Aslında her erkek bu bilinçte olsa eminim Evlilikler çok daha güzel gider

O konuda çok şanslıyım çünkü eşim hakikaten hayatı paylaşmak üzere bu yola girdiğimizi hep başından beri idrak etti

Sanırım birazda ondan birbirimizi çok az tanıyıp evlenmiş olmamıza rağmen 18 seneyi devirdik

Ben eşimle tanıştığımızın 3.cü günü kendi kendime bu adam benim evleneceğim adam olacak demiştim

Oda aynı şekilde

hatta topu topu 20 gün yüz yüze görüştükten sonra ben tekrar Almanyaya dönerken adamcağız son buluşmada her hafta olmasada ayda bir gelirim diyince şaşırdım

meğer adam Almanyayı Alanya anlamış o süre içinde

tam 1 ay olmuştu tanışalı bana evlenme teklif etti

3 ay sonra nişanlandık 6 ay sonrada evlendik

Hep diyorum saygı anlayış ve geçinme niyeti olduktan sonra insan evliliği her türlü yürütür

heee bazen ufak oyunlar yapıyorum o ayrı ama oda farkında ve kendi de sülaleside eşimin evlendikten sonra çok daha iyi yönde değiştiğini söylüyorlar

Geçinmek isteyen her türlü karşısındakini yola getirir

geçinmek istemeyen ufacık şeyleri bile bahane eder

İnan şu 18 senede okadar iniş çıkışlı dönemlerimiz oldu ki hep der eşim başkası olsa asla çekmezdi ama sen ben ne yaparsam yapayım sonuna kadar destek oldun elinden geleni yaptın diye

bende diyorum tabi çekeceğim seni ilerde baş başa kalıp yaşlanınca sende beni çekeceksin ödeşiriz
Çok şükür kız düzeldi ama eşim yamuldu

neyseki bağışıklık geliştirdim artık eskisi kadar zorlamıyor

Kendinden şarjlıyım

Hele bir de gülme krizine tutulunca ( bazen arkadaş ortamında da olurdu ilk zamanlar arkadaşlar şakasına Banunun fişini çekin takıldı diye takılırlardı

) eşimde her defasında yok yok o kendinden şarjlı diyor
Hep diyorum neye niyet yatarsan sabahı ona uyanıyorsun diye

Ne zaman ay sanki yarın biraz sıkıcı geçecek desem hakikaten benim enerjim düşük oluyor ama her gece yarın bugünkinden çok daha güzel bir gün olacak diyorum ve hakikaten çok çok güzel geçiyor

Pozitif düşüncenin çok etkili olduğuna inanıyorum hatta bazen eşim der sen günümüzün Polyannasısın diye