Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar öğlen taze fasülye yedim acıkırsam dıye arada hurma koydum dolabima sizin nasıl gidiyor?
ben bugün pasta yedim işyerinde almışlar son zamanlarda teklif edilen herşeyi geri çevirdiğimden kendi pastanıda yememezlik yapmıcan dimi dediler yedim mecburen ama akşam yok sabır saatleri başladı:KK17:

ben bugün pasta yedim işyerinde almışlar son zamanlarda teklif edilen herşeyi geri çevirdiğimden kendi pastanıda yememezlik yapmıcan dimi dediler yedim mecburen ama akşam yok sabır saatleri başladı:KK17:
Daha erken sorun olmaz canımm :KK36:
Bende cozuttum ama erken olduğundan avutuyorum kendimi.
Sporumuda daha yapmadım yapcam fırsat olunca :KK17:
Bu hallerimle seni etkilemek istemiyorum. Bu ara ayar iyi kaçtı ama düşünki ağustosun başından beri diyettetim tam 7 hatta hafta sonu almasaydım 8 kg verdim sayılırdı. Toplamda bu yıl 12 kg verdim benim için büyük başarı :sampiyon:
Sabrım arada tükeniyor işte.
Sen bu ilk zamanları aynen tam gaz devam ettir. İlk zamanlardaki gaz sonradan kolay kolay gelmiyo canım. En iyi şekilde değerlendir. Ki senden şüphem yok sadece benden etkilenme diye diyorum ;)
Ben 48 olana kadar vazgeçmicem isterse yaza kadar sürsün ayda 100 gr da olsa devam :KK70:

Daha erken sorun olmaz canımm :KK36:
Bende cozuttum ama erken olduğundan avutuyorum kendimi.
Sporumuda daha yapmadım yapcam fırsat olunca :KK17:
Bu hallerimle seni etkilemek istemiyorum. Bu ara ayar iyi kaçtı ama düşünki ağustosun başından beri diyettetim tam 7 hatta hafta sonu almasaydım 8 kg verdim sayılırdı. Toplamda bu yıl 12 kg verdim benim için büyük başarı :sampiyon:
Sabrım arada tükeniyor işte.
Sen bu ilk zamanları aynen tam gaz devam ettir. İlk zamanlardaki gaz sonradan kolay kolay gelmiyo canım. En iyi şekilde değerlendir. Ki senden şüphem yok sadece benden etkilenme diye diyorum :KK66:
Ben 48 olana kadar vazgeçmicem isterse yaza kadar sürsün ayda 100 gr da olsa devam :KK70:
aynen canım kesinlikle haklısın insan bir gazla başlıyo ilk zamanlarda çok verince hoşuna gidiyor halbuki bu vücutta biriken ödem fazla su ve kilonun fazla olmasından dolayı daha sonra gramlara dönünce gevşemeler başlıyor :KK70: sen beni mezun edene kadar kalmak için böyle cozutuyon arada ben anladım :confused:

bende anlamıyorum canım bizim gittiğimizde eşim her seferinde der bırak kalkma yapsın o gelince kalkmıyo olurmu öyle şey ayıp der kalkarım belki utanır diye eşim kalkıyo hayatım yardım edilcek bişey varmı masayı kurayımmı falan kadında yine tık yok:sinirli:
Kalkma sende tatlim en azindan orada dinlenirsin... bosver o yapmiyirsa sende yapma...

Mecbur kalmışsın kuzum ya, olsun aynen akşam yeme telafi et inşallah :) ne kadar aç o kadar zayıf ve mutlu olucaz inşallah

100 200 se sıkıntı etme canım nasıl olsa gider cumaya kadar

Bu iyi haber işte :) en zevk aldığım şey cıss yiyip tartıda artı görmemek :KK70:

Kuzum bak gördün mü coşman geriletti seni :KK43: cumaya kadar cıss yok sana tamam mı tatlım ?

Ne yapacaksın bize de söyle

Ya bende çok sinir oldum o ne biçim saygısız misafir ya :KK34:keşke temizlemesini söyleseydin
Geçecek kuzum bu hafta kararlıyım çılgın fikirler uçuşuyor kafamda :D
5 gün sürüyor
1. gün
kahvaltı: 1 adet yeşil elma rendeleyip ve ya dilimleyip tarçın döküp üstüne yiyoruz
ara: 3-4 yk light yoğurt
öğle: kahvaltnın aynısı
ara: aynı
akşam:öğle ve kahvaltının aynısı

2.gün
kahvaltı: haşlanmış 2 yumurtanın beyazı
öğle: buharda yada fırında yağsız pişmiş somon
akşam: öğlenin aynısı

3.gün
kahvaltı: 1 büyük muz
ara:10-12 adet kabuklu yer fıstığı
öğle :1 muz
ara : aynı
akşam:muz

4.gün
kahvaltı 1 bardak kefir (içine kıyılmış nane maydanoz,rendelenmiş küçük boy salatalık bir tutam keten tohumu)
öğle: 1 greyfurt yada portakal
akşam:haşlanmış brokoli (et yada tavuk suyunda halanmış üzerinede limon sıkılmış)

5.gün
kahvaltı:3 yemek kaşığı lor yada keçi peyniri (üzerine çörek otu), 4 adet tuzsuz zeytin domates nane maydanoz
öğle: yağsız kıymayla ıspanak
akşam: öğlenin aynısı
1 ve 3 uygulasak sadece olmaz mı ki acaba ya diğerleri uygulanabilir değil benim için :D

İyi günler hanımlar bende 79um_500 yani ama ilk bikaç gün ödem işi heralde dikkat etsek baya gidecek inş
Tebrikler canım devamı gelecektir :)

