Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yediğimden hep :KK43:

Kim ki bu misafirler ? Çok ayıp resmen yük oluyorlar.

Nasıl istersen canım. Anlatmak istersen özelden dinlerim içini dökebilirsin :KK66:

Bence de kalmayacaksın kısa sürede 55 sin zatwn :KK66: yaza taş gibi olcan :)

Yaaa ne demezsin bayılır :KK70: bence sevmediğinden :confused:
Tamam 16 paydos. Ve sadece 1 kase çorba içeceğim :KK66:

yok tamam :KK35:
eşimin abisinin hanımı canım
taş gibi olcam cuma günü kilomu göreyim hedefini 50 ye çekmek itiyor yazcam :KK71:
kv ler hep öyle demekki onuda yazsam bugün sıkıntıdan kusturcam sizi:KK70::KK70:
tmm canım anlaştık 16 paydos:KK35:

eşimin abisinin hanımı canım
taş gibi olcam cuma günü kilomu göreyim hedefini 50 ye çekmek itiyor yazcam :KK71:
kv ler hep öyle demekki onuda yazsam bugün sıkıntıdan kusturcam sizi:KK70::KK70:
tmm canım anlaştık 16 paydos:KK35:

Elti yani :confused:
Sen de onun evine gittiğinde aynısını yap bence birazda onlar senin arkanı toplasın. Ayıpsa ayıp :63:

amin canım
kilom 71 di canım belimi hatırlamıyorum akşam bakar yazarım :KK49:
Ha tamam kuzum anladım :)
Biraz dişimi sıkıcam canım :)
Kolay gelsin canım eminim çok da faydası olacaktır :)
Güzel canım tadı valla grama bile razıyım :))))
:))) ya grla da olsa eksilmek çok güzel bişey gerçekten :)

Sen de onun evine gittiğinde aynısını yap bence birazda onlar senin arkanı toplasın. Ayıpsa ayıp :63:
Kesinlikle katılıyorum kısasa kısas

aynen elti :confused:
kocam dediki yengeme bu sefer daha çok kızdım bende dedimki bende gidince aynısını yapcam sakın bana bişey deme dediki ben sana yapma diyorum ne zaman yap dedim annemde bile kalk demedimki :KK71:

aynen elti :confused:
kocam dediki yengeme bu sefer daha çok kızdım bende dedimki bende gidince aynısını yapcam sakın bana bişey deme dediki ben sana yapma diyorum ne zaman yap dedim annemde bile kalk demedimki :KK71:
Aynen yapma canım.
Ay bazı insanlat ömür törpüsü :bicak:

Teşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.

Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim :KK70:
O derece umutsuz vakaydim :KK58:

Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.

Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım

Evli misin ?
Çalışıyor musun ?

Başınız sağolsun Allahım sabır versin :KK43:
Aynı senin durumundayım suan dünyayı yiyebilirim otursam ya neyse
Yaşım 32 kilo 79,5 idim calışıyorum sınıf öğretmeniyim iki çocuk annesiyim kızım ilkokul 1.sınıf oğlum 2,5yaşında tempo cok hızlı tek Problem aşırı yeme alışkanlığı hatta yeme bozukluğu çünkü aylık tokluk değil benim meselem tamamen ağzın boş kalmaması için zevkine yiyorum üzülsem de sevinsemde yiyorum ve her gün yarın tam tekmil başlıyorum diyip hergün kaçamak yapıyorum inş hallederim seni görünce gercekten cok üzüldüm halime muhtesem bi iraden var e gercekten harika görünüyorsun ben bu yaşımda babaanne gibiyim :mad::mad::mad:
Basiniz sag olsun..
Guzel menü
tesekkur ederim canim

bende anlamıyorum canım bizim gittiğimizde eşim her seferinde der bırak kalkma yapsın o gelince kalkmıyo olurmu öyle şey ayıp der kalkarım belki utanır diye eşim kalkıyo hayatım yardım edilcek bişey varmı masayı kurayımmı falan kadında yine tık yok:sinirli:
ay nasıl insanlar var:KK34: Rabbim benim görümce de bu kadar değil ama yakındır valla ilk başlarda ben senin hesap ayıp olmasın diye yardımcı oluyordum amaaa bi baktım bizimki bana gelince hiç totoyu kıpırdamıyor artık bende onun evinde hiç kıpırdamıyorum Çünkü güzellikten anlamıyomus bunu anladım o dilden konuşuyorum bende

Back
X