Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Of evet ya tam diyorsun neyse zayıfladım azıcık rölantiye alabilirim hooppp kilo almaya başladığımı farkediyorum çok sinir bozucu gerçekten :KK43::KK43:

Hadi ya oldum olası hiç sevmem öyle şeyleri resmen bizim zaafımızdan yararlanıp öyle piyasaya sürüyorlar zayıflamanın tek metodu var az yemek başka bişey değil mucize hiçbir üründe Yok ama kullananlarıda anlıyorum çünkü gerçekten insan kendini bazen çok çaresiz istiyor bişeyden güç destek almak istiyor ama en güzeli insanlardan destek almak mesela biz burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz burası olmasa bi çoğumuz zayıflayamazdık belki de buranın etkisini hangi ilaç ürün yapabilir ki :KK36:
Aynen işte baana söyledikleri de oydu yediği öğünlerin resmini çekip atıyormuş konuşuyorlarmış işte falan filan böylece uyabiliyormuş diyetine kaçamak yapmıyormuş çünkü birine bildirecek yaptıklarını. Bunun için kimseye para vermeye gerek yok bu grupta da benzer bir şeyi yapıyoruz aslında. O satılan ürünlerin gerçekten hiçbir etkisi yok diyete zayıflamaya. Bir tanesiyle iletişime geçmiştim ben bana anlattığı şeyleri yapınca zaten kilo verirdim ürünleri kullanmadan. Şu kadar saat spor şu kadar su içeceksin şu şu ürünleri kesinlikle yemeyeceksin şunları yiyebilirsin vs. Sonra bir yıllardır kullanıyoruz ailecek memnunuz demişti ve facebook Hesabını eklememi istemişti. Ben o satış yapan kişiden daha fittim o zaman için her yerden engelleyip kaçmıştım sonra hayrı olsa ona olurdu diye düşünüp:sus:

Ooo sen egeli misin ? O zaman çok fena yeme kültürü nerdeyse birbirine tamamen zıt doğuda etsiz yemeği yemekten saymazlar bol yağlı bol salçalı Egeli bir öğretmenim var ondan biliyorum orada da sebze yemekleri etli pişmezmiş o yüzden Emin’im çok zorlanıyorsundur eşin nereli?

Bende karnım doyunca çok mutlu oluyorum annem hatta diyeti bozduğumda diyo bugün yüzün gülüyor psikolojime de yansıyor hemen :KK70: aslında diyet bize göre değil ama elimiz mahkum :KK70:
Çok saol canım benim :KK200: bana da çok iyi geldi çok özlemişim Havam değişti valla :KK68:

Valla çok iyi fikirmiş aslında sevdiğimiz şeyleri hep böyle az yapsak süper olur mesela tatlıyı 3 dilim alsam herkes bi dilim alır filan çok mantıklı valla aydınlanma yaşadım resmen :KK70: ama insan sevdiği şeyi nasıl az yapar ki bide benim elim çok bol annem hep kızar asla az yapamıyorum az alamıyorum hep yetmeyecekmiş gibi geliyor :KK43: açgözlüyüm de birazcık :KK22:

Çok doğru diyorsun canım değiştirebileceklerimizi değiştirmeye çalışmalı değişmeyecekleri de olduğu gibi kabul etmeliyiz ki hem mutlu olalım hem de Allah korusun isyan etmeyelim
Daha topikleri soracaktım nasıl gidiyor ? Canlı mı?

:KK70: benim de ama yemeden de olmuyor :mad:

Aynen tatlım ;)

Evet gayet canlı katılım var iyi gidiyoruz :confused:

Valla çok iyi fikirmiş aslında sevdiğimiz şeyleri hep böyle az yapsak süper olur mesela tatlıyı 3 dilim alsam herkes bi dilim alır filan çok mantıklı valla aydınlanma yaşadım resmen :KK70: ama insan sevdiği şeyi nasıl az yapar ki bide benim elim çok bol annem hep kızar asla az yapamıyorum az alamıyorum hep yetmeyecekmiş gibi geliyor :KK43: açgözlüyüm de birazcık :KK22:

Ç
Oldum olası az yemek yaparım ben evlenmeden önce de beş kişilik aileye bir tabak pilav çıkartırdım kimse doyamazdı sofrada :D
Genelde internetten tariflere bakarak yapınca ölçüleri azaltıyorum. Göz kararı bolluğundan kurtarıyor :) göz kararım da pintidir zaten benim :D

cimbomlukiz cimbomlukiz napıyon kankim yatıyon mu yoksa tayil diye :KK53:
Aman az ye bugün.
Ben biraz önce 4 küçük tandır böreği yedim :KK17:
Menemen var bide ona ekmekle girişmek gibi hayaller var içimde biri beni durdursun :KK17:
Yok canim 10.30 gibi kalktim geldim anneme ablam aralik basi gibi dogurcakda dogum oncesi son gezmeleri bende kahvaltiya geldim buraya abarti yok canim beni hayal kirikligina ugratma kiz borek yemis bide menemene ekmek bancam diyo agzina aci biber surcem bak :KK70::KK70:

Zerom beni bilirisin bi tuttum mu ipin ucunu yardırırım ama bi saldım mı herkesten beter salarım :KK70:

Salacak gibi oluyorum dönüyorum falan şu sıra. Bu sabah tartılmayacaktım tartıldım 54.3 geldim düne göre +800 :KK57:
3 haftadır aynı kiloda gidip geliyorum sıkıldım gari :KK43:

Bak benim hedef 48 ya hani ben onu 48.2 de bırakırım mezun falan olmam sen mezun olana kadar nasıl fikir :KK70:
Sen 55 kilo olunxa beraber mezub oluruz :KK70:
Bu fikre bayildim benide mezun etmeden gitme gari :21:

Bu seferde ben de çok zor toparlandım ya :KK43::KK43:
Ah ah Gönül ister 55 olsun tam ideal kilom çünkü ama benim o kadar sabrım Yok bide bu bedenim de hoşuma gitmeye başladı yani bi 10 kiloya iyi olurum gibi inş inanmazsan @be your selff e sor o gördü beni :KK70: zaten çok zayıf olma gibi bir hayalim yok ama 55 deyip deyip aklıma giriyorsun o ayrı :KK70:
Benimde girdi 55den 50bye dusurcem sanirim:KK73:

Yok canim 10.30 gibi kalktim geldim anneme ablam aralik basi gibi dogurcakda dogum oncesi son gezmeleri bende kahvaltiya geldim buraya abarti yok canim beni hayal kirikligina ugratma kiz borek yemis bide menemene ekmek bancam diyo agzina aci biber surcem bak :KK70::KK70:

Sür kanka :KK70:
Börekler kibrit kutusu kadardı ya öğle yemeğine saydım :21: menemende yemedim :KK70:
Sende dikkatli ol ablan hamile şimdi çok yer ondan etkilenme sakın :KK70:

Bu fikre bayildim benide mezun etmeden gitme gari :21:

Biz senle bi bütün olduk zaten aynı anda hedeflerimize ulaşırız gibime geliyo :KK73:

Sür kanka :KK70:
Börekler kibrit kutusu kadardı ya öğle yemeğine saydım :21: menemende yemedim :KK70:
Sende dikkatli ol ablan hamile şimdi çok yer ondan etkilenme sakın :KK70:

Biz senle bi bütün olduk zaten aynı anda hedeflerimize ulaşırız gibime geliyo :KK73:
Yok yok yemedim az sonra kalkar giderim evime aksama misafir gelcekmis onesinde yerim erken kaparim diyet yaptigimi biliyolar zaten :KK73:
Mesajlarini okurken enerji doluyorum ne dersen yapasim geliyo kahve ic diyon kahve iciom saglikli beslen diyon tamam diyom 16da kes diyon onada tamam diyom yakin otursak telefon vermesende dayancam kapina ama oda yok :KK71::KK71:

Yok yok yemedim az sonra kalkar giderim evime aksama misafir gelcekmis onesinde yerim erken kaparim diyet yaptigimi biliyolar zaten :KK73:
Mesajlarini okurken enerji doluyorum ne dersen yapasim geliyo kahve ic diyon kahve iciom saglikli beslen diyon tamam diyom 16da kes diyon onada tamam diyom yakin otursak telefon vermesende dayancam kapina ama oda yok :KK71::KK71:
Etrafındakiler diyetine olumsuz yorum yapmıyolar değil mi ben kimseye demiyorumda moral bozmasınlar diye :KK45:

Canım ya yerim ben seni :KK200:
Valla bende senden motive doluyorum inan.
Herşeyi iyiliğimiz için söylüyorum sende tam arayıp bulamadığımdın valla kaç aydır nerelerdeydin :KK200::KK70:
Bi gün olur belki kimbilir canım :KK36:

Yoğurtlu yaptığım günlerde evde unuttum hep yiyemedim deneyeceğim hala :) sabahları kahvaltı için zamanım olmadığında yulafları teflonda hafif kavuruyorum, normal mısır gevreği ile karıştırıyorum. Meyveli yazıyor paketinde gevreğin ama inan meyveyi büyüteçle arasak belki buluruz :KK70: o yüzden meyve ilavesi yapıyorum tadı daha güzel oluyor öyle sanki. Muz, şeftali, kuru kayısı ve kuru üzüm koyuyorum azar azar :)

Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederim canım:)

Hoş geldiniiz
Birden azalmaz zaten. Yavaş yavaş :)
İçtiğiniz su miktarını da yazmanız gerekiyor. Her gün bir bardak bitki çayı ayrıca ek olarak yazılıyor.
tamam canım suyuna yazarım

Ben 37 yasindayim tatlim 33 aylik oğlum var haftada iki gun degisik oyun gruolarina gotiriyorum 3 den sonra anaokuluna baslayacak ama tam gun veya haftada 5 gun değil bir duzenimizi oturtalim.. sonra bende calismaya başlatacağım...
benimde oğlum iki buçukyaşında yani 30 aylık ama bizimkinin çevrede arkadaş cok şuan htşyacıız yok ama kreş inş seneye düşünüyorum

Dün giremedim cenazemiz vardı yakın bi tanıdığımızın 23 yaşında oğlu trafik kazasında vefat etti allah kimseye yaşatmasın baya bende kötü oldum taziyeye gidince oyüzden menümüze yazayım şimdi dun yazamadım

Dün giremedim cenazemiz vardı yakın bi tanıdığımızın 23 yaşında oğlu trafik kazasında vefat etti allah kimseye yaşatmasın baya bende kötü oldum taziyeye gidince oyüzden menümüze yazayım şimdi dun yazamadım
Başınız sağolsun canım.. Allah rahmet eylesin..

Dünkü menüm
Sabah7:00
2d ekmek yağda yumurta domates salatalık biber 1yk çökelek

Öğle12:00
3dal marul çökelek 8 yeşil zeytin 1mandalina 1d elma

Ara17:00
1armut

Akşam 19:00
3yk nohut yemeği
Salata
Yogurt
burda kötü bişey yaptım 3kaşık sütlaç

Ara21:00
4çam fıstığı

Su 2lt olmadı 1,5anca oldu

Bugünkü menüm
Sabah9:00
Yarum çörek içinde yağ falan yok saçma yapılmış
5_6zeytin
1tatlı kaşığı çökelek
Domates salatalık

Ara
2avuç çiğ badem

Öğlr14:00
2ykpstatesli yumurta salata yogurt bademi yiyince ackmadım

Ara1elma

Akşam 19:00olur
4yk kavurma salata yogurt 1d ekmek olacak inş akşam ara yaptıysam
Su 2lt tamamlıycan

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun

Evet egeliyiz eşim de ben de aynı köydeniz hatta :KK70:
Bizde sebze yemeklerine et karıştırılmaz burda her şeyin içinde et var. Etsiz bir şey bulamıyoruz dışarda yemek yemeye gittiğimizde. Sebzeler de dışardan geliyor hep üretim olmadığı için. Geldiği günü denk getirip alırsak alınıyor yoksa taze sebze bulmak mümkün değil. Çeşit de pek yok açıkçası hala ıspanak bulamadım :KK70: et yemelerine de sebze karıştırmazlar genelde bizim oralarda ayrı ayrı severiz. Burda hepsi birbirine giriyor anlamıyorum ben bişey o yemeklerden :KK70:
Evde kendimiz yapmaya çalışıyoruz genelde eşimle p yüzden. Hayatımda ilk defa et sote yaptım geçen haftalarda :KK70: tarifler konusunda yardımlaşabiliriz istersen ben internetten basit şeyler bulup denemeyi severim çünki :oops:
O karnımı iyice doyurup arka yaslanıp şükür bugün de doydum diye espri bile yapıyorum ben her yemekten sonra okuldakile bile alıştı artık bu durumuma :KK70:
Onlara da sizinki tuhaf geliyordur :D deneyip beğendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım :)

Aynen işte baana söyledikleri de oydu yediği öğünlerin resmini çekip atıyormuş konuşuyorlarmış işte falan filan böylece uyabiliyormuş diyetine kaçamak yapmıyormuş çünkü birine bildirecek yaptıklarını. Bunun için kimseye para vermeye gerek yok bu grupta da benzer bir şeyi yapıyoruz aslında. O satılan ürünlerin gerçekten hiçbir etkisi yok diyete zayıflamaya. Bir tanesiyle iletişime geçmiştim ben bana anlattığı şeyleri yapınca zaten kilo verirdim ürünleri kullanmadan. Şu kadar saat spor şu kadar su içeceksin şu şu ürünleri kesinlikle yemeyeceksin şunları yiyebilirsin vs. Sonra bir yıllardır kullanıyoruz ailecek memnunuz demişti ve facebook Hesabını eklememi istemişti. Ben o satış yapan kişiden daha fittim o zaman için her yerden engelleyip kaçmıştım sonra hayrı olsa ona olurdu diye düşünüp:sus:
Bunun için para veriyorlar aynısını da dediğin gibi bizde yapıyoruz ne gerek var :D işte hep kandırmaca aslında zayıflatan şey o dikkat et dedikleri şeyler :/

Aynen tatlım :KK66:

Evet gayet canlı katılım var iyi gidiyoruz :confused:
Maşallah canım çok motive ediyordur seni :)
Oldum olası az yemek yaparım ben evlenmeden önce de beş kişilik aileye bir tabak pilav çıkartırdım kimse doyamazdı sofrada :KK70:
Genelde internetten tariflere bakarak yapınca ölçüleri azaltıyorum. Göz kararı bolluğundan kurtarıyor :) göz kararım da pintidir zaten benim :KK70:
Birbirimize karışsak iyi olacak o zaman :D
Benimde girdi 55den 50bye dusurcem sanirim:KK73:
Vayyy süper olur

Onlara da sizinki tuhaf geliyordur :KK70: deneyip beğendiklerini paylaşırsan çok sevinirim canım :)

Bunun için para veriyorlar aynısını da dediğin gibi bizde yapıyoruz ne gerek var :KK70: işte hep kandırmaca aslında zayıflatan şey o dikkat et dedikleri şeyler :/

Maşallah canım çok motive ediyordur seni :)

Birbirimize karışsak iyi olacak o zaman :KK70:

Vayyy süper olur
Bugün kıymalı biber dolması denedim canım çok beğendik :kk77: tarifte 16-17 biber yazıyordu ben beş tanr biberle yaptım ölçüleri kısıp :KK49:
Çok severim biber dolmasını ilk defa kendim yapmayı denedim.
Aynen o dikkat edilmesi gereken şeyleri yapınca zaten kilolar gidiyor :D
Birkaç diyetisyene de mesaj atmıştım düğünden önce online danışmanlık yapmak için 200tl istemişlerdi ben şok :D bunun testi tahlili muayenesi yok sadece bi liste paylaşıp haftalık olarak iletişime geçecek benimle. :deli: Tabii ki kabul etmedim bu gruba gelmeyi tercih ettim :halay:

Kahvaltı 09:00
Yulaf ezmesi-nesfit-muz(yarım)-kuru üzüm-şeftali-süt karışmı

Öğle 12:30
1 tane kabak sote üzerine beyaz peynir

Ara1
Sade Türk kahvesi

Ara2
Kış çayı

Akşam 19:00
2 tane biber dolması (biberler küçük boy)
Tavuk ızgara
Bol yeşil salata

Yemek sonrası 1 sade Türk kahvesi

Yeme kapandı. Yatana kadar sıvı tüketirim sadece artık.

Su:2lt
Kitap: Ben Bir Gürgen Dalıyım (harika bir kitap okumayan varsa tavsiye ederim. Elimden bırakmak istemedim bugün.)
Spor: temizlik yaptım :D
Bitki çayı: kış çayı sayılır belkim içinde bir sürü bitki var.

merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 10.00
salatalık
peynir
2 dilim ekmek

öğle 15.00
1 bardak süt
2 kare bitter

ara 17.00
1 bardak süt
2 mandalina