Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Vayyyy Çan’ına müthiş menü olacak o zaman yulaf beni acıktırıyor sanki :/ niye bilmiyorum kabak spagetti nasıl peki?

Evde hazırlayamıyor musun canım? Zor mu oluyor
Evde bir iki kere hazırladım ama yanıma almayı unuttum. Bir de saklama kabu bulamadım hala dışına taşırmayanlardan :( bakacağım bir çaresine bir şekilde bu hafta iyi gaz verdim kendime. Regl de oldum bebek bu ay da yok nasılsa biraz daha kilo vereyim diyorum :D

Kabak spagetti şöyle kabakları patates soyacağı ile ince ince kesip zeytinyağı ile hafif soteliyorsun. Sonra üzerine istediğin gibi sos yapabilirsin. Sarımsaklı yoğurt yapmıştım daha önce eşime beğenmişti. Bugün daha kolaya kaçıp beyaz peynir doğradım üzerine öyle yedim güzeldi.
Bu kadarcık basit bir şey :D

Sporla sıkılaşırsın canım kilon az nasıl olsa toparlanır :)
Düğünden önce jillian falan yapıyordum o ara kilo olarak fazla eksilmesem de görünüşümde baya fark yaratmıştı elbiselerimin bedeni bile düşmüştü sıkılaşmış olmaya yoruyorum o durumu.
Burda öyle bir durumdayız ki evde spor yapmayı istemiyorum. Üç haftadır her haftasonu elektrik ve au kesintisi var hafta içi de ara ara kesiliyor. Spor yapıo o kadar terle sonra duş alama:işsiz: berbat bir şey. Ama bu hafta yapacağım spor az da olsa :rapci:

Evde bir iki kere hazırladım ama yanıma almayı unuttum. Bir de saklama kabu bulamadım hala dışına taşırmayanlardan :KK43: bakacağım bir çaresine bir şekilde bu hafta iyi gaz verdim kendime. Regl de oldum bebek bu ay da yok nasılsa biraz daha kilo vereyim diyorum :KK70:

Kabak spagetti şöyle kabakları patates soyacağı ile ince ince kesip zeytinyağı ile hafif soteliyorsun. Sonra üzerine istediğin gibi sos yapabilirsin. Sarımsaklı yoğurt yapmıştım daha önce eşime beğenmişti. Bugün daha kolaya kaçıp beyaz peynir doğradım üzerine öyle yedim güzeldi.
Bu kadarcık basit bir şey :KK70:
Canım kavanozlar da iyi olur saklamak için :) alışana kadar unutuyorsun hakikaten ama alışınca rahat oluyor :)
Kabak spagettiyi de çok beğendim deniycem inş zaten dün pazara gittik epey sebzemiz var bu hafta biraz daha sağlıklı takılayım :)
Şimdi kaç kilosun? Hedefine ne kadar var ?

Evettt maalesef öyle :KK43: hep diyorum beynimiz obez bizim normalde insan doyunca bırakmalı biz sırf tadı güzel diye doysak bile devam ediyoruz enisonu karın ağrım oluyor :KK43::KK43: yani ben böyleyim maalesef :KK43: aynen bu yöntem senin için çok iyiydi hatta bende yapmayı düşünüyorum ama hiç çorba yapmadım bu zamana kadar desem o_O

Ya kız vur dedik öldürmüşsün utandım valla :KK23:sonra kendimi manken sanarım sorumlusu sensin ona göre :KK70: Allah razı olsun canım benim inş dediğin gibi bi 10 kilo sonra çok daha iyi olur hayırlısıyla sağlıkla inş evet katılıyorum ayperest numarasını bi verse ne eğleniyoruz bilmiyor :KK70:

Evetttt kuzum çok benziyoruz birbirimize ama doğru diyorsun başardık çok şükür tatlı ve hamurişiyle de zayıflanırmış onuda kanıtladık galiba :KK70:

Anladım kuzum Emin’im çok güzel gözükeceksin :) zaten önemli olan kendini beğendiğin Kiloda olman çünkü o zaman etrafa yaydığın enerji daha güzel gözükmene sebep oluyor sanki :)
İnş kuzum dediğin gibi herşey daha güzel olur takıntılarımdan kurtulup özgüvenimi de artırmam lazım ama :KK43:

Valla çok doğru mesela ben makarna hastasıyım tabak tabak yerim yani sırf yemekten mutlu olduğum için. Doyunca bırakma falan yok :)
Kesin benim beynim ileri derece obezdir yemeyi çok seviyorum :KK70:

Ne var canım öğrenirsin. Annen yapmıyor mu hem. Valla tek çorba gayet güzel seçim. Mideyide dolduruyo hem.