Sabah: 2 küçük dilim ekmek peynir salata 1 çay k fındık ezmesi yeşilçay
Ara: 1 kupa neskafe
Ara: 2 hurma
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Akşam: 1 kase taze fasülye acı biber yarım dilim ekmek
Ara: yeşilçay, turk kahve 2 hurma

Iyi aksamlar hanimlar
Bugüne erken basladim erken bitti...
Sbah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Dimates salatalik
Öğlen
Kahvaltinin aynisi
Akşam
7 yk etli patlucan yemeği (az yagli firinda)
1 yk pilav
1/2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Su 4 lt bulmistur..
Su icme problemi olanlar kesinlikle mudo dan 570 ml su bardagi alin...
Spor oglumun pesinden kosturdum daha yenek hazirlicam oglani yikayacagim uyutacagim camasir asacagim , yapabilirsem 1 mutfak dolabi silecegim... Banyoyu temizleyecegim yarin temizlik günü...
Yorgunum yorgun.....

Iyı aksamlar canlar menüm
Sabah7
2d ekmek 1tk tereyağı birazcık çökelek salatalık

Öğle12
1d börek 3 dal marul
1mandalina biraz yogurt

Ara17
1armut

Akşam 18:00
1tabak fırında karnabahar
1kase tarhana 2lokma ekmek
salata yogurt

Su 2lt olmadı ama olacak
Spor yok bitki çayı şimdi elmalı karabiberli hazırlayıp içicem

ben diyim eşime bu hafta iadeyi ziyaret yapalım ozaman :KK71: sıkıntıyı paylaştım keyfimide paylaşırım sizinle eltim yatak topluyo bende tv karşısında bacak uzalttım kahve içiyorum diye halıyada döksemmi:KK70::KK70:
:D dök dök normalde kötülüğe iyilik yap derdim ama hatasını anlaması için aynısını ona yapmak lazım

Afiyet olsun kuzum bence bu zaruret olmuş yemesen ayıp olurdu

Haftaya bol karbonhidratlı bir günle başladım ben :kızgın:
Hayırdır canım ne yedin :(:(

Kızlar izindeyim diye menü paylaşmıyorum ama sanmayın ki cıss yiyorum kaçamak yapıyorum :D nerdeyse sıfır cısslı geçiyor günlerim çok şükür hatta hemen hemen hergün spor bile yapıyorum :):)

Geçecek kuzum bu hafta kararlıyım çılgın fikirler uçuşuyor kafamda :KK70:

1 ve 3 uygulasak sadece olmaz mı ki acaba ya diğerleri uygulanabilir değil benim için :KK70:

Tebrikler canım devamı gelecektir :)
inş canımda nebiliyim kendimden umudu kestim sanki

Sabah: 2 küçük dilim ekmek peynir salata 1 çay k fındık ezmesi yeşilçay
Ara: 1 kupa neskafe
Ara: 2 hurma
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Akşam: 1 kase taze fasülye acı biber yarım dilim ekmek
Ara: yeşilçay, turk kahve 2 hurma
Harika menün canım
Burdayım canım. Yeni girebildim..

Canım da fena sıkkın..
Hayırdır kaptanım kimler sıktı canını
Iyi aksamlar hanimlar
Sbah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Dimates salatalik
Öğlen
Kahvaltinin aynisi
Akşam
1 yk pilav
1/2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Su 4 lt bulmistur..
Spor oglumun pesinden kosturdum daha yenek hazirlicam oglani yikayacagim uyutacagim camasir asacagim , yapabilirsem 1 mutfak dolabi silecegim... Banyoyu temizleyecegim yarin temizlik günü...
Yorgunum yorgun.....
allah kolaylık versin canım ev işi hiç bitmiyor

Kizlar selam bugünkü menü

Sabah yarim kase asure (sezonu kapattim daha kim getirirse geyirsin yemicem :KK45:)
10.30 2 kupa yesilcay
12.30 1 tane hamnurger köftesi ve 3 tane mercimek koftesi (sirketde bu ara salatalarda hep geliyor)
15.00 sade sekersiz nescafe
15.30 1 dilim meyveli yas pasta

Su 3 litre
Spor daha yapmadim disim cok agriyor hafiflerse yapicam

Kalkma sende tatlim en azindan orada dinlenirsin... bosver o yapmiyirsa sende yapma...

Bu gidişimdekalkmicam onu denicem canim:KK48:
Mecbur kalmışsın kuzum ya, olsun aynen akşam yeme telafi et inşallah :) ne kadar aç o kadar zayıf ve mutlu olucaz inşallah

Kesinlikle yaza tas gibi hatun olucaz hepimiz:spor:
Iyi aksamlar hanimlar
Sbah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Dimates salatalik
Öğlen
Kahvaltinin aynisi
Akşam
1 yk pilav
1/2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Su 4 lt bulmistur..
Yorgunum yorgun.....

Afiyet olsun canim:kk77:
Kızlar izindeyim diye menü paylaşmıyorum ama sanmayın ki cıss yiyorum kaçamak yapıyorum :KK70: nerdeyse sıfır cısslı geçiyor günlerim çok şükür hatta hemen hemen hergün spor bile yapıyorum :):)

Tebrikler kuzum:KK68:
:KK70: dök dök normalde kötülüğe iyilik yap derdim ama hatasını anlaması için aynısını ona yapmak lazım

Afiyet olsun kuzum bence bu zaruret olmuş yemesen ayıp olurdu

Bende düşünmezdim ama 2 senedir anlamadi canim belki boyle anlar:KK66:
Saol kuzum aynen yedim.ince 1 dilim

Back
X