- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
bu arada günaydın herkeseee:)
ben de haftason kaçıranlardanım.
cumartesi sabahı erkenden kalkıp önce diş doktoruma sonra diyetisyene gittim. Nişan yaklaştıgı için dişlerime bakım yaptrmayı planlıyordum uzun zamandır,meğer çürüğüm de varmış, agrımaya başlayınca süreç hızlandı. Annemin diş doktoruna gittim. önce bakım+ tedavi yapılacak sonra da beyazlatma
ordan çıkınca diyetsiyene gittim,listemi değiştirdi azıcık sohbet ettik bu haftaki listem korkunç:))
kahvaltım: zeytin, peynir 2 dilim ekmek klasik bir kahvaltıydı.
öğlene dogru sevdicegimle buluşacağımız için daha vaktim var diye düşündüm ve giriştim mutfaga. Aşağıda fotosunu görebileceğiniz cheesecake'i yaptım :) sonra duş, süslendim ve hoop gezmeye hazırım :)
nişanda takmak için elbisemin renginde küpe arıyordum, kapalıçarşıaya gittik hem istedigim gibi küpeleri buldum hem de alyanslarımızı aldık hiç de aklımızda olmayan bir modeli aldık
aldıklarımızı müstakbel kayınvalideme bıraktık, biraz oturduk, sonra tiyatroya bilet almıştık kalktık tiyatroya gittik.
Çıktıgımızda saat 22.00 filandı.işte bomba burda.... bişeyler içmeye gittik ve kokteyl içtim epey bi kaloriliymiş kendisi. bu da yetmez gibi eve gelince yaptıgım cheescake den yedim:) o kadar çok yazdım ki pazarı anlatmaya yoruldum.
buyrun bu da eserim :)Eki Görüntüle 679218
bende sana eksi verdim işte ben baklava yedim sen hem kokteyl hem cheescake ohh valla :)