Keşke sizle daha yakın takılabilsem :dua:

Evet önemli olan kendimizi nasıl iyi hissettiğimiz :)

Hepimizin özgüven problemi ya da takıntıları var. Benimde içimde yaşadıkları mi bi bilsen. Hep beraber olursak kopmazsak kendimizi değiştirebilirz inşallah ;)

Aslında şu an etim sıkı değil bayağı kilo verdiğim için hatta sana dert yanmıştım bu konuda :KK43: ama kiloluyken çok sıkıydı
Ah şu eşler :KK43:

:(

Biliyorum canım hatırladım. Yinede abarttığın kadar değil belli ki iyi göründüğüne göre ;)
O konuyu halledeceksin inşallah. Bulunur bi çaresi. Hele bi hedefine ulaşda :KK200:

Düğünden önce jillian falan yapıyordum o ara kilo olarak fazla eksilmesem de görünüşümde baya fark yaratmıştı elbiselerimin bedeni bile düşmüştü sıkılaşmış olmaya yoruyorum o durumu.
Burda öyle bir durumdayız ki evde spor yapmayı istemiyorum. Üç haftadır her haftasonu elektrik ve au kesintisi var hafta içi de ara ara kesiliyor. Spor yapıo o kadar terle sonra duş alama:işsiz: berbat bir şey. Ama bu hafta yapacağım spor az da olsa :rapci:
Evet hatırlıyorum o dönemi gelinlik filan çok rahat almıştın :)
Ya su elektrik çok sıkıntı ya çok iyi anlıyorum seni hep mi böyle olacak :/

Canım kavanozlar da iyi olur saklamak için :) alışana kadar unutuyorsun hakikaten ama alışınca rahat oluyor :)
Kabak spagettiyi de çok beğendim deniycem inş zaten dün pazara gittik epey sebzemiz var bu hafta biraz daha sağlıklı takılayım :)
Şimdi kaç kilosun? Hedefine ne kadar var ?
Dene dene güzel bir alternatif oldu bizim için:)
61,7 geldim cuma sabahı hedefime 9kg kaldı diyebilirim:KK48:
Pazarı özledim yeminle. Pazar kültürü de yok şırnakta marketlerden alıyoruz her şeyi ne bulursak artık. Geçen hafta pırasa buldum mesela. Pırasa için o kadar sevineceğimi bana söyleseler güler geçerdim :D

Evet hatırlıyorum o dönemi gelinlik filan çok rahat almıştın :)
Ya su elektrik çok sıkıntı ya çok iyi anlıyorum seni hep mi böyle olacak :/
O günleri özledimm düğünden sonra saldı gene vücudum çünkü.
Her yer şantiye gibi burda alt yapı yol çalışmaları yeni inşaatlar falan uzun süre böyle olacak gibi. Kışın da normal zamanlarında bile kaçak elektrik kullanımı yüzünden trafolar patlıyormuş sık sık uzun süren elektrik kesintisi oluyormuş.

Valla çok doğru mesela ben makarna hastasıyım tabak tabak yerim yani sırf yemekten mutlu olduğum için. Doyunca bırakma falan yok :)
Kesin benim beynim ileri derece obezdir yemeyi çok seviyorum :KK70:

Ne var canım öğrenirsin. Annen yapmıyor mu hem. Valla tek çorba gayet güzel seçim. Mideyide dolduruyo hem.

