- 8 Ağustos 2008
- 36.034
- 46.100
- 1.123
Hiçde ağır olmamış hayatım..Tam aksine eksiğin olmuş..Kiremitte etin yanında salata bol yeşillik yemen daha doğru olurdu..herkese mutlu günler dün akşam menümü yazamadım hemen yazayım
sabah;
1 dilim ekmek
bal
yumurta
domates salatalık
öğlen
şinitsel
yağsız salata
akşam
not; ardaşlar bebiş haberini kutlayalım dışarı çıkalım dediler o nedenle menü biraz ağır oldu bugün telafi ederim inşallah
kiremitte et
soda
dergimi okudum yürüyüş yapamadım![]()
Tatlım sabah peynirle ye karpuzunu..nedir arkadaşlar? nette baktım bir yerde 56, bir yerde 30, başka bir yerde 19 (100 gr) yazıyor...neredeyse 3 katı fark!!! cok severim ama korkumdan daha 3-4 dilim yiyebildim...benim için kalori takibi de önemli biliyorsunuz..1700ü aşmamam lazım...bu arada artık dr kontrollerim her ayın 1inde olacak...ve bu ay sanırım 1500 kaloriye düşecek listem
bu arada günaydın :) dolapta buz gibi karpuz var ve ben sabah sabah yiyemedim günaydından önce konuya girmişim :/ kusuruma bakmayın :)
Canım gözüme çarpanları hemen söylemeden edemicem..Öğle karpuz sonrası çikolata olmasaymış iyiymiş..mutlu akşamlar kızlar
bu günkü menüm:
kahvaltı:
2 dilim ono denge ekmek
1/4 kk eski kaşar peyniri
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı çilek marmelatı
ara:----
öğlen:
1 tabak mercimek çorbası
2 porsiyon karpuz
2 kare bitter çiko
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
ara:
1 limonata
akşam:
1 servis kaşığı patatesli bezelye
1 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
ara:
2 porsiyon karpuz
su:2 lt
spor:
3 mil leslie sensoi yürüyüş
30 dk yürüyüş
![]()
Nescafeden uzak dur derim çünkü selülit depoluyor ve yağların erimesine engel oluyor cildi yaşlandırması da cabası..Onun yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin..
Akşam menü sonrası karpuz arası da olmamış canım..Akşam geç saatte kan şekerini yükseltip ertesi gün daha iştahlı olmanı sağlamışsın..
Yenii gelenn arkadaşlarr olmuşş hoşgeldinizz boll kiloo vermelerrr bu hafta evet benn aldımm ama anneminn yanına niğdeye yaylaya gittikk eşimle çocuklar 1 hafta önce gitmiştii,güyaa kızlarımm bayrama kadar orda kalacaklardıı hergünn telefonn ettiler sıkıldıkk diyee ve eşimle süprizz yaptıkk otobüsle gittikk bizii görünce şok oldular 1 hafta orda kalıpp onlarıda aldıkk geldikk yenii,,,,,, eeee annemde boş durmadıı tabikii dışarda saçta börekler,kebaplar içlii köfteler yapınca sonucuu bu olduu kızlarr,,yaa kadınn üşenmezmii bizz uyuyoruzz o sabahınn köründe dışarda bizde sıkmalar açıyorr sıcakk dayamayıpp yedimm
Bugünküü menümm
sabah 1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir
ara türk kahvesii
öğlenn 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmekle
ara kahve
akşam
1 dilim ekmekle 4 kaşıkk cier kavurması ve yoğurt yedimm
Anne yüreği işte çocukları torunları varken mutlulukla yapmıştır yemekleri canım.. Öyle bir anlatmışınki o sıkmalardan canım çekti resmen

Afiyet olsun ama bu hafta artı kilo olmasın lütfen