Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah

3 dilim kepek ekmeği
2 kk peyaz peynir
2 tane jambon
5 zeytin
Yarim domates
1 tane salatalik
2 tatli kasigi bal

Ara

Kayisili form cayi
3 ceviz

Öğle

Yarım porsiyon kepekli makarna
1 kase yoğurt

Akşam

1 dilim bonfile
2 tane köfte
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Ara

5 çilek ve 1 yeşil elma

Veeeeee daha takıma girmedennnn 3 kilooo verdiiimmmmmmm :)
Bugün tartıldım ve ne göreyim 52 kilo olmuşum zaten belliydi dar gelen pantolonum tam olmuştu dün :)
Hatta bir an tereddüt ettim eczaneyede gittim emin olmak için ordada 52.2 çıktı kilommm ohh ohh :46::8::8:

Tebrikler ama sen çok hızlı vermedin mi ? Yağdan mı sudan mı gitti acaba ? Çünkü önemli olan yağdan gitmesi.. Ama tebrikler yinede canım

dünkü menücüğüm

sabah : 2 dilim çavdar ekmeğine domatesli, marullu, maydonozlu ve cevizli sandviç + bir fincan şekersiz çay + 1 omega 3 + 1 tane demir hapı

ara: bir türk kahvesi + bir tane zencefilli limonlu yeşilçay

öğle: 2 kepçe çorba

ara: bir bardak tarçınlı süt + bir tane elma

akşam: 3 parça fırında et + bol salata

ara: 2 fincan şekersiz çay

2,5 lt su, 25 dk eliptik bisiklet + 15 dk twister

işten çıkıp markete gittik oradan anneme çocuğu almak için ve doğruca eve gittik. çocuğu yatırdım biraz ütü yaptım , bugün için yemeklerimi hazırladım, mutfağı toparladım sporumu yaptım dinlendim..

bahire kız ben pekmezi senin dediğin gibi içemeyeceğim akşam denedim fena. ben sadece pekmez içmeye niyetliyim....
sen bilirsin kuşum benimki öneri idi ben sulandırıp limonata gibi şerbet gibi içebiliyorum bana daha uygun sen önümüzdeki 20 gün devam et pekmeze de nasıl devam edeceğini kendin belirle
Veeeeee daha takıma girmedennnn 3 kilooo verdiiimmmmmmm :)
Bugün tartıldım ve ne göreyim 52 kilo olmuşum zaten belliydi dar gelen pantolonum tam olmuştu dün :)
Hatta bir an tereddüt ettim eczaneyede gittim emin olmak için ordada 52.2 çıktı kilommm ohh ohh :46::8::8:
hayrılı olsun ama sadece cuma sabahları tartılıyoruz şimdi rahatladın o gevşemeyle yemeye başlarsın tehlikeli bu durumlar
soruyu bende bilemedimm bizle çıkmak isteyen nedirmii,kilolarımızmı yoksammm
güzel vakit geçirmenize sevindimm,eee olacak okadar sahilde yürürkenn çekirdek çitletmeden olmaz amaaa
eşimde girdii sınava eskiye göre çok iyiydi diyor ama istediğii verimii alamayacağınıı söylüyorr 6 ay sonra yine deneyecek bakalım
niyet hayır akibet hayr olsun güzelim başarılar eşinede
merhaba kızlarrr cumadan beri ugrayamıyorum çok hastaydım busenenin ilk grip mikrobunu kendime ev ahalisine bulaştırdım :5::5: kızımla ben çok agır geçirdik hala ateşimvar
sizler nasılsınız bakammm:16:
geçmiş olsun zulelay canım kendine iyi bak eczaneden pastil al iyi gelir tam da grip mevsimi gece sopuk gündüz sıcak allah vere de ben hastalanmasam zor olur
Hayırdır ben bişimii kaçırdım ??:1:

kuşum sen dedin ya karabiber bahoyu geçti diye o da hava atmaya kalktı ben de:45::45: bakalım dedim karabiber dedim eminmisin beni geçtiğine dedim
o da cevaben neymiş efendim senin yalancın mışşş mış mışşşş
rövans bitmedi daha tammmııııı:47::47::47::47:
karabibeeerrrr :47::47::47::47::47:

Tebrikler ama sen çok hızlı vermedin mi ? Yağdan mı sudan mı gitti acaba ? Çünkü önemli olan yağdan gitmesi.. Ama tebrikler yinede canım

valla bende anlamadım ama başladığım günden beri yürüyorum ve sürekli su içiyorum acaba bunun etkisi olabilir mi ? hem ben kola cips ve çikolata çok tüketen birisi olarak son 1 haftadır ağzıma almıyorum bence bunların etkiside var. İnş geri almam ya:26:

iyigeceler herkeze öldüm yorgunluktan bittim tükendim tek başıma baharrr temizligi yaptım misafirim geldi 8çesit pasra börek salata yaptım :27:gelen cocuklar evi tekrar kirletti benim oglum da dahil bu bıcırıklara koltugum halım tekrar battı:27:bu saate kadar tekrar temizlik yaptım. yarın kızın okulunda kermest varmış ona ya. pasta yapıyorum :27: bu arada yediklerimde oldugu gibi cıssslı:18: tartılmadımda :30:

öncelikle menumu yazacağım..sonra özürlerimi...

sabah: 3 dlm ekmek
tavada yumurta
domaste salatlık
peynir
çay

öğle: taze fasulye
3 dlm ekmek

ara: sütlü türk kahvesi

akşam: 1 kase ezo gelin
çeyrek tost
2 tane nagıt
ayran

ara: 4 tane cizi
çay...

bugun bence iyiydi
50 tanede mekik yaptım kitap okuyamadım....ve bugun giremedim hiç annanem ameliyat oldu evin işleri bana kaldı yemek falan temziilik derken...
menulerinize bakamadığım için..
kitap paylaşamadığım içn
spor az olduğu için
meyve hiç yemediğim için... özürdilerim umarım takıma alınmayı hak edecek davranışlarda bulunurum...

iyigeceler herkeze öldüm yorgunluktan bittim tükendim tek başıma baharrr temizligi yaptım misafirim geldi 8çesit pasra börek salata yaptım :27:gelen cocuklar evi tekrar kirletti benim oglum da dahil bu bıcırıklara koltugum halım tekrar battı:27:bu saate kadar tekrar temizlik yaptım. yarın kızın okulunda kermest varmış ona ya. pasta yapıyorum :27: bu arada yediklerimde oldugu gibi cıssslı:18: tartılmadımda :30:
,oo tek başına temzlik tebrik ederim...
kolay gelsin üzülme telafi edersin...

Ama ben çok hastayım :( hicbirsey durmuyor midemde...perisanim gerçekten...acaba bagisikligimmi düştü?
seldom bana miğde ülseri teşhisi konulduğunda böyleydim acaba bir dahiliye dr na mı görünsen bağırsak mı miğde mi anlar dr lar sen diyet yapmıyorsun canım sağlıklı besleniyorsun bizimkisi hani yapıyorlar ya tek ürün günde 3 vakit yiyorlar elma gibi patetes gibi ya da lahana çorbosı gibi böyle birşey değil ki herşeyi yiyoruz elhamdülillah ...
valla bende anlamadım ama başladığım günden beri yürüyorum ve sürekli su içiyorum acaba bunun etkisi olabilir mi ? hem ben kola cips ve çikolata çok tüketen birisi olarak son 1 haftadır ağzıma almıyorum bence bunların etkiside var. İnş geri almam ya:26:
canım çok normal ben 81 kilo ile başladım ilk haftalarda ödem vardır vucutta onu atıyorsun ve 3 kg 4 kg normaldir kilo ile vucuttaki ödem de gidiyor şimdi sağlıklı beslenince kan değerlerin de normale dönecek ohh şifaaan olsun kuzum önümüzdeki haftalar kilo vermen 1 hafta kadar durur panik yapma çok normal bir süreç daha sonrasında haftada max 1 kg kadar iner çok normal bir süreçten geçiyorsun tatlım
kuşum ali_ye bana da gel bana da yardım ettt :14::14::14: darısı başıma darısı başıma :60: kuşum eline sağlık :16::16:

tavada yumurta
domaste salatlık
peynir
çay

3 dlm ekmek

çeyrek tost
2 tane nagıt
ayran

çay...

bugun bence iyiydi
50 tanede mekik yaptım kitap okuyamadım....ve bugun giremedim hiç annanem ameliyat oldu evin işleri bana kaldı yemek falan temziilik derken...
kitap paylaşamadığım içn
spor az olduğu için
meyve hiç yemediğim için... özürdilerim umarım takıma alınmayı hak edecek davranışlarda bulunurum...