Keşke sizle daha yakın takılabilsem :dua:

Evet önemli olan kendimizi nasıl iyi hissettiğimiz :)

Hepimizin özgüven problemi ya da takıntıları var. Benimde içimde yaşadıkları mi bi bilsen. Hep beraber olursak kopmazsak kendimizi değiştirebilirz inşallah :KK66:

:KK43:

Biliyorum canım hatırladım. Yinede abarttığın kadar değil belli ki iyi göründüğüne göre :KK66:
O konuyu halledeceksin inşallah. Bulunur bi çaresi. Hele bi hedefine ulaşda :KK200:
Aynen kuzum :D ama yenicez beyin obezliğimizi de inş :) o zaman kilo almamayıda başarıcaz :)

Annem yapıyor genelde de bazen yemek yapmak istemiyor ben bilsem daha rahat olur kendim yaparım tarife bakıp yaparım inş :)

Keşke kuzum özelden de seninle konuşmayı çok isterdim :KK200:

Ya çok şükür o zaman ki gibi takmıyorum artık ara ara canım sıkılıyor bazen ama dikkat ettikçe daha göze battığını farkettim önemli olan sahip olduklarımızla mutlu olmak bardağın dolu tarafını görmek bol bol şükretmek artık öyle yapmaya çalışıyorum :KK68:

Dene dene güzel bir alternatif oldu bizim için:)
61,7 geldim cuma sabahı hedefime 9kg kaldı diyebilirim:KK48:
Pazarı özledim yeminle. Pazar kültürü de yok şırnakta marketlerden alıyoruz her şeyi ne bulursak artık. Geçen hafta pırasa buldum mesela. Pırasa için o kadar sevineceğimi bana söyleseler güler geçerdim :KK70:
İyi maşallah az kalmış o zaman :) aslında dişini çıksan 2 aya tamamdır :) pırasa aslında doğuda çok tüketilmiyor galiba
O günleri özledimm düğünden sonra saldı gene vücudum çünkü.
Her yer şantiye gibi burda alt yapı yol çalışmaları yeni inşaatlar falan uzun süre böyle olacak gibi. Kışın da normal zamanlarında bile kaçak elektrik kullanımı yüzünden trafolar patlıyormuş sık sık uzun süren elektrik kesintisi oluyormuş.
Hım anladım Allah yardımcınız olsun bayağı sıkıntılı :/

İyi maşallah az kalmış o zaman :) aslında dişini çıksan 2 aya tamamdır :) pırasa aslında doğuda çok tüketilmiyor galiba

Hım anladım Allah yardımcınız olsun bayağı sıkıntılı :/
Sebze yemiyorlar galiba ben anlayamıyorum bu beslenme şeklini bir egeli olarak :D
Evet kararlı olmak biraz iradeli olmak lazım bende o yok mideme çok düşkünüm. Yemek yemeyi çok seviyorum :D mutlu oluyorum karnım doyunca :D
Teşekkür ederim tatlım iyi ki gelmişsin sen buraya 2.takım şenlendi gelişinle :KK200:

ayperest ayperest makarna sevgini paylaşıyorum. Kendimce şöyle bir çözüm getirdim o sorunuma ben hep az yapıyorum makarnayı :D
Hiçbir zaman yetmiyor makarna o yüzden fazla da kaçırmamış oluyoruz :D
Soslarını da kendim hazırlıyorum hazır sos ya da ketçap mayonz kullanmayınca kalori açısından daha masum oluyormuş makarna :deli:

Aynen kuzum :KK70: ama yenicez beyin obezliğimizi de inş :) o zaman kilo almamayıda başarıcaz :)

Annem yapıyor genelde de bazen yemek yapmak istemiyor ben bilsem daha rahat olur kendim yaparım tarife bakıp yaparım inş :)

Keşke kuzum özelden de seninle konuşmayı çok isterdim :KK200:

Ya çok şükür o zaman ki gibi takmıyorum artık ara ara canım sıkılıyor bazen ama dikkat ettikçe daha göze battığını farkettim önemli olan sahip olduklarımızla mutlu olmak bardağın dolu tarafını görmek bol bol şükretmek artık öyle yapmaya çalışıyorum :KK68:
Tabii tatlım tarifle herşey kolay valla biz şanslıyız herşey internette :))

