- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
bekliyoruz canım meraklaGünaydın kızlar :) sabah tartıda 69,9 çıktım cumaya göre +600 ama ödem bence o yarına daha iyi olacak umuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz canım meraklaGünaydın kızlar :) sabah tartıda 69,9 çıktım cumaya göre +600 ama ödem bence o yarına daha iyi olacak umuyorum
Hım tadı da güzeldir 4 kg biraz uçuk ama yarım kilo bile ekstra verdirse çok iyi :)Eki Görüntüle 2058729 Selamlarrrr :) bu su 1 haftada 4 kg verdiriyomuşşş deneyelim bakalımm
eşimin abisinin hanımı canımYediğimden hep
Kim ki bu misafirler ? Çok ayıp resmen yük oluyorlar.
Nasıl istersen canım. Anlatmak istersen özelden dinlerim içini dökebilirsin
Bence de kalmayacaksın kısa sürede 55 sin zatwnyaza taş gibi olcan :)
Yaaa ne demezsin bayılırbence sevmediğinden
Tamam 16 paydos. Ve sadece 1 kase çorba içeceğim
yok tamam![]()
ne var canım içinde salatalık limon sudan başkaEki Görüntüle 2058729 Selamlarrrr :) bu su 1 haftada 4 kg verdiriyomuşşş deneyelim bakalımm
amin canımIyyyy daha da gıcık oldum Allah sana sabır versin
Belin 71 miydi kız bayağı incesin o zaman kaç beden giyorsun
Kız bu çok zor değil mi![]()
Biraz dişimi sıkıcam canım :)Kız bu çok zor değil mi![]()
Hım tadı da güzeldir 4 kg biraz uçuk ama yarım kilo bile ekstra verdirse çok iyi :)
ne var canım içinde salatalık limon sudan başka
tmm canım kaç litre suya birde toz tarcın olurmu bende bu akşam yapayım yarın içmeye başlarımYeşil limon, maydanoz ,kabuk tarçınn ,yeşil çay var canımcım bide dediğin gibi salatalık ve limonn
eşimin abisinin hanımı canım
taş gibi olcam cuma günü kilomu göreyim hedefini 50 ye çekmek itiyor yazcam
kv ler hep öyle demekki onuda yazsam bugün sıkıntıdan kusturcam sizi
tmm canım anlaştık 16 paydos![]()
Ha tamam kuzum anladım :)amin canım
kilom 71 di canım belimi hatırlamıyorum akşam bakar yazarım![]()
Kolay gelsin canım eminim çok da faydası olacaktır :)Biraz dişimi sıkıcam canım :)
:))) ya grla da olsa eksilmek çok güzel bişey gerçekten :)Güzel canım tadı valla grama bile razıyım :))))
Kesinlikle katılıyorum kısasa kısasElti yani
Sen de onun evine gittiğinde aynısını yap bence birazda onlar senin arkanı toplasın. Ayıpsa ayıp![]()
aynen eltiElti yani
Sen de onun evine gittiğinde aynısını yap bence birazda onlar senin arkanı toplasın. Ayıpsa ayıp![]()
Aynen yapma canım.aynen elti
kocam dediki yengeme bu sefer daha çok kızdım bende dedimki bende gidince aynısını yapcam sakın bana bişey deme dediki ben sana yapma diyorum ne zaman yap dedim annemde bile kalk demedimki![]()
Kesinlikle katılıyorum kısasa kısas
Aynen yapma canım.
Ay bazı insanlat ömür törpüsü![]()
Aynı senin durumundayım suan dünyayı yiyebilirim otursam ya neyseTeşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.
Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim
O derece umutsuz vakaydim
Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.
Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım
Evli misin ?
Çalışıyor musun ?
Başınız sağolsun Allahım sabır versin![]()
tesekkur ederim canimBasiniz sag olsun..
Guzel menü
ay nasıl insanlar varbende anlamıyorum canım bizim gittiğimizde eşim her seferinde der bırak kalkma yapsın o gelince kalkmıyo olurmu öyle şey ayıp der kalkarım belki utanır diye eşim kalkıyo hayatım yardım edilcek bişey varmı masayı kurayımmı falan kadında yine tık yok![]()
hemen deneyelim evde bulunan seyler nasılsaEki Görüntüle 2058729 Selamlarrrr :) bu su 1 haftada 4 kg verdiriyomuşşş deneyelim bakalımm
İnşallah fıstığımbekliyoruz canım merakla
Çok hoşsun yaben diyim eşime bu hafta iadeyi ziyaret yapalım ozamansıkıntıyı paylaştım keyfimide paylaşırım sizinle eltim yatak topluyo bende tv karşısında bacak uzalttım kahve içiyorum diye halıyada döksemmi
![]()