Akşam 3 dilim ekmek yerine bir kase yoğurt daha iyi olurdu trabzon, akşam ekmeklerini bitir artık yerine yoğurt ye![]()
Tamam kaptanimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam 3 dilim ekmek yerine bir kase yoğurt daha iyi olurdu trabzon, akşam ekmeklerini bitir artık yerine yoğurt ye![]()
İyi akşamlar :) yeni aranıza katılan İrem ben :) sanırım her gün düzenli olarak yediklerimizi yazıyoruz.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
3-4 dilim peynir
Bir bardak yeşil çay
ÖĞLE ( okulda )
4 adet mandalina
AKŞAM
Bir tabak bulgur pilavı
Bir kase cacık
Sizce yediklerim uygun mudur? Yarım saatlik yürüyüş yaptım, ancak sadece 1 şişe( 0.5 lt) su içebildim.
İyi akşamlar :)
Et anacıı bizi takip et deee biz kilo verene kadar sen bebişi doğurur tekrar aramıza katılırsın gibime geliyorprensesine çokkk geçmiş olsun tatlım ve tabii sana da sen de hastalanmışsın..
kız bana gönder bana o zeytinyağlı sebze yemeklerini bayıla bayıla yerim.
bende pişiriyorum benden başka kimse yemiyor (eş ve çocuk) hadi çocuk neyse ama eş de yemeyince sinir oluyorum
bu arada herkeslere selam..
hepinizden haberim var hedefciğim ben gelene kadar zayıflama mucizesini keşfedecek ve bende hazıra konacağım için sizi takipteyim![]()
Bende bu akşam yaptım canım..Yarm litre ile..18 aralıkda da benimkisi hazır olucak..Bakalım işe yararsa hemen yedekleriz bi yarım litre daha..Eee 15 gün napıcaz pekiia
aaa genic gelmiş. ben de kim o hazıra konacak diye bi baktım genic miş...sen gene işini muciye bırakmavalla baktık böyle olmuyo mucize arıyoruz...
Arkadaşın babası elma sirkesi içerek 10 kilo vermişti.her sabah 1 çay bardağı ev yapımı elma sirkesi.
Eşi de armut sirkesi içmiş, ev yapımı armut sirkesi...kilo almış
eğer dün yediğim gibi yersem bu kür bana da kilo aldırır. kaldı 14 gün, hakiki kür 17 aralıkta olgunlaşmış olacak.
bu arada elma sirkesini evde yapayım desem doğal elmayı nerden bulucam, yapmaya kalksam 2 ayımı alacak bi aktarlara sorayım diyorum![]()
Sabah : Limonlu su yoğurt kürü kızarmış ekmek peynir 7 yeşil zeytin bir çay kaşığı bal semizotu domates Limonlu roka biber salatalık. Ara: tatlı Limonlu yoğurt Öğlen: bulgur pilavı patates yemeği ( kardeşin yanına gitmiştim orada yedim). Ara: yoğurt karışımı. Akşam: yoğurt karışımı karnıbahar domatesli makarna domates çorbası (dün biraz fazla yapmışımda ) marul salatası Ara: mandalina Sıvı: 4 litre su çay Türk kahvesi tarçınlı adaçayı 5i1 yerde yeşil çay Spor: market alışverişi plates yürüyüş. Kitap: Kuran'ı Kerim cevşen söZler fetih saffat süreleri
Menü
Sabah haslanmis yumurta
Domates sosu
3 dlm ekmek
Zeytin bal
Ara zencefilli balli limonlu cay çok hastayim şifa niyetine
Ara 2 minik bisküvi
Öğle 1 kase şehriye çorba si
2 dlm ekmek
Domates
Ara elma
Aksam havuç karnibahar haşlama yoğurtlu
Biber soğan domates üstüne biraz peynir yalanci menemen
Spor ev temizliği
Kitap hala yok ;/
Menü güzel ama su çok az, kitap yok, spor yok canım..İyi akşamlar :) yeni aranıza katılan İrem ben :) sanırım her gün düzenli olarak yediklerimizi yazıyoruz.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
3-4 dilim peynir
Bir bardak yeşil çay
ÖĞLE ( okulda )
4 adet mandalina
AKŞAM
Bir tabak bulgur pilavı
Bir kase cacık
Sizce yediklerim uygun mudur? Yarım saatlik yürüyüş yaptım, ancak sadece 1 şişe( 0.5 lt) su içebildim.
İyi akşamlar :)
Ben de benim adımı okuyunca heycan yaptım ama SOS görünce çöktüm yahuuGenic hoşgelmişsin :) inşallah herşey yolundadır..
Hedef bir an önce o mucizeyi bulsan artık :) yoksa tombik hatun olarak gidicem bu alemden :/
Selen nerelerdesin?? Ağrıların nasıl oldu?
Gamzecik son durumlar nedir?? Dava başladı mi?
Kaptancim motivasyon ihtiyacım var:/SOS :/
Merhabalar![]()
Merhaba canım hoşgeldin .
Ne ikram edelim sana yeşil çay istermisin şekerim![]()
Hoşbuldum canım :) Teşekkür ederim ama yeşil çayı akşam içtiğimde bende aşırı uykusuzluk yapıyor o yüzden içemiyorum
Kendimi tanıtmıştım senide tanımak isterim tatlım.![]()
Haklısın uykusuzluk yapar ama ben az sonra yapıcam kendime, eşim gece gelecek vardiyadan ve ben beklemek istiyorum..
.
Ben takım kaptanı akrep canım:13: