• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar bu yediğiniz yoğut kürü ne :44:

dimp ve iremclskn hosgeldiniz arkadaslar,bol kilo vermeler dilerim

canim bu yogurtkurunu ilk kim buldu bize duyurdu bilmiyorum.yogurdun icinebirercay kasigi tarcin,zencefil,zerdeca ve corekotu koyup yemeklerden yarim saat once yiyorsun.gamzeerdi basta olmak uzere ise yaradigi test edildi.
insallah hedefcim yakinda cok cok daha etkili bir formul bulacak hepimizi kurtaracak kilolarimizdan:)

bu arada hedefcimbenim iki kucuk.bebegimvar amahic biseyden de eksik kalmayiz ailecek.gezmelerimizz tatillerimiz bitmez.cocuklar yollarda buyudu.

işimiz bakterilere kaldı diyosun :) e o zaman bu yol bitmeeeeez :/ bak yine tombul kalçam sendromum geldi :) ev yoğurdunu sevmiyorum ben yaaaa :( kızım da yemiyor...biliyorum hazır yoğurtlar çooooook sevimsiz ama zaten yoğurdu burun kıvırarak yiyorum bi de ev hiç yiyemem..probiyotik tozlar var eczanelerde satılan, onlarla bardağa mayalıyor ve günlük tüketiyorsun...ama probiyotiklerde çok tüketilince organizmayı olumsuz etkiliyor ve kendi kendine çalışmasına mani oluyormuş...bu arada geçen gördüm aidin salih okuyorsun,benim ilginç dr.um ta kendisi :)
evet gerçekten ilginç önerileri var, okumak lazım, diyet konsunda her bakış açısını okumaya çalışıyorum,işime en çok geleni tercih edeceğim:17:

kızzz var ya sen harikasın cidden senin mesajlarını okuyunca keyfim yerine geliyor. bebeğim biliyorum ama senden de medet umuyorum valla.:54::54::54:

seldacım bitanem çok şükür herşey yolunda ve sabahki mesajını da okudum dualarım seninle canım arkadaşım :17::17::17:

evetttt martta doğum gerçekleşirse 3 ay veriyorum kendime haziran temmuz gibi gelmeyi planlıyorum bakalım inşallah.......

bu arada mezun falan olup beni yalnız bırakmayın :20::20::20::27::27::27:

yok bi yere gitmiyoruz sen gel:19:

Herkese günaydın :) ve tekrar hoşbuldum :16:
ASlında dün diyette değildim ama yinede menümü paylaşayım :)
Sabah yumurta 1 dilim ekmek ( ya aslında bizde köy ekmeği var digger ekmeğe gore daha sağlıklı düşünüyorum kepekli yufka ekmek açık ekmek artık ne dersiniz bilmiyorum ondan tüketiyorum ufacık kenarından alıp yiyorum) zeytin yogurt yedim
Erken uyanmadığım için yani 11 gibi uyanıyorum o yüzden Sabah kahvaltım ogle yemeği oluyor :50:
Akşama gelince pırasa yemeği vardı sofrada kocaa bi tabak bide yarım yedim saat 8 de de bi tane daha yedim baya yedim yani :44:
Bu arada canım istedikçe vaktini hatırlamıyorum bi kaç mandalina 2 tanede elma yedim :25: Bugün diyetteyim akşam 6 dan sonar bişi yemicem yalnız dünden önceki iki gün boyunca leslie sansone yapmıştım bugünde yapmayı düşünüyorum. :15:
Şimdi leslie mi yapıcam akşama kadarda ders çalışmam lazım akşaam görüşürüz kızlar :16:

bak sabah kahvaltını muhakkak yap hiç bir şey yiyemezsen bir bardak süt iç, ya da sütlü kahve bile olur ama muhakkak kalk kahvaltı yap ki bünye çalışmaya başlasın

Sabah: yumurta çay limonlusu yoğurt karışımı peynir zeytin ekmek. Ara: elma. Öğlen: patates yoğurt karışımı peynir zeytin semizotu domates Limonlu roka. Ara: portakal. Akşam: kapıska yoğurt karışımı yoğurt bulgur pilavı. Ara: cevizli tarçınlı yoğurt. Sıvı: 4 litre su yeşil çay adaçayı bitki çayı çay Spor: yürüyüş plates. Kitap : Kuran'ı Kerim sözler cevşen 100 salavat

gamze diyetini tık tık yapıyor:nazar:

