Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünki menüm
sabah
domates salatalık söğüş
yumurta omlet
ara
yok
öğle
patlıcan yemeği
sarımsaklı yoğurt
ara
bisküvi
akşam
2 tane lahmacun
bolll yeşillikli
1 tane domates eşliğinde
kocaman bir kupa ayran
....
2 litre su
hadi bakalım yarım litrelik su marotonu başlasın kızlar herkes içsin ben şimdi sişemi doldurup içmeye başlıyorum
1 saat yürüyüş spor olarak da

bu hafta atak yapacaksın sanırım bahirecim hadi bakalım bekliyoruzzz.

Amaaaan ne yoğun bir gündü...sabah kahvaltıda arkadaşlarla bulustuk, sonra pazar yaptık öğle sicaginda...kizimin yaz okulunu ayarladik ve geldik mesaiye...

canım sen süpersin zaten bence başaracaksın en çok sana güveniyorum bilesin...

İnşallah güveninizi sarsmam :)

Yaz okulunda hangi faaliyetler var benimkinide göndermek istiyorum....

Güzel şeyler var...haftada 3 gün yüzme, dönüşümlü olarak buz pateni ve binicilik..ıngilizce drama falan var...en azından oyun saatleri var yaşıtlarıyla...tatile kadar oyalar :) yoksa ramazanda çok zor evde...

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen kendime gelmeliyim...neler yapmışsınız ben yokken Kaptancığım senin menüler süper...menü demek bile çok me demek yeter:33:süper bir sonuç bekliyorum...hani bana hedef yazmamışsın...

Sabah :yarım simit peynir 5 tane zeytin domates salatalık sekersiz çay
Öğle:1 parça tavuk şinitzel
1tabak karpuz

dahada bişey yemeyeceğim ahada şimdi büyük bir şişe su doldurup içmeye gidiyorum ilerleyen saatlerde birde from çayı...okul bitti kitap okumaya başlayacağım şöyle beni strese sokmayan romantik bişeyler okumak istiyorum....ne alsam ki...

Sabah : 1 simit
1 karper peynir
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 ceviz

öğle : 5 kasık taze fasulye
2 dlm ekmek

akşam : 100 gr haşlanmış tavuk göğsü
2 dlm ekmek

ara : kiraz ve kayısı

2,5 lt su Bol

100 ip atlama

bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....

sabah: 3 tane bebe bisküvi
peynir
süt

ara: special k kreker

öğle: special k kraker

akşam: 2 yumurta ile peynirli omlet
2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk

ara: yoğurt-cay

spor yapamıyorum sınavlar, musabakalar....temizlik çok fena çok yoğum...hala regli olamadım ne oldu baba bilmm

bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....

peynir
süt

2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk

spor yapamıyorum sınavlar, musabakalar....temizlik çok fena çok yoğum...hala regli olamadım ne oldu baba bilmm

canım gün boy neredeyse hiçbirşey yememişsin ama akşam en yoğun öğün olmuş..aslında çok değil çikolatalar dışında ama gün içine dağılmazsa metabolizma akşama doğru iyice yavaşladığından kalorileri sana kalır...

merhaba kızlar...
nasıl gidiyor... beni geri alın lütfen.... aldım başımı gidiyorum...
arzuuuuuuu kuşummm tabi kaptan bilir ama ben çoook isterim gel gel gel nasıl kilo aldın kaç kilo aldın ne oldu anlat bakalım kuşum hala sen bir efsanesin gel de enerji ver
kızlar arzu değil mi bu ben mi yanlış hatırlıyorum.
doğru hatırlıyorsun kuşummmm
Yürüyüşlere bayıldım...darısı başıma :)

:16::2::ssz::52::33::33::34: hadi yürü bugün yarına bırakma hemen bugün başla kuşum

gunaydin3.png

Amaaaan ne yoğun bir gündü...sabah kahvaltıda arkadaşlarla bulustuk, sonra pazar yaptık öğle sicaginda...kizimin yaz okulunu ayarladik ve geldik mesaiye...

oooooooooo bayağı işler hallolmuş ellerine sağlık bebeğim.

Ben geldiiiiiiim:21::21::21:şimdi okumadığım sayfaları okuyalım yorumlar yapalım bakalım kimler ne yapmış:10::10::10:

hadi döktür bakalım.

İnşallah güveninizi sarsmam :)

Güzel şeyler var...haftada 3 gün yüzme, dönüşümlü olarak buz pateni ve binicilik..ıngilizce drama falan var...en azından oyun saatleri var yaşıtlarıyla...tatile kadar oyalar :) yoksa ramazanda çok zor evde...

uffff bende bugün öğle arası kimse gelmezse gidip kaydını yaptırıcam oğluşumun. güzel sizinkine benzer etkinlikler var akşama kadar evde annane ile sıkılıyor çocuk gitsin yaşıtlarıyla kaynaşsın eğlensin.

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen kendime gelmeliyim...neler yapmışsınız ben yokken Kaptancığım senin menüler süper...menü demek bile çok me demek yeter:33:süper bir sonuç bekliyorum...hani bana hedef yazmamışsın...

Sabah :yarım simit peynir 5 tane zeytin domates salatalık sekersiz çay
Öğle:1 parça tavuk şinitzel
1tabak karpuz

dahada bişey yemeyeceğim ahada şimdi büyük bir şişe su doldurup içmeye gidiyorum ilerleyen saatlerde birde from çayı...okul bitti kitap okumaya başlayacağım şöyle beni strese sokmayan romantik bişeyler okumak istiyorum....ne alsam ki...

valla bende arıyorum öyle bir kitap bulursan bana da haber ver.

Sabah : 1 simit
1 karper peynir
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 ceviz

öğle : 5 kasık taze fasulye
2 dlm ekmek

akşam : 100 gr haşlanmış tavuk göğsü
2 dlm ekmek

ara : kiraz ve kayısı

2,5 lt su Bol

100 ip atlama

evde ip atlayamıyorum atlayanlara imreniyorum ne güzel valla.

peynir
süt

2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk

Canım öğle öğününü beğenmedim..Lütfen öğleni es geçme..Sabah ve öğle önemli.. Koca bir kase salata da hazırlayabilirsin canın bişii istemiyorsa ama illaki sağlıklı bişiler olsun..
bu arada günaydııın kızlarrrr :16::16::16::16::16:

Günaydın :) nasıl tembelim nasıl tembelim bugün :/

Günaydın kızlar :16:

peynir
süt

2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk

iyi de tatlım hem karpuz hem çikolata çok olmuş ikisi bir arada.

arzuuuuuuu kuşummm tabi kaptan bilir ama ben çoook isterim gel gel gel nasıl kilo aldın kaç kilo aldın ne oldu anlat bakalım kuşum hala sen bir efsanesin gel de enerji ver

doğru hatırlıyorsun kuşummmm

:16::2::ssz::52::33::33::34: hadi yürü bugün yarına bırakma hemen bugün başla kuşum

ooooooooooo bahire kendine rakip arayışında :51::51:

bu arada günaydııın kızlarrrr :16::16::16::16::16:

günaydın tatlım

Günaydın :) nasıl tembelim nasıl tembelim bugün :/

yaaaaaaaa bende tembel olmak istiyorum banane banane :8::8::8::35::35::36::36: çünkü gerçekten yandakiler gibiyim.

günaydın güzel kaptanım.

Back
X