Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Atlatırsın inş. canım..Sen başarırsın :58::59:

Bahocanda izin istedi, giremiyormuş kk ya..Sanırım işyeri sınırlama gewtirmiş nete..Kendi bilgisayarında da sorun var yenilicek saırım onu da...Cumaya kadar halledicek inş sorunu.. :91::92:

c.tesi konuştu haberim var tatlım sen merak etme ama bu durumda kimse de kalmamış oluyor sana bana iş düşüyor seldomu yalnız bırakmayalım o asık sık uğruyor :34::34:

hişşşştttt herkes nerde yoklama alırım bakın hadi kızlar toplaşın ne var ne yok anlatın :32::32::32:

olsun tatlım bak ne kadar çok eğlenmiştir kim bilir prenses...

hımm akşamın erken sonrasında bir şey yemediysen müthiş olmuş

sen çok hamaratsın :nazar::nazar::nazar:

aslında öğlen tükettiğin için çok da abartmamışsın bence.

Benim akşam yemeğim en geç 5.30da oluyor, eğer çok acikirsam 2-3 hurma ya da cacık yiyorum...ama kahvaltim da en geç 8de :)

hişşşştttt herkes nerde yoklama alırım bakın hadi kızlar toplaşın ne var ne yok anlatın :32::32::32:

Seldom burdaaaaaaa :)

Sabah : 1 hurma
2 bardak yoğurt çorbası

ara : 1 ceviz

öğle : 1 bardak yoğurt çorbası

akşam : 2 bardak yoğurt çorbası

ara : 3 hurma (planlanan)

2 lt su (hep sivi tuketince icemedim)

30 dk yürüyüş
50*3 sirt ve karın hareketleri

kitap : sunset

kızlar benim çok basit ama çok sevdiğim bir yoğurt çorbası tarifim var, ama kalorisi nedir merak ediyorum..o olunca tumgun başka birşey aramıyorum

tel sehriye, 1 yumurta, yoğurt ve tavuk suyu var içinde....sosu falan yapmiyorum üstüne...sizce günde 5 bardak cokmu?

Merhabalar nasılsınız haftasonum çok yoğun geçti düğünler misafirler...yorgunluk
Bugün neler yedim
Sabah:kahvaltı yapamadım..
Öğle :bi arkadaşa gittim 1 tane kurabiye 1 tane börek 3 tane sarma yedim
Akşam:1 tabak karpuz yedim
2 litre su içtim yarım saat yürüdüm...
daha regl olmadım şişim bütün dengem bozuldu sinir stres üstüne birde şişkinlik çok moralim bozuk sinir oldum...

Sabah : 1 hurma
2 bardak yoğurt çorbası

ara : 1 ceviz

öğle : 1 bardak yoğurt çorbası

akşam : 2 bardak yoğurt çorbası

ara : 3 hurma (planlanan)

2 lt su (hep sivi tuketince icemedim)

30 dk yürüyüş
50*3 sirt ve karın hareketleri

kitap : sunset

kızlar benim çok basit ama çok sevdiğim bir yoğurt çorbası tarifim var, ama kalorisi nedir merak ediyorum..o olunca tumgun başka birşey aramıyorum

tel sehriye, 1 yumurta, yoğurt ve tavuk suyu var içinde....sosu falan yapmiyorum üstüne...sizce günde 5 bardak cokmu?

Hayır canım çok olmaz..Çorba günü olmş bugün :1:

Spor mağazalarında satılıyormuş...hepsiburada.com da var ben de alicam insaallah...ama günde 10000 adım efsanesi abartiymis anladım...