Bende :KK200:
Aynen ya üstüne düştükçe insan takıyo kafaya. Sanki kim mükemmelki hem. İnsan olduğu gibi sevmeli kendini. Sorunlara da çözüm aramalıyız tabiiki
Bende değiştiriyorum kendimi.
Sevmediğim şey çok kendimde.
Başka biri olacağız inşallah ;)
Benim bakım ve alışkanlık topiğimde bana çok iyi geliyo :KK73:

ayperest ayperest makarna sevgini paylaşıyorum. Kendimce şöyle bir çözüm getirdim o sorunuma ben hep az yapıyorum makarnayı :KK70:
Hiçbir zaman yetmiyor makarna o yüzden fazla da kaçırmamış oluyoruz :KK70:
Soslarını da kendim hazırlıyorum hazır sos ya da ketçap mayonz kullanmayınca kalori açısından daha masum oluyormuş makarna :deli:
Mantıklı canım bu şekilde deneyebilirim :confused:
Aslında diyet sürecinde ağza sürmemek en iyisi. Çünkü ben tadını alınca bütün yeme arzularım coşuyo öyle bi zaafım var :KK70:

Okuldaki bir arkadaşım zayıflama ürünlerinden kullanmaya başlamış. Onların aslında işe yaramadığına ikna edemedim. Bir haftada dört kilo verdiği için gayet memnun görünüyor o kilonun muhtemelen ödem olduğunu söylediğimde cevap vermedi pek:KK43: ben aslında yanıbaşımda bi tane daha kilo kontrolü yapmaa çalışan biri olmasına sevinmiştim birbirmize destek olabilirdik. :KK43:

Sebze yemiyorlar galiba ben anlayamıyorum bu beslenme şeklini bir egeli olarak :KK70:
Evet kararlı olmak biraz iradeli olmak lazım bende o yok mideme çok düşkünüm. Yemek yemeyi çok seviyorum :KK70: mutlu oluyorum karnım doyunca :KK70:
Teşekkür ederim tatlım iyi ki gelmişsin sen buraya 2.takım şenlendi gelişinle :KK200:
Ooo sen egeli misin ? O zaman çok fena yeme kültürü nerdeyse birbirine tamamen zıt doğuda etsiz yemeği yemekten saymazlar bol yağlı bol salçalı Egeli bir öğretmenim var ondan biliyorum orada da sebze yemekleri etli pişmezmiş o yüzden Emin’im çok zorlanıyorsundur eşin nereli?

Bende karnım doyunca çok mutlu oluyorum annem hatta diyeti bozduğumda diyo bugün yüzün gülüyor psikolojime de yansıyor hemen :D aslında diyet bize göre değil ama elimiz mahkum :D
Çok saol canım benim :KK200: bana da çok iyi geldi çok özlemişim Havam değişti valla :KK68:

ayperest ayperest makarna sevgini paylaşıyorum. Kendimce şöyle bir çözüm getirdim o sorunuma ben hep az yapıyorum makarnayı :KK70:
Hiçbir zaman yetmiyor makarna o yüzden fazla da kaçırmamış oluyoruz :KK70:
Valla çok iyi fikirmiş aslında sevdiğimiz şeyleri hep böyle az yapsak süper olur mesela tatlıyı 3 dilim alsam herkes bi dilim alır filan çok mantıklı valla aydınlanma yaşadım resmen :D ama insan sevdiği şeyi nasıl az yapar ki bide benim elim çok bol annem hep kızar asla az yapamıyorum az alamıyorum hep yetmeyecekmiş gibi geliyor :( açgözlüyüm de birazcık :KK22:
Tabii tatlım tarifle herşey kolay valla biz şanslıyız herşey internette :))

Bende :KK200:
Aynen ya üstüne düştükçe insan takıyo kafaya. Sanki kim mükemmelki hem. İnsan olduğu gibi sevmeli kendini. Sorunlara da çözüm aramalıyız tabiiki
Bende değiştiriyorum kendimi.
Sevmediğim şey çok kendimde.
Başka biri olacağız inşallah :KK66:
Benim bakım ve alışkanlık topiğimde bana çok iyi geliyo :KK73:
Çok doğru diyorsun canım değiştirebileceklerimizi değiştirmeye çalışmalı değişmeyecekleri de olduğu gibi kabul etmeliyiz ki hem mutlu olalım hem de Allah korusun isyan etmeyelim
Daha topikleri soracaktım nasıl gidiyor ? Canlı mı?

