirim...

En son 5 gün önce tartıldım ve o kiloyu görünce kk'ya üye olmaya karar verdim 55 kiloydum diyetimin
3. günü ve 54.7 kilo çıktım pek işe yaramadı anlayacağınız :(
3 günde 300 gr verdin ve işe yaramadı diyorsun öylemiiiii :53::53::53:
aaaaaaa yeni farkettimm bahocann senii geçmişimm sırada kimm var bakalımm :1:

hahaa eminmisin karabiber :51::51::51:

Sabah : 1 rafadan ve 2 dlm ekmek, 1 ceviz
ara : 3 diyet bisküvi, biberiyeli yeşilçay
öğle : kozlenmis patlican salatası, 2 dlm etimek
ara : 2 diyet bisküvi biberiyeli yeşilçay
ara : 3 kuru kayısı ve 1 ceviz
akşam : 4 ksk taze fasulye, 4 ksk bulgur pilavı ve cacık

2,5 lt su ( yalnız her tenefuste hatta bugün birde dersin ortasında sürekli tuvaletteyim..çok guldum kendime çocuklara izin verme sen git derste )

Spor yok pazartesileri perisanim cunku

kitap : nar ağacı 3. gün bitmedi gitti

Sabah

1 tane peynirli krep
Tatlandiricili çay

Öğle

1 porsiyon Patatesli tavuk yemeği
Light yoğurt
Yeşil salata
2 dilim ekmek

Ara

Yesil cay

Akşam

5 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği
2 kaşık kepekli makarna
Yoğurtlu havuç salatası
1 dilim ekmek

Ara

1 yeşil elma

2 litre su
Yürüyüş yapamadım hava çok soğuk
8 dakikalik karin egzersizi

O egzersiz her gun yapınca ise yarayacak eminim.. bugun 3.gunumdu karnim hep agridi mekik cekerken bile bu kadar agrimiyordu..

hoşgeldin bahocann:) nerelerdesin sennn sınav nasıl geçti

valla 2 aylık hazırlanma ile yine güzel geçti en azından okuduğumu analayabildim zordu sanki sorular bilimsel terim ezberi yapmak gerekti gibi bir kanaat oluştu bende olsun sonuç açıklansın belli olur nasıl geçtiği senin nasıl geçti kuşum

47989_10151422821068248_1795709749_n.jpg

dünkü menücüğüm

sabah : 2 dilim çavdar ekmeğine domatesli, marullu, maydonozlu ve cevizli sandviç + bir fincan şekersiz çay + 1 omega 3 + 1 tane demir hapı

ara: bir türk kahvesi + bir tane zencefilli limonlu yeşilçay

öğle: 2 kepçe çorba

ara: bir bardak tarçınlı süt + bir tane elma

akşam: 3 parça fırında et + bol salata

ara: 2 fincan şekersiz çay

2,5 lt su, 25 dk eliptik bisiklet + 15 dk twister

işten çıkıp markete gittik oradan anneme çocuğu almak için ve doğruca eve gittik. çocuğu yatırdım biraz ütü yaptım , bugün için yemeklerimi hazırladım, mutfağı toparladım sporumu yaptım dinlendim..

bahire kız ben pekmezi senin dediğin gibi içemeyeceğim akşam denedim fena. ben sadece pekmez içmeye niyetliyim....

Back
X