Yenii gelenn arkadaşlarr olmuşş hoşgeldinizz boll kiloo vermelerrr bu hafta evet benn aldımm ama anneminn yanına niğdeye yaylaya gittikk eşimle çocuklar 1 hafta önce gitmiştii,güyaa kızlarımm bayrama kadar orda kalacaklardıı hergünn telefonn ettiler sıkıldıkk diyee ve eşimle süprizz yaptıkk otobüsle gittikk bizii görünce şok oldular 1 hafta orda kalıpp onlarıda aldıkk geldikk yenii,,,,,, eeee annemde boş durmadıı tabikii dışarda saçta börekler,kebaplar içlii köfteler yapınca sonucuu bu olduu kızlarr,,yaa kadınn üşenmezmii bizz uyuyoruzz o sabahınn köründe dışarda bizde sıkmalar açıyorr sıcakk dayamayıpp yedimm
Bugünküü menümm
sabah 1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir
ara türk kahvesii
öğlenn 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmekle
ara kahve
akşam
1 dilim ekmekle 4 kaşıkk cier kavurması ve yoğurt yedimm

mutlu akşamlar kızlar:16:

bu günkü menüm:

kahvaltı:
2 dilim ono denge ekmek
1/4 kk eski kaşar peyniri
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı çilek marmelatı

ara:----

öğlen:

1 tabak mercimek çorbası
2 porsiyon karpuz
2 kare bitter çiko

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

ara:
1 limonata

akşam:

1 servis kaşığı patatesli bezelye
1 servis kaşığı pilav
1 kase cacık

ara:

2 porsiyon karpuz

su:2 lt

spor:

:nazar:3 mil leslie sensoi yürüyüş:nazar:
:nazar:30 dk yürüyüş:nazar:

menünden tanımıştım valla..neyse umarım istediğin kiloya ulaşırız..ara sıra uğra bizede...hadi kendine iyi bak:9::9:

menünden tanımıştım valla..neyse umarım istediğin kiloya ulaşırız..ara sıra uğra bizede...hadi kendine iyi bak:9::9:

benim meşhur çikolu ve bisküvili menüler yine ele verdi desene:56::9::9::9:inşallah vereceğiz fazlalıkları ,ehhh yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nerdeyse:41::32::12:uğrarım :21::16: 49 kg'yi görene kadar buralardayım daha:7::10::13::12:

nedir arkadaşlar? nette baktım bir yerde 56, bir yerde 30, başka bir yerde 19 (100 gr) yazıyor...neredeyse 3 katı fark!!! cok severim ama korkumdan daha 3-4 dilim yiyebildim...benim için kalori takibi de önemli biliyorsunuz..1700ü aşmamam lazım...bu arada artık dr kontrollerim her ayın 1inde olacak...ve bu ay sanırım 1500 kaloriye düşecek listem

bu arada günaydın :) dolapta buz gibi karpuz var ve ben sabah sabah yiyemedim günaydından önce konuya girmişim :/ kusuruma bakmayın :)

herkese mutlu günler dün akşam menümü yazamadım hemen yazayım

sabah;
1 dilim ekmek
bal
yumurta
domates salatalık

öğlen
şinitsel
yağsız salata

akşam
not; ardaşlar bebiş haberini kutlayalım dışarı çıkalım dediler o nedenle menü biraz ağır oldu bugün telafi ederim inşallah
kiremitte et
soda

dergimi okudum yürüyüş yapamadım :(

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN:103::103::103::103::103:

1044031_386258221479990_1294106152_n.jpg

Maaşallah..:46: seni çağırırken gülümseyerek çağırmıştım..Benim takımımda kesin hamile kalırsın diye.. Bebek özlemi içinde olan arkadaşlar buraya geldiğinde hamile kaldılar hep..Geçmişte yaşadık bu örnekleri..Kısmetli bir takım 2. takım :46:
Menülerine bu şekilde devam et hayatım.. Güzel haberlerle gel inş :102::103::104

Canım erken olabilir ama psikolojik de olabilir, üşütmüş de olabilirsin..Limonlu nane çayı yap kendine şekersiz iç..Elma ve naneli sakız da iyi gelir canım..Geçmiş olsun..Sanki oğluşun olucak gibi hissettim nedense..Rabbim sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sizlere ve analı babalı büyütsün inş.. :Emirbebek: :nazar:

çok teşekkür ederim canım gerçekten uğurlu geldiniz bana sanırım o bulantılar üşütmeden kaynaklıydı

Back
X