Kızlar bu yediğiniz yoğut kürü ne :44:
sır :27:

canim bu yogurtkurunu ilk kim buldu bize duyurdu bilmiyorum.yogurdun icinebirercay kasigi tarcin,zencefil,zerdeca ve corekotu koyup yemeklerden yarim saat once yiyorsun.gamzeerdi basta olmak uzere ise yaradigi test edildi.
insallah hedefcim yakinda cok cok daha etkili bir formul bulacak hepimizi kurtaracak kilolarimizdan:)

bu arada hedefcimbenim iki kucuk.bebegimvar amahic biseyden de eksik kalmayiz ailecek.gezmelerimizz tatillerimiz bitmez.cocuklar yollarda buyudu.
ay ben ne büyük laf etmişim mucize formül bulucam derken:30: herkişler bana ümüt bağlamış:1: valla seçim vaadi olarak ' zayıflatan mucize formülü açıklayacağım'' diyen lider kazanır:52:şuraya yazıyorum başbakan değil cumhurbaşkanı bile olur:52:

evet gerçekten ilginç önerileri var, okumak lazım, diyet konsunda her bakış açısını okumaya çalışıyorum,işime en çok geleni tercih edeceğim:17:

bak sabah kahvaltını muhakkak yap hiç bir şey yiyemezsen bir bardak süt iç, ya da sütlü kahve bile olur ama muhakkak kalk kahvaltı yap ki bünye çalışmaya başlasın

ay ben ne büyük laf etmişim mucize formül bulucam derken:30: herkişler bana ümüt bağlamış:1: valla seçim vaadi olarak ' zayıflatan mucize formülü açıklayacağım'' diyen lider kazanır:52:şuraya yazıyorum başbakan değil cumhurbaşkanı bile olur:52:

Canım uyanabilsem emin ol bir şeyler yerim gece geç yatıyorum ders çalışıyorum Sabah erken uyanamıyorum maalesef :50: ama bundan sonar en azından 11 yerine 9.30 ta kalkmayı denicem :1:

Çocuklar sınavda ter dökerken net takılan öğretmenden herkeslere selam :) sarımsak olayına ben de gircem hemen..eksik kalmiiiim bireyden...amasyaliyim ya malum elma sirkesi annemin elinden :) o hazirlarla olmaz o kür :) ben yapiiim siz bakın :)

Çocuklar sınavda ter dökerken net takılan öğretmenden herkeslere selam :) sarımsak olayına ben de gircem hemen..eksik kalmiiiim bireyden...amasyaliyim ya malum elma sirkesi annemin elinden :) o hazirlarla olmaz o kür :) ben yapiiim siz bakın :)

canım bende 1,5 litre sirke var, sağolsun arkadaş getirdi hatta şu an tam da masamın üstünde eve götürmeyi unutmayayım diye.
Birazdan sarmısak almak üzere markete gidicem ve bu iş bu akşam bitecek inşallah:) öğlen de 1 litrelik ve 3 litrelik cam kavanoz aldım:21:
haaaaaa 1,5 litre sarmısak kürü ile kilo veremez amma velakin elma sirkemiz biterse devamını senden isterük:37: fıçı fıçı sirke bitiyormuş bizim yağlar yerinde duruyormuş:37:

ay hedef beni de gulduruyorsun gercekten.sen de hep gul emi:)

Dimp ve irem hoşgeldiniz...
Seldom ne zamanki ben 52 kilo oldum işte o zaman bi mucize bulduğumu düşünebilirsin, araştırmalarım haaaala devam ediyor:31:

Akrep bana bugün bir arkadaş ev yapımı elma sirkesi getirdi. 1,5 litre ama üzüm ile karışık yine de yapaylardan kat kat iyidir.

selennnnn geçmiş olsun....
Trabzon da benim gibi düşe kalka
gamze aynen devam
siyah beyaz nerdesin tatil bitti ama nerdesin. sahi sen 2 çocukla nasıl gittin o tatile:ssz:
......................

Kızlar yeni bir şeyi öğrendim veya daha iyi anladım diyebilirim:28:
Probiyotikler-prebiyotikler iyidir sağlıklıdır falan biliyoruz. bağırsaklardaki yararlı bakteriler işte zararlılarla savaşırlar bizi hastalıklardan korurlar, b vitamini üretirler, kanserden kabızlıktan korurlar...bunları zaten biliyorduk. e peki zayıflamak için neden önemli? bunun cevabını anladım:28:
e sağlığı olumlu etkiler sağlıklı olursan da kilo verirsin.... e ama nasıl:37:

Şöyle: Bağırsaklardaki bu yararlı bakteriler aslında bizim aldığımız enerjinin ortakları. bazı besinleri onlar sindiriyorlar, resmen bizim yediğimizi onlar da yiyorlar... bu şekilde porsiyonumuzu onlarla paylaşmış oluyoruz. aslında bir nevi asalaklar gibi, hani bazğırsaklarında kurt olan bazıları kilo alamaz ve kansız kalır ya...aradaki fark yararlı bakterilerin enerjiye ortak olurken bazı vitamin ve yararlı öğeleri üretmesi ve vücuda zarar vermemesi....
bu enerji tüketme işi sanayiciler tarafından o kadar ciddiye alınmış ki tavuklar daha çabuk büyüsün diye antibiyotik kullanmılması bu yüzdenmiş. yani hastalık sebebi ile değil prob. bakterileri öldürüp tavuk daha hızlı büyüsün diye antibiyotik kullanılıyormuş.
O tavukları biz yiyoruz, hoooop o antibiyotikler bize geliyor ve bağırsaklarımızdaki bakteriler ölüyor.
e zaten biz kendimiz de antibiyotkik kullanıyoruz.
Şimdiiiiiiiiiiii gelelim doğal mikroflorayı düzeltme yollarına. nedir bu probiyotik besinler
-Ev yapımı yoğurt
-Kefir (hem pro hem prebiyotik)
-Ev yapımı sirke ve dolayısı ile turşu

Ev yapımı sirke 15-25 derecelerde mayalanarak oluyor. fabrikada yapılanlar yüksek ısıya maruz kalıp tyapay olarak fermente edilince içinde yararlı mikroplar olmuyor bizim de çok işimize yaramıyor.

Bu arada elmanın ve elma sirkesinin içinde malik asit denilen bir öğe var, enerji yakımına bakarsanız krebs siklusunun içinde malik asite rastlarsınız.

artık bağırsaklarımızdaki yararlı bakterileri arttıralım ve yemeğimizi onlarla paylaşalım:27::32:
Yani varya hiç bu kadar güzel anlatılamazdı bu durum:46: Şimdiii kefir iğrenç yaa ama arada almalı içmeli artık, ev turşum var, ev yapımı yoğurtda yapamıyorum bu ara çünkü sütçüm yok artık:50:bi çözüm bulmalı bu duruma:44:
işimiz bakterilere kaldı diyosun :) e o zaman bu yol bitmeeeeez :/ bak yine tombul kalçam sendromum geldi :) ev yoğurdunu sevmiyorum ben yaaaa :( kızım da yemiyor...biliyorum hazır yoğurtlar çooooook sevimsiz ama zaten yoğurdu burun kıvırarak yiyorum bi de ev hiç yiyemem..probiyotik tozlar var eczanelerde satılan, onlarla bardağa mayalıyor ve günlük tüketiyorsun...ama probiyotiklerde çok tüketilince organizmayı olumsuz etkiliyor ve kendi kendine çalışmasına mani oluyormuş...bu arada geçen gördüm aidin salih okuyorsun,benim ilginç dr.um ta kendisi :)
Son cümleyi anlayamadım, hedefin okuduğu kitabın yazarımı senin dr.???
Herkese günaydın :) ve tekrar hoşbuldum :16:
ASlında dün diyette değildim ama yinede menümü paylaşayım :)
Sabah yumurta 1 dilim ekmek ( ya aslında bizde köy ekmeği var digger ekmeğe gore daha sağlıklı düşünüyorum kepekli yufka ekmek açık ekmek artık ne dersiniz bilmiyorum ondan tüketiyorum ufacık kenarından alıp yiyorum) zeytin yogurt yedim
Erken uyanmadığım için yani 11 gibi uyanıyorum o yüzden Sabah kahvaltım ogle yemeği oluyor :50:
Akşama gelince pırasa yemeği vardı sofrada kocaa bi tabak bide yarım yedim saat 8 de de bi tane daha yedim baya yedim yani :44:
Bu arada canım istedikçe vaktini hatırlamıyorum bi kaç mandalina 2 tanede elma yedim :25: Bugün diyetteyim akşam 6 dan sonar bişi yemicem yalnız dünden önceki iki gün boyunca leslie sansone yapmıştım bugünde yapmayı düşünüyorum. :15:
Şimdi leslie mi yapıcam akşama kadarda ders çalışmam lazım akşaam görüşürüz kızlar :16:
canım o yediğin ekmek en sağlıklısı, sporun da güzelmiş harikasın şekerim:46:

canim.ben hergun yesilcay iciyorum.ne gibi bi zarari var biliyormusun.icmemeli miyim hic.

selen,seldom,trabzonspor gwcmisler olsun.ben ve.cocuklar da hastayiz.

hedefim burdayim annemdeyim.giriyorum ama cok yazamadimburada biraz kacirdigim icin menulerimi
Canım kilo verdirdiği için bebeği de etkiler diye..Sanada geçmiş olsun canım çocuklara da..

Tatlım yoğurt kürünü yemeklerden yarım saat önce değil, hemen öncesi yiyoruz sona yemeğe geçiyoruz..

Yaa hedef çözümlerden sorumlu bakanımız sensin hadi bakalıım :46:

Aaaa hedef süper bir fikir verdin banaa işte buuu:46:
Benim için seçim çalışmalarında, süper bir seçim vaadi ve iksirimizde gün yüzüne çıkmayı bekliyor:52::52:
Ya öyle deme yaa bende hazır sirke var el yapımı yokki ühüüüüüüüüüüüü hem amasyalıda değilim ühüüüüü nerden bulcam ben ev yapımınıı ühüüüüüü
canım bende 1,5 litre sirke var, sağolsun arkadaş getirdi hatta şu an tam da masamın üstünde eve götürmeyi unutmayayım diye.
Birazdan sarmısak almak üzere markete gidicem ve bu iş bu akşam bitecek inşallah:) öğlen de 1 litrelik ve 3 litrelik cam kavanoz aldım:21:
haaaaaa 1,5 litre sarmısak kürü ile kilo veremez amma velakin elma sirkemiz biterse devamını senden isterük:37: fıçı fıçı sirke bitiyormuş bizim yağlar yerinde duruyormuş:37:

Kız sen evdede yaptın 1 kilo edicek 2,5 kilo :53: ben yaptığım yaım litre ile işi bitimeyi düşünüyorum :27:

Neseee seçimi kazanırsam sizden sipariş alırım o fıçıları bu tarafa gönderirsiniz ehh takım kaptanınıza kıyak geçersiniz artıkım:118:

Yarın kuzenime misafirliğe gitcez oda öğlene kısır yapıcak azıcık yesem bişi olurmuki? :32:
Kısır kaçamağa girmiyo demi? :44:

Yarın kuzenime misafirliğe gitcez oda öğlene kısır yapıcak azıcık yesem bişi olurmuki? :32:
Kısır kaçamağa girmiyo demi? :44:

Hayır canım, kısır sağlıklı yemeklerden..Yanında bool yeşillik, turşu ile harika bir öğle menüsü olur :56:

Hayır canım, kısır sağlıklı yemeklerden..Yanında bool yeşillik, turşu ile harika bir öğle menüsü olur :56:

O zaman 4 kaşık yiyebilirim kaptanım :1:
Bu arada yarın gidicem kuzenim şuan yanımda onuda buraya üye yaptım oda zayıflamak istiyor umarım bizim grupta olur :16:

O zaman 4 kaşık yiyebilirim kaptanım :1:
Bu arada yarın gidicem kuzenim şuan yanımda onuda buraya üye yaptım oda zayıflamak istiyor umarım bizim grupta olur :16:

Gelsin canım oda bizim takıma onuda alalım deneme süremize :34:

En sağlıklı çiçek :39::39::39:

1465225_599292850124724_1968736019_n.jpg

Meraba Ben Güneş gamzenin kuzeniyim onun tavsiyesiyle üye oldum sonrada buraya davet edildim :3:
Yürürken aksıyorum ameliyat olmam lazım kalça çıkıklığı var bu yüzden terk edildim :14: Açık öğretim ilahiyat okuyorum 2. sınıfım.ayriyetten ömss'ye hazırlanıyorum. Hedefim 50 kiloya düşmek. Hem kalça çıkılığı olup hemde kilolu olmak çok kötü bi durum kızlar birbirimize yardım edelim :34:

Seneye isteyene memlekete gidince gönderirim walla...zayiflayin bana dua edin anacim :)

Yani varya hiç bu kadar güzel anlatılamazdı bu durum:46: Şimdiii kefir iğrenç yaa ama arada almalı içmeli artık, ev turşum var, ev yapımı yoğurtda yapamıyorum bu ara çünkü sütçüm yok artık:50:bi çözüm bulmalı bu duruma:44:

Son cümleyi anlayamadım, hedefin okuduğu kitabın yazarımı senin dr.???

canım o yediğin ekmek en sağlıklısı, sporun da güzelmiş harikasın şekerim:46:

Evet benim dr aidin salih...asistanları takibi kontrolü o yapıyor...ama herşeyi uygulayamiyorum malesef..hani hacamat falan da yaptırmıştı bana da ilginç gelmişti size

Meraba Ben Güneş gamzenin kuzeniyim onun tavsiyesiyle üye oldum sonrada buraya davet edildim :3:
Yürürken aksıyorum ameliyat olmam lazım kalça çıkıklığı var bu yüzden terk edildim :14: Açık öğretim ilahiyat okuyorum 2. sınıfım.ayriyetten ömss'ye hazırlanıyorum. Hedefim 50 kiloya düşmek. Hem kalça çıkılığı olup hemde kilolu olmak çok kötü bi durum kızlar birbirimize yardım edelim :34:

Aaaa ben seni davet etmiştim zaten ama seni önce 14. takıma davet ediyordum, baktım dimp altta beğenmiş çağrı mesajını, o anda içsesim seni 2. takıma çağırırsam dimpi çok sevindireceğimi söyledi ve fikrimi değiştirdim seni 2. takıma çağırdım şekerim :34:
İç sesimi seviyorum, her alanda yardımcım :29:

Back
X