,oo tek başına temzlik tebrik ederim...
kolay gelsin üzülme telafi edersin...

şimdi trabzonsporum öğle fasulyenin yanında kocaman ev yapımı yoğurtla koca iki kupa ayran içse idin yada 1 kase kadar yoğurt yeseydin 3 dilim ekmek yerine akşam da hiç tost falan olmasaydı diğer menülerin güzel fena olmazdı

Son düzenleme:
canım çok normal ben 81 kilo ile başladım ilk haftalarda ödem vardır vucutta onu atıyorsun ve 3 kg 4 kg normaldir kilo ile vucuttaki ödem de gidiyor şimdi sağlıklı beslenince kan değerlerin de normale dönecek ohh şifaaan olsun kuzum önümüzdeki haftalar kilo vermen 1 hafta kadar durur panik yapma çok normal bir süreç daha sonrasında haftada max 1 kg kadar iner çok normal bir süreçten geçiyorsun tatlım

ayyy çok teşekkür ederimm :) içimi rahatlattınız valla :9:

yoksa verdinmiii sen
bak ben akrebinn yalancısıyımm ona göree
heheeeee :33::33::33: bekle kuşum bekle cumaya ne kaldı şurada :34::54:
evet kızlar cuma günü çıktım yola annemler de o arada mersine geçmişler
mersine gittim bende cumartesi günü evde geçirdim
pazar günü sınava gittik
tam sınavdan çıktım akrebim aradı
ben dedimm beeennn mersindeyim
görüşelim dedim tamam dedi
kızlar annem ben akrep akrebin kızı sahilde buluştuk
cimcimeyle vakit geçirmek ayrıca bir keyifti
annemlede tanıştı akreppp
allaahhımmm ya şaka gibiii kıskanın gacılarrr:24::24::24:
dondurma mı yemedikkk :21::21: çekirdek mi çıtlamadık
pazar günüm çook güzeldi
azıcık uyku bastırıyordu ama olsun eve gidince de uyumadım
şimdi artık gece 12 de yatacam kızlar uyku problemini hallediyorum bu hafta yok öyle eve gider gitmez çekilp yatmıycam
artık
akrebin kızı bana bir soru sordu
ben bilemedim
bende size sorayım
sizle çıkmak isteyen şey nedir ????
bilin bakalım kızlar

Kuzum annenle ilk görüşmemizde tanışmıştım ya unuttunmu hani kitapsanda ama bu kadar uzun süre sohbet edememiştik..Çok sevdim anneni, acaip kafa dengi.
Kızım seni çok sevmiş zuzum..Ben o arkadaşını çok sevdim anne diyor, düşünsene sen parkta çöp atmaya diye gittiğinde hemen koştu arkandan civciv gibi yalnız bırakmadı seni:1:
Kuşum o sorunun cevabını vermedimi sana:26:

evet ben biliyorum sen de diğer kızlarda sorunun cevabını söyleyin bakalım bekliyorum akreeepp kopya alma bak hile yokkk :47::47::47::47:

evet kızlardan cevap gelmedi akrep de dahil evet kızlar sizle çıkabilen şey asansör hemen aklınıza adam geldi değilmi nefesatsınız :60:

Günaydın..
Hayırlı Sabahlar
Bugün ve her güne bir öykü sığdır
Mutluluk, sevgi başarı, huzur de adına.
Unutma ;Yaşamak UMUT ister
Umut SEVMEK ister
Sevmek YÜREK ister
Yüreğinizin sesi hiç susmasın,
En tatlı tebessümlerle bakın geleceğe.
Yüzünüzden gülücükler, yüreğinizden
sevinçler eksik olmasın
Gününüz aydın, umutlu, huzurlu olsun...

69466_168637709960545_139694030_n.jpg

evet kızlardan cevap gelmedi akrep de dahil evet kızlar sizle çıkabilen şey asansör hemen aklınıza adam geldi değilmi nefesatsınız :60:

İyide ben biliyordum zaten cevabını..
Pazar günü sana sormadan benim kulağıma sorup cevabını da vermişti kızım canikom :27:

Ama ben çok hastayım :( hicbirsey durmuyor midemde...perisanim gerçekten...acaba bagisikligimmi düştü?
Geçmiş olsun canım..Nane çayı iyi gelir..
kuşum sen dedin ya karabiber bahoyu geçti diye o da hava atmaya kalktı ben de:45::45: bakalım dedim karabiber dedim eminmisin beni geçtiğine dedim
o da cevaben neymiş efendim senin yalancın mışşş mış mışşşş
rövans bitmedi daha tammmııııı:47::47::47::47:
karabibeeerrrr :47::47::47::47::47:
Aaaa anladım..
Görcez bu hafta sonuçları kuşumm :27:
Taiki etkisi var canım..Sağlıklı beslenme düzenine girdin ve yürüyüş çok etkili..Hayat düzenin olsun bu düzen hepimiz için geçerli bu tabii..
Nasıl da miss gibi olmuştur ev güle güle kirlet şekerim..Yediğin cıssları da temizlik ve koşturma ile eritmişsindir..

tavada yumurta
domaste salatlık
peynir
çay

3 dlm ekmek

çeyrek tost
2 tane nagıt
ayran

çay...

bugun bence iyiydi
kitap paylaşamadığım içn
spor az olduğu için

Estağfurullah canım ne özrü..Hepimiz insanız ve her şey bizim için..
Anneannene de çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi iyimi?

günaydın herkesee:)

bahocan akrep; birkaç sayfa okuyabildim geçmiştim neler olmuş öyle akreple bahocan buluşmuşşş! ne güzel geçmiştir kimbilir nasıl eğlenmişsinizdir, yok mu İstanbulda oturan şöyle biz de hava atalım hee:)

mavişcim; bence aburcuburu kestigin için gayet de güzel vermişsin demek ki senin hayatındaki fazlalık aburcuburmuş, sporu da bırakma bi süre derim ben;)

tarbzonspor; anneannen için çook çook geçmiş olsun...
karabiberim; ne alemdesin rakibem, bu hafta biraz zorluyor beni hem spor hem diyet, hatta dün biraz diyetin dışına çıktım 2,5çiğköfte yedim hiç dayanmam. tartım belki bu hafta sabit kalabilir :( şu 3 gün boğazımı tutmam lazım :(

Son düzenleme:
günaydın herkesee:)

bahocan akrep; birkaç sayfa okuyabildim geçmiştim neler olmuş öyle akreple bahocan buluşmuşşş! ne güzel geçmiştir kimbilir nasıl eğlenmişsinizdir, yok mu İstanbulda oturan şöyle biz de hava atalım hee:)

mavişcim; bence aburcuburu kestigin için gayet de güzel vermişsin demek ki senin hayatındaki fazlalık aburcuburmuş, sporu da bırakma bi süre derim ben;)

tarbzonspor; anneannen için başınız saolsun, mekanı cennet olsun...

karabiberim; ne alemdesin rakibem, bu hafta biraz zorluyor beni hem spor hem diyet, hatta dün biraz diyetin dışına çıktım 2,5çiğköfte yedim hiç dayanmam. tartım belki bu hafta sabit kalabilir :( şu 3 gün boğazımı tutmam lazım :(

:60: Kuzuu trabzonsporun anneannesi ameliyat olmuş :23:

bu arada ben dün hala oldummm :))):nazar: o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam... mis gibi kokuyor, gözleri benimkiler gibi büyük büyük. cin cin bakıyor etrafa, hayatımın tüm erkekleri kategorisine bir küçük beyefendi daha eklendi:) Kral: babam, prens: sevdiceğim, şehzadeler: abim ve erkek kardeşim, şimdide de bu küçük beyefendi. koskoca ailede tek kız olmak böyle işte:)

bu arada ben dün hala oldummm :))):nazar: o kadar güzel bir duyguymuş ki anlatamam... mis gibi kokuyor, gözleri benimkiler gibi büyük büyük. cin cin bakıyor etrafa, hayatımın tüm erkekleri kategorisine bir küçük beyefendi daha eklendi:) Kral: babam, prens: sevdiceğim, şehzadeler: abim ve erkek kardeşim, şimdide de bu küçük beyefendi. koskoca ailede tek kız olmak böyle işte:)

Hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin inşallah

Son düzenleme:
Back
X