Mantıklı canım bu şekilde deneyebilirim :confused:
Aslında diyet sürecinde ağza sürmemek en iyisi. Çünkü ben tadını alınca bütün yeme arzularım coşuyo öyle bi zaafım var :KK70:
:D benim de ama yemeden de olmuyor :mad:

Diyet süreci bitmek bilmiyor ki :bicak:
Of evet ya tam diyorsun neyse zayıfladım azıcık rölantiye alabilirim hooppp kilo almaya başladığımı farkediyorum çok sinir bozucu gerçekten :(:(
Okuldaki bir arkadaşım zayıflama ürünlerinden kullanmaya başlamış. Onların aslında işe yaramadığına ikna edemedim. Bir haftada dört kilo verdiği için gayet memnun görünüyor o kilonun muhtemelen ödem olduğunu söylediğimde cevap vermedi pek:KK43: ben aslında yanıbaşımda bi tane daha kilo kontrolü yapmaa çalışan biri olmasına sevinmiştim birbirmize destek olabilirdik. :KK43:
Hadi ya oldum olası hiç sevmem öyle şeyleri resmen bizim zaafımızdan yararlanıp öyle piyasaya sürüyorlar zayıflamanın tek metodu var az yemek başka bişey değil mucize hiçbir üründe Yok ama kullananlarıda anlıyorum çünkü gerçekten insan kendini bazen çok çaresiz istiyor bişeyden güç destek almak istiyor ama en güzeli insanlardan destek almak mesela biz burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz burası olmasa bi çoğumuz zayıflayamazdık belki de buranın etkisini hangi ilaç ürün yapabilir ki :KK36:

Ooo sen egeli misin ? O zaman çok fena yeme kültürü nerdeyse birbirine tamamen zıt doğuda etsiz yemeği yemekten saymazlar bol yağlı bol salçalı Egeli bir öğretmenim var ondan biliyorum orada da sebze yemekleri etli pişmezmiş o yüzden Emin’im çok zorlanıyorsundur eşin nereli?

Bende karnım doyunca çok mutlu oluyorum annem hatta diyeti bozduğumda diyo bugün yüzün gülüyor psikolojime de yansıyor hemen :KK70: aslında diyet bize göre değil ama elimiz mahkum :KK70:
Çok saol canım benim :KK200: bana da çok iyi geldi çok özlemişim Havam değişti valla :KK68:

Valla çok iyi fikirmiş aslında sevdiğimiz şeyleri hep böyle az yapsak süper olur mesela tatlıyı 3 dilim alsam herkes bi dilim alır filan çok mantıklı valla aydınlanma yaşadım resmen :KK70: ama insan sevdiği şeyi nasıl az yapar ki bide benim elim çok bol annem hep kızar asla az yapamıyorum az alamıyorum hep yetmeyecekmiş gibi geliyor :KK43: açgözlüyüm de birazcık :KK22:

Çok doğru diyorsun canım değiştirebileceklerimizi değiştirmeye çalışmalı değişmeyecekleri de olduğu gibi kabul etmeliyiz ki hem mutlu olalım hem de Allah korusun isyan etmeyelim
Daha topikleri soracaktım nasıl gidiyor ? Canlı mı?

:KK70: benim de ama yemeden de olmuyor :mad:
Evet egeliyiz eşim de ben de aynı köydeniz hatta :D
Bizde sebze yemeklerine et karıştırılmaz burda her şeyin içinde et var. Etsiz bir şey bulamıyoruz dışarda yemek yemeye gittiğimizde. Sebzeler de dışardan geliyor hep üretim olmadığı için. Geldiği günü denk getirip alırsak alınıyor yoksa taze sebze bulmak mümkün değil. Çeşit de pek yok açıkçası hala ıspanak bulamadım :D et yemelerine de sebze karıştırmazlar genelde bizim oralarda ayrı ayrı severiz. Burda hepsi birbirine giriyor anlamıyorum ben bişey o yemeklerden :D
Evde kendimiz yapmaya çalışıyoruz genelde eşimle p yüzden. Hayatımda ilk defa et sote yaptım geçen haftalarda :D tarifler konusunda yardımlaşabiliriz istersen ben internetten basit şeyler bulup denemeyi severim çünki :oops:
O karnımı iyice doyurup arka yaslanıp şükür bugün de doydum diye espri bile yapıyorum ben her yemekten sonra okuldakile bile alıştı artık bu durumuma :D